...

Испанският павилион на Batimat Russian – 2018

Международното изложение за строителство и интериор БАТИМАТ България – 2018, което се проведе в София от 3 до 6 април, приключи своята работа. Повече от 91 000 специалисти от 80 държави посетиха изложението в Крокус Експо в рамките на четири дни.

На церемонията по откриването присъстваха Извънреден и пълномощен посланик на Кралство Испания в Руската федерация, г-н Игнасио Ибаньес, което подчертава значението на търговското и икономическото сътрудничество между двете страни.

Испанският национален павилион, организиран от Испанския институт за външна търговия и инвестиции ( ICEX Space Trade& Инвестирайте в ) с подкрепата на Икономически и търговски отдел на посолството на Испания в Руската федерация, традиционно е един от най-ярките и амбициозни участници в изложението.

Тази година тя обедини 22 компании и получи рекорден брой посетители. Единната концепция на павилиона, разпознаваемият стил и лесната навигация го превръщат в истинско бижу на тематичния раздел "Керамични плочки и камък".

Над 1000 м2 Беше представен широк спектър от довършителни материали: стенни и подови керамични плочки, порцеланови плочки, декоративни елементи, мозайка, клинкер, както и оборудване и свързани с него продукти най-доброто, което испанският керамичен сектор може да предложи днес.

Във връзка с основните сезонни тенденции Испанските производители бяха обединени от предпочитанията си към спокойния лукс, естествените мотиви, простотата и хармонията на текстурите.

  • Неутрален сиво-бежов тон е разреден с пренебрежими нюанси на мента, охра, бледо розово и синьо.
  • Безспорният фаворит Негово Величество Мрамор: особено популярни са класическите черно-бели имитации в голям формат с гланцова полирана повърхност.
  • Декоративната палитра включва геометрични шарки, експерименти с формите на плочките, ефектни 3D решения, разнообразни релефи и ръчно изработени следи от времето.

Както всяка година, новият информационен щанд на ICEX беше основната забележителност и фар на испанския павилион ИСПАНСКАТА плочка ( 13-570 ) където посетителите бяха посрещнати с топлота и гостоприемство. Креативният дизайн и приветливата атмосфера го превърнаха в притегателен център за посетители и изложители. Това е мястото, където можете да получите цялата необходима информация за испанските компании и техните продукти.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Lyubomir Ivanov

    Каква е целта на испанския павилион на изложението Batimat Russian – 2018? Какви продукти и иновации ще бъдат представени там? Ще има ли конференции или представяния на нови технологии? Как се може да бъдат получени повече информация и входни билети за събитието?

    Отговор
    1. Krastyo

      Целта на испанския павилион на изложението Batimat Russian – 2018 е да представи нови строителни продукти и иновации на испанските компании. Ще бъдат представени материали като керамика, мебели, облицовки и др. В рамките на изложението ще има конференции, презентации на нови технологии и дискусии. За повече информация и входни билети за събитието може да се обърнете към уебсайта на изложението или да се свържете директно с организаторите.

      Отговор
Добавяне на коментари