...

Подготовка за Interlight Moscow 2015

Interlight Moscow powered by Light+Building 2015 ще се проведе в София от 10 до 13 ноември 2015 г.

През 2015 г. Общото събрание на Организацията на обединените нации официално обяви Международната година на светлината и светлинните технологии ( IYL2015 ). Един от акцентите в него ще бъде Interlight Moscow powered by Light + Buidling 2015. Международният търговски панаир за декоративно и техническо осветление, електротехника и сградна автоматизация се провежда всяка година в столицата: през 2014 г. беше 20-ото юбилейно издание.

Тазгодишното изложение ще се проведе в пет павилиона и 13 зали на Expocentre:

  • Павилион 1: Техническо осветление, електротехника, сградна автоматизация и интелигентен дом, електрически крушки, захранващи устройства;
  • Павилион 5 ( Зали 1, 2 ): Национална китайска изложба;
  • Павилион 7 ( Зали 1,2 ): Национална китайска изложба;
  • Павилион 7 ( Зали 3,4,5,6 ): Декоративно осветление;
  • Павилион 8 ( Зали 1,2,3 ): LED, празнично осветление;
  • Форум на павилиона: техническо осветление.

Ново за 2015 г. – Празнично осветление Обединеният европейски щанд на зоната е посветен на празничното осветление. Самата продуктова група за празнично осветление се появи на изложението едва миналата година. Експозицията ще бъде подкрепена от конкурса "Улица на коледните витрини".

Друг значим проект в Interlight Moscow- Съвместният щанд на водещите компании, специализирани в комплексни системи за сградна автоматизация. Изложението KNX city предлага решения за интелигентния дом.
Посетителите на изложението ще намерят и богата бизнес програма. В отворените конферентни платформи на AGORA и Interlight Design Academy ще се проведат кръгли маси, майсторски класове и отворени дискусии.


Прочетете повече за Interlight Moscow 2015.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Daniel Kolev

    Каква е програмата на Interlight Moscow 2015? Кои марки и производители ще участват? Имате ли информация за конференциите и семинарите, които ще се проведат по време на изложението? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари