...

Нов Magis на Maison & Objet – 2011

Magis донесе на Maison & Objet 2011 маса "от бистрото" на братя Бурулекови и "квинтесенция на часовниците" на Наото Фукасава.

На щанда на Magis в Париж можете да видите новата маса, проектирана от Ронан и Ерван Бурулек ( Ronan& Ерван Бурулек ). Според дизайнерите те са искали да създадат възможно най-прост предмет.

Моделът Central е предназначен за ежедневна употреба Вкъщи, на улицата или на терасата на старо кафене в Париж. Масите, подредени в редица, заемат малко място за съхранение благодарение на компактния сгъваем плот. Материалът е изработен от алуминий.

Също така в Maison& Objet представи новост от японския дизайнер Naoto Fukasawa ( Naoto Fukasawa )- Стенен часовник Tempo. Вдъхновението дойде от най-простия схематичен изглед на часовник, познат на всички.

Интересно е, че Tempo Това е едва вторият часовник в асортимента на Magis, основана преди повече от 30 години. Първият модел беше представен на миналогодишното изложение iSaloni в Милано и също беше проектиран от Наото Фукасава. Вдъхновен от дизайнера, часовникът CuClock заимства формата си от традиционния часовник с кукувица, както и външния си вид от къщичка за птици.

Разгледайте всички продукти от Magis.
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kameliya Angelova

    Когато ще бъде представен новият Magis на изложението Maison & Objet – 2011? Има ли информация за датата и за други подробности за това събитие? Интересувам се от новите предложения и идеи на Magis и бих искал да получа повече информация. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари