...

Откриване на Heimtextil Russia 2016

18-ото издание на Heimtextil Russia 2016 ще се проведе в рамките на четири дни.

Международният търговски панаир за домашен текстил, подови настилки и интериорно обзавеждане ще събере за осемнадесети път професионалисти от текстилната индустрия от цял свят. Тази година събитието ще продължи с един ден повече: от 20 до 23 септември. Зали 3 и 4 на павилион 1 на Crocus Expo IEC Повече от 300 изложители от цял свят. Националните павилиони на Германия, Египет, Китай, Пакистан и Турция ще бъдат украсени. Значителна част от изложението ще бъде посветена на руската текстилна промишленост.

Heimtextil Russia 2016 ще продължи темата от предходната година текстил в индустрията HoReCa. В рамките на изложението ще се проведат редица ключови събития. Това е конкурс за дизайн Нови перспективи, «Heimtextil България Академия за дизайн, включваща няколко проекта и експозиции, лекции и майсторски класове, които ще се проведат в специална зона Trend. Специален гост на Heimtextil Russia 2016 ще бъде базираната в Амстердам дизайнерка Анна Мария Комендор.

Вземете своя безплатен билет за ssia 2016.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Margarita Koleva

    Кога точно се провежда Heimtextil Russia 2016 и къде точно се намира мястото на събитието? Има ли нужда от предварителна регистрация или може да се посети наличните щандове без нея?

    Отговор
Добавяне на коментари