...

Откриване на i Saloni WorldWide Moscow 2017

13-ото издание на i Saloni WorldWide Moscow 2017 бе открито в Крокус Експо 2 на 11 октомври 2017 г.

По повод откриването на изложбата Клаудио Лути, президент на Salone del Mobile, проведе пресконференция със следните изказвания.Милано и iSaloni WorldWide София; Фабрицио Лучентини, генерален директор на отдел "Интернационализация и политика за насърчаване на търговията" в Министерството на икономическото развитие на Италия; Николо Фонтана, търговски съветник Посолство на Италия в София; Пиер Паоло Челесте, директор на Агенция ICE в Руската федерация; Емануеле Орсини, председател на асоциация Federlegno Arredo.

Говорителите разказаха за особеностите на изложението, перспективите на мебелния пазар и възможностите за италианските производители в България.

Пресконференцията беше последвана от коктейл за добре дошли, на който присъстваха Дима Логинов, Анна Муравина, Надя Зотова, Майк Шилов, Марина Брагинска, Юна Мегре, Олга Почуева, Алексей Ковязин и др.

Анна Муравина

Дима Логинов

Майк Шилоу

Марина Брагинска

Надя Зотова

Юна Мегре

От ляво на дясно: Елена Архипова, Клаудио Лути, Алексей Дорожкин

Изложбата, която продължи 4 дни, предложи на посетителите да се запознаят с колекциите за обзавеждане на дома, представени на Salone del Mobile през април тази година.Милано – платформа, на която се определят тенденциите, откриват се нови таланти и същевременно се укрепват позициите и стратегиите на мебелния пазар. Прочетете за резултатите от изложбата.

Обявени бяха и победителите в конкурса за млади дизайнери SaloneSatellite WorldWide Moscow, които ще отидат на конкурса SaloneSatellite в Милано.

Следващото издание на iSaloni WorldWide в София ще бъде през октомври 2018 г.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yasen Dimitrov

    Пиша този коментар от името на читателя на този текст. Искам да попитам, кога точно ще се проведе откриването на i Saloni WorldWide Moscow 2017? Бих искал също така да бъда информиран колко дни ще продължи изложбата и дали ще има някакви специални събития или демонстрации, на които посетителите да се насладят? Благодаря предварително за информацията!

    Отговор
Добавяне на коментари