...

Рут Уилсън

Рут Уилсън

Британска актриса Рут Уилсън, известна благодарение на ролите в телевизионната серия „Джейн въздух“ и „Лутер“, през последните няколко години, значително успя в голямо кино. И в нейния арсенал не са толкова много основни роли, каквито и да е вид на рут в рамката – тя винаги е хвърляща и незабравима. Ще се запознаем по-близо до този англичанин и ще разберем какво се крие за такива ярки таланти и нестандартна красива външна природа.

Рут УилсънРут Уилсън

ранните години

Рут Уилсън е роден на 13 януари 1982 г. в югоизточната част на Англия – окръг Кент, в град Ешфорд. Детството на малко корен минаваше в южната част на Англия – в град Шепъртън, който в окръг Съри. С една дума Рут Уилсън се изправи и се появи в най-добрите британски традиции в атмосферата, която можем да знаем в английски филми и телевизионни предавания.

Рут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Рут се обучава първо в католическото училище за момичетата Нотр Дам, а след това в Колежа Ешер. През 2003 г. Уилсън завършва Университета в Нотингам и две години по-късно – Лондонската академия за музикално и драматично изкуство. Все още е тийнейджър, Рут Уилсън започна пробите си в кариерен модел. Това преживяване вероятно е момиче за мисълта да действа.

Рут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Кариера

За първи път публиката видя Рут Уилсън на телевизионния екран през 2006 г., в комедийната телевизионна серия „Предградие“. През същия сезон актрисата първо е извършила основна роля в телевизионния мултисегмент филм от римски Шарлот Бронте „Джейн Ейр“. Тази работа донесе на Ruth широка слава. Тя даде актриса и няколко важни номинации: на наградата на телевизионните награди на BAFTA и наградата за предаване на гилдията „Best Actress“, Golden Globe 2008 в категорията „Най-добра роля на жените (мини-серия или Телефилм)“.

През 2010 г. актрисата започна работа в детективския телевизионен сериал Лутер, където изпълнява ролята на Алис Морган. През последните години Рут Уилсън участва в друга популярна телевизионна серия – „Любителите“, както и в няколко филма, най-видимите, сред които бяха чистачките с пълна дължина „Анна Каренина“, „Lone Ranger“, „Френски апартамент“ и късата машина „elinor“.

Рут УилсънРут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Рут Уилсън също работи в театъра, тя беше два пъти наградена на наградата на Лорънс Оливие: През 2010 г. за ролята на Стела Ковалски в пиесата „трамвай“ желание „“, през 2012 г. за ролята на Анна Кристи в пиесата на Южина О’Нийл.

Рут УилсънРут УилсънРут УилсънРут УилсънРут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Личен живот

За личния живот на Рут Уилсън не е нищо известно със сигурност. Актрисата внимателно крие детайлите на неговия „повишаващ“ живот, не дава цялостна информация в интервю. Въпреки това, вече през тази година, досадният папараци записва престоя на корена тогава в компанията Джони Деп, след това Джуд ниска, тогава Джейк Гиланол, който дава почвата за различни спекулации.

Рут УилсънРут Уилсън

Що се отнася до последния възможен съюз, актьорите не дават потвърждение, без опровержение, така че остава просто да предположим: или Рут Уилсън и Джейк Джелинхол наистина се срещат, или са свързани изключително приятелски отношения.

Рут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Стилни изображения от Рут Уилсън

На 35 години британската актриса е разработила дискретен стил, който демонстрира в публични събития. Въпреки това, понякога коренът може да си позволи и много ярки, шокиращи изображения. Разгледайте внимателно най-интересните от тях.

Рут Уилсън

Да започнем, може би с панталоните. Първият – практически Unisex – много добре характеризира същността на самия корен. Той е универсален: безкрайно женствен, когато може да бъде предоставен, но същото смел, когато ситуацията или ролята изисква това. И този три стил костюм, заимстван от мъжки стил, отнема само малки женствени функции благодарение на обувките с висок ток, финализиране на изображението. Ризата тук също е много строг и почти мъж. Но сандъците на жилетката все още са жени – с дълбоко деколте.

Рут Уилсън

Следното изображение вече е по-нежно. И въпреки че панталоните и яке са направени отново в черно, костюмът става многостранен и по-интересен поради комбинацията от текстури: атлас, кадифе и традиционен костюм. Все още има ресни. Бял връх с голям образ на планинския пейзаж добавя контрастно изображение и лилаво фучсиеви лодки – светло настроение.

Рут Уилсън

Образът, който ще видим след това – това е много умела комбинация от класики и модерни. Преди нас отново тройка и риза. В същото време, ако стилът на сакото носи спомените за мъжка костюм от XIX век, панталоните се правят в съвременни традиции и цвета и текстурата на тъканта и изобщо. Попълнете ансамбъла на обувките, цветовото им решение – почти основната бележка в състава. Основният тон на обувката – тялото, буквално се слива с цвета на кожата на актрисата, а чорапите и токчетата са направени в ярък коралов нюанс, който присъства в малки пръски и в якето.

Рут Уилсън

Последният панталон от Рут Уилсън, който ние внимателно обмисляме и много женствен. Ето два елемента: класически панталони със стрелки и блудница на бюлета в пода пред линията на талията. Два цвята в ансамбъла – черен и нежен нюанс на фуксия. Аксесоари Минималистични: класически лодки, миниатюрен съединител и широка гривна не включват внимание, но ефективно пълни екипировка.

Рут Уилсън

Ако говорим за бързите тоалети, си струва да се отбележи двете най-запомнящи се рокли, в които коренът се появи на червения килим през последните години. Първият е модел на асиметричен разрез, сложен дизайн и подобен семантичен товар. Тук се използва ярък печат: пейзажът, изобразен в горната част на роклята, се повтаря с повишени фрагменти върху голите подове, фантазия се смесва и превръща в абстрактен чертеж.

Рут Уилсън

Втората рокля, много хора, наречени „пространство“. Ето истината тук, както формата, така и цветовете, и се използват текстурата, близка до елементите на пространството – те четат рационализиращи форми, температурна разлика. Завършете този грандиозен образ на стилни затворени обувки на каишката и необичайна пета.

Рут УилсънРут Уилсън

Като цяло, си струва да се отбележи, че в рутните костюми често се проследява до темата за пространството и футуризам. Тя може да бъде проследена в текстурата на тъканите, в „космическите“ цветове.

Рут УилсънРут УилсънРут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Не много днес обичат и знаят как да носят розови неща. Рут Уилсън не е зле, се оказва и в допълнение, много нюанси на „наивната“ гама към лицето й. Например, розово розово, чиито актриси демонстрират в следващата си рокля. В допълнение към цвета в тази рокля, привлича комбинация от простота и лукс: тениска от горната част влиза в шик-великолепна многослойна пола в пода.

Рут УилсънРут Уилсън

Много модни пазарски трябва да се научат от Рут Уилсън и как да носят палто. Помислете за едно от най-нежните изображения. Тук, колко често се случва в рутското облекло, отново се бори с мъж и жена. Груб, широк изтичане и дължина на палтото до хайвер се сблъсква с приятна бледа сянка и мека тъкан. В резултат на това женската започна в този образ, без съмнение, печели!

Рут Уилсън

Разбира се, в историята на стила на Рут Уилсън и неуспешни случаи. Какво не е наред със снимката, подадена по-долу, дори не може да се изясни – изображенията говорят за себе си.

Рут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Но следващото облекло е много добро: и стила на рокли, и печат върху неговите тъкани, и компетентно избрани обувки. Това просто поставя всичко, което имах едно момиче с по-крехка физика, и Рут в такъв ансамбъл изглежда малко тромав.

Рут УилсънРут Уилсън

Характеристиките на фигурата Рут Уилсън изискват други дължини и други стилове от избраните към нея рокли. Идеалните вариации са представени на снимката по-долу.

Рут УилсънРут УилсънРут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Завършва нашия преглед най-успешното днес и най-зрелищното облекло Рут Уилсън за цялата си кариера. Изображението е отделено в духа на коктейла от 1920-1930 година. Това е перфектно всички: къса обемна прическа, естествен грим, елегантна рокля в пода на елегантен силует за монтаж. Дълбоко синьо тук се допълва с чисто бяло: на впечатляващо рязане, направено подстригване от контрастираща талия. Допълват образа на миниатюрни гривни.

Рут УилсънРут УилсънРут УилсънРут УилсънРут Уилсън

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Petrova

    Моля, можете ли да ни кажете повече информация за Рут Уилсън?

    Отговор
Добавяне на коментари