...

Grohe на ISH 2017

Grohe показва всички аспекти на марката на ISH-2017 във Франкфурт.

Grohe се представя на ISH 2017 със слогана "Вода. Рационалност. Удоволствие". Това се отрази и на дизайна на изложбения щанд, който се намираше в павилиона Forum Messe Frankfurt: впечатляваща елипсовидна стъклена конструкция представя изцяло вселената на Grohe с впечатляващи специални ефекти и видеоклипове. Всички продукти на марката, включително новите артикули, бяха представени в отделни тематични зони.

В зоната, посветена на декорацията за баня, компанията представи широка гама от продукти. Специален фокус върху новите модели Grohe Essence. В зоната, посветена на душовете, акцентът беше поставен върху "интелигентните" душове решения и модерен дизайн. Специално място е отделено на душ системата Grohe AquaSymphony, проектирана да осигури максимално спокойствие и релаксация.

В допълнение към тоалетната чиния с биде Grohe Sensia Arena посетителите имаха възможност да видят новите керамични колекции на марката, представени заедно с подходящи смесители. Отделна част от щанда беше посветена на професионалния инженеринг, където бяха представени нови инсталации и други продукти.

В кухненската зона посетителите могат да се възхитят на новите кухненски смесители Grohe Essence Professional в ярки цветове с технологията Grohe FootControl, специално разработена за заети ръце, както и на много други нови продукти. Щандът на Grohe на ISH-2017 за пореден път показва, че компанията е не само пазарен лидер в санитарната индустрия, но има и амбициозни планове.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Angelova

    На какъв щанд може да намеря изложението на Grohe на ISH 2017?

    Отговор
Добавяне на коментари