...

Стартира конкурсът ARTZEPT 2016

Zepter International обявява 13-ия международен конкурс за дизайн ARTZEPT 2016.

Zepter International обяви конкурса ARTZEPT 2016 на тема "Рамката като изкуство". Конкурсът е посветен на домашното обзавеждане за хората на бъдещето. За участие са поканени произведения, представляващи рамки за фотографии, картини и огледала за маса, стена и под, с различен дизайн и представени в няколко проекции. Създадените дизайни трябва да имат повече от едно предназначение и разположение и да са еднакво функционални и естетически издържани. Всички представени дизайни трябва да са новаторски и оригинални, които са едновременно функционални и естетически издържани и са подходящи за производство в ограничена серия.

Победителят в конкурса ще получи парична награда в размер на 10 000 евро. 2-ра награда € 4 000 под формата на продукти на Zepter, избрани от победителя от каталозите на Zepter. Награда за 3-то място € 3 000 под формата на продукти Zepter, избрани от победителя от каталозите на Zepter. Учредена е и специална поощрителна награда: представителите на Zepter International ще изберат едно или няколко произведения на изкуството, които ще бъдат изработени в малка серия и ще бъдат изложени в офисите и представителствата на дружеството и/или на други места по света, като ще носят името на автора. Специалната награда може да бъде присъдена на първите трима победители, както и на всеки друг участник.

Краен срок за подаване на заявки: до 30 септември 2016 г.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Yulian

    Какви са критериите за участие в конкурса ARTZEPT 2016?

    Отговор
  2. Silviya Koleva

    Какви са изискванията за участие в конкурса ARTZEPT 2016? Колко артистичност се очаква от участниците? Кои сфери на изкуството могат да се включат в конкурса? Каква е годината на провеждане и къде може да се намери повече информация за конкурса? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
    1. Stefan

      Изискванията за участие в конкурса ARTZEPT 2016 варират в зависимост от конкретната категория на изкуството, но обикновено се изисква представяне на портфолио с работи на участника. Участниците трябва да проявят високо ниво на артистичност и творчески израз. В конкурса могат да участват различни сфери на изкуството като живопис, скулптура, фотография, графика и други. Годината на провеждане на конкурса обикновено се обявява на началото на годината и може да се намери повече информация на уебсайта на организаторите или в социалните им мрежи. Благодаря за въпроса!

      Отговор
Добавяне на коментари