...

Резултати от Salone del Mobile.Милано 2019

58-ото издание на Salone del Mobile.Милано беше изключително успешен както по отношение на броя на посетителите, така и по отношение на качеството на установените търговски отношения, което свидетелства за неговата привлекателност и способност да привлича все повече хора.

През 6-те дни събитието беше посетено от 386,236 хора от 181 страни по света, което е с 12% повече в сравнение с 2017 г., в която участваха и Euroluce и Workplace3.0.

В шоуто участваха 2,418 изложители, 34% от които са от 43 различни държави, представиха своята работа на международно изложение за мебели, Международен търговски панаир за интериорни аксесоари, Международно изложение за осветление ( Euroluce ), на изложения в работното пространство Работно място3.0 и интериорен дизайн S.Проект. На събитието са присъствали 550 дизайнери, включително 35 млади професионалисти от SaloneСателит.

Инсталация AQUA, Особена атракция е "Водното видение" на Леонардо, което се посещава от 2000 души дневно. Потапящият обект, проектиран в партньорство с Balich Worldwide Shows, вдъхва живот на древната ключалка Conca dell'Incoronata и се превръща в хармонично продължение на изложбата в градското пространство.

Инсталацията, посветена на ренесансовия гений на, "DE-SIGNO. Изкуството на италианския дизайн преди и след Леонардо". Замислена от Давиде Рампело и проектирана от архитект Алесандро Коломбо, инсталацията DE-SIGNO сравнява и противопоставя съвременния подход към дизайна с гениалните проекти на Леонардо.

Два важни проекта подчертаха връзката между Salone del Mobile и Милано: стратегическо партньорство с кметството и театралната фондация Teatro alla Scala; сътрудничеството ще продължи до 2021 г., когато Salone del Mobile ще отбележи своята 60-годишнина. Изложбата беше открита с концерт под диригентството на Рикардо Шайли и гала вечеря на сцената на най-известния театър в света.

Събитието завърши с красиво вечерно събитие в Palazzo Marino, организирано от кмета Джузепе Сала. По време на заключителната вечер организаторите на Salone del Mobile.Милано връчи специална награда на големия дизайнер Марио Белини за значителния му принос към Salone del Mobile чрез сътрудничеството му с различни компании-изложители.


Следващият сезон ще се проведе в Милано от 21 до 24 април 2020 г.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Petko

    Какви нови тенденции и иновации са били представени на Salone del Mobile в Милано през 2019 година?

    Отговор
  2. Stanimir Ivanov

    Кои са най-впечатляващите и иновативни продукти или дизайни, представени на изложението Salone del Mobile. Милано през 2019 година?

    Отговор
Добавяне на коментари