...

Aqueskine: Как да изберем и използвате?

Aqueskine: Как да изберем и използвате?

Нови технически средства и изобретения непрекъснато се появяват в съвременния свят. С един от тях – време за аквабус, за да се посрещне по-близо.

Aqueskine: Как да изберем и използвате?Aqueskine: Как да изберем и използвате?

Съдържание на статията

Особености

Aquasquier – Устройството за движение по вода, което съчетава характеристиките на велосипедите и мотоциклетите. Въпреки това, използването на такова устройство причинява много въпроси. И не само въпроси, но и изненада – като такава може да бъде, че движенето по водата се получава без педали, механични двигатели или други устройства. Въпреки такова оскъдно техническо оборудване, Тежък акваскиер заедно с пилота може да плува доста бързо.

Aqueskine: Как да изберем и използвате?Aqueskine: Как да изберем и използвате?

Появата на аквасола е доста проста. Широката платформа, за която трябва да се изправите, е свързана с основното задно крило с помощта на чифт стелажи. От този сайт започва рамката, която се стига до кормилното колело. Между другото, самото ръкав се прави почти на пробата „колоездене“. Управляващите кръстовища плавно отиват в особен бушпър.

Aqueskine: Как да изберем и използвате?Aqueskine: Как да изберем и използвате?

И този бушппрес, на свой ред, с панти се свързват с предната багажник. За предната равнина, багажник с особена „вълна. Дизайнът е достатъчно пластмаса, защото акучките са оборудвани с полимерни пружини на тръжна форма. Тези пружини са монтирани в интервала от храста преди предния багажник. Не се предоставят по-големи части в дизайна на водата на водата.

Aqueskine: Как да изберем и използвате?Aqueskine: Как да изберем и използвате?

Как работи?

Модерните акумуласи са направени от изключително леки сплави на базата на алуминий. Но все пак масата на дизайна е приблизително 12 кг. Ето защо е важно да се разбере точно как се държи върху водата, а също така прави необходимите движения. Всичко е съвсем просто: дизайнери при създаването на воден велосипед на подводни крила, отблъснат от естествени процеси, които се срещат в природата. Те бяха вдъхновени, по-специално, полета на птиците, които също са доста тежки, но не падат, но се издигат до големи височини и извършват дълги полети.

Пилотите на Акваскиперов са принудени постоянно ритмично да движат краката си, в противен случай стабилността на наводнените им веднага ще изчезне. Създаде инженер Aquasquier Александър Саклин от Швеция. Но трябва незабавно да посочите, че първите му модели не са твърде успешни. Да ги управляваме, изисква много повече усилия, отколкото на съвременните версии. И само през 2008 г., нанасяне на извор и намаляване на масата на рамката, Саклин успя да облекчи целия дизайн.

Той веднага обърна внимание на феновете на водните спортове. И след тях – и различни производители на плакати. Въпреки факта, че изобретението взе завършен тип сравнително наскоро, индустрията вече е усвоила производството на множество серии от такива устройства. Да, и цената на аквасония стана забележимо по-малко, отколкото първоначално. Сега те са на разположение на почти всички любители на дейностите на открито.

Достоверност

Този вид водни атракции:

  • Позволява ви да тренирате мускулите на краката си+
  • не изисква гориво и почти не изисква смазване+
  • може да се състезава с вода със скорост 20-30 км / ч.

Но е важно да се разбере, че използването на акваскостой не е толкова лесно и просто както може да изглежда. Неопитни пътувания ще трябва да посветят няколко часа на мускулите. Само след това ще се окаже да се вози с видимата лекота и като елегантно.

Развитието на водния скутер се препоръчва да започне с кейове или котли, в противен случай рискът от провал. Поставяйки веднага един крак на платформата, а другият – след шока.

Трябва да се вземе предвид това Aquasquier веднага развива скорост повече от 10 км / ч. Ето защо, само хора с доста бърза реакция могат да го използват. Ако има някакви здравословни проблеми, лошото благополучие, по-добре е да се въздържат от обучение. Максималното внимание трябва да се обърне на развитието на ритмични канали върху чорапите: от тях е, че способностите на Aquuskirestists зависи от пътя. Малко вероятно е по този начин да може да преодолее на голямо разстояние, но обучението на мускулите на краката е доста ефективно.

Добър пример за акваскулар може да се счита за модел „басейн“. Подобно на други продукти от същия вид, с неуспешен ред или дори през есента, той не потъва, но остава на повърхността на водата. Качеството на структурния материал се характеризира с най-малко факта, че той се използва активно в самолета. Връзката на парапета, за която се носи спортистът, с предното крило се постига поради еластичната пръчка на фибростъкло.

Обикновено аклузерите се доставят в разглобена форма. Силно се препоръчва да прочетете внимателно инструкциите и да го спазвате. Дори неопитни спортисти могат лесно да събират воден скутер за 10-20 минути. Можете да го разглобите още по-бързо. В същото време събраните акваходци трябва да бъдат коригирани за себе си.

Тази процедура се извършва чрез инсталиране на върха на пръчката в една от дупките на кормилната колона. Всяка дупка е предназначена за определен товар, който обикновено варира от 30 до 115 kg.

Използвайте Aquescopapers на всеки резервоар. Но е невъзможно да се вози на висока вълна и в райони, където има клопки. Също така си струва да внимавате от водораслите, в които скутерът може да се обърка. На първия етап от развитието на устройството не се препоръчва да се плува далеч от брега. За предпочитане да се носи жизнена яке.

Aqueskine: Как да изберем и използвате?

След това вижте видеоклипа за това какво е аквагер и как да го карате.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silvia Dimitrova

    Как можем да изберем правилното Aqueskine и как да го използваме ефективно? Има толкова много различни варианти, че е трудно да се реши. Предполагам, че се нуждае от конкретна грижа и апликация, но незнам как да се ориентирам. Моля, споделете вашите препоръки и опит с Aqueskine. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари