...

Рента Литвинова

Рента Литвинова

Рената Литвинова отдавна стана за всички не само актриса или директор, това е икона на стил, а също и – тя е загадка. В тази крехка жена с тънък глас има изключителна сила, енергия и смелост – да се създаде във филми и да превърне планините в живота, докато тя винаги остава женствена и елегантна.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Биография

Трудно е да се повярва, но през 2017 г. Ренат Муратовна Литвинова е навършила 50 години! Оставайки през цялата си стилна и силна жена, Renata продължава да се радва да създаде както в областта на киното, така и в театъра, по телевизията. Но един от най-важните интереси в живота на Литвинова е нейното семейство – любима мама и дъщеря.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

ранните години

Рената е родена на 12 януари 1967 г. в Москва. На първо място, си струва да се отбележи, че стотици хиляди фенове на Рената Литвинова са длъжни да установят идола си майка си, Алис Михайловина. Това се случи, че татците в живота на Ренат не са. И майка ми трябваше да работи много, за да осигури дъщеря си бъдещето. Alisa Mikhailovna Hurgeon, в съветските години, често се предлагаше за бизнес пътувания и тя се съгласи, защото беше добър начин да печелим.

Понякога Реня отиде с майка си в тези бизнес пътувания и когато мама работи в града, имаше такъв ред: в сутринта мама отива на работа, а Рената – в училище + след училище – в „Музикалния клуб“, и след това (вече дъщеря, и мама по това време те са били освободени) Алис Михайловина се срещна с Ренат и те се насочват у дома.

И така беше всеки ден в делнични дни. Дори през нощта мама често шива за дрехи на Renata. И винаги момичето имаше възможност да отиде във филмите – Алис Михайловна даде дъщерята на пари за сутрешните сесии, а когато се оказа, те отидоха заедно за вечерния филм. Така Renata има интерес към киното дори в ранната младост.

Кариера

Широката общественост на Рената Литвинова е известна като актриса, въпреки че тя винаги е повече за сценария и директор. Като цяло може да се получи, че младата Литвинова ще се превърне в модел. Това е, че все още има проучване в училище, момичето непрекъснато търси възможности за приходи, защото парите в семейството винаги липсват. И когато момичето учи в 9-ти клас, тя имаше късмет да получи модел за работа в рекламата на декорациите. Вече след завършване на училището Рената проведе конкурс за работа от манекен, но паралелна Литвинова беше опитана на VGIK и когато научи какво е направил, избра проучванията си.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

И тогава всичко вървеше по време на разцвета: Renata, научена на сценарист, влезе в средата на киното. Самата Литвинова винаги смяташе за нейния външен вид, а ако името й беше заснет, отказано. Но тук вашият първи режисьор – Kire Muratova – като самата Литвинова признава, че е невъзможно да се откаже. Така че, днес, филмографията на Renata-актрисите има повече от 30 картини, най-известната от която:

  • „Три истории“ (1997) \ t
  • „Границата. Taiga Novel „(2000)
  • „Небе. Самолет. Момиче „(2002)
  • „Куфари на Toups Luper (част 3)“ (2003)
  • „Admitter“ (2004)
  • „Богиня: как обичах“ (2004)
  • „Zhmurki“ (2005)
  • „Аз не съм боли“ (2006)
  • „Мелодия за SCARRER“ (2009)
  • „Генериране P“ (2011)
  • „Последна приказка Рита“ (2012)
  • „За любов“ (2015)

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Като режисьор или сценарист Реня Литвинова повтори рекорда за много повече филми, включително:

  • „Nelyubov“ (1991)
  • „Мъжки откровения“ (1995) \ t
  • „Главен и осветен вид“ (1996)
  • „Три истории“ (1997) \ t
  • „Държава на глухи“ (1998)
  • „Няма смърт за мен“ (2000)
  • Небе. Самолет. Момиче (2002)
  • Две в едно (2007 г.)
  • Жестокост (2007)
  • „Зелен театър в Zemfire“ (2008)
  • „Крокус / стрелка“ (2010)
  • „Веднъж в парка“ (2014)

Демонстриране на такива различни аспекти на техния талант, Ренат Литвинова дава на зрителя много положителни емоции, изглежда на сцената или в рамката много естествена, ви кара да съчувствате с героъните, които тя играе, и за парцелите, които пише, тя пише. Всеки фен на фен на Рената Литвинова може да се наслаждава само на нейните таланти в театъра, където актрисата редовно играе. В допълнение, Renata периодично отговаря на срещи с публиката: всеки може да дойде на такава творческа вечер.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Личен живот

Рената Литвинова в живота винаги върви свободно и малко отделно. Вероятно тя научи това от майка си, която живее целия си живот, независимо от хората. Днес Renata не е женен, а според собственото си признание тя не търси партньор, с когото би искала да направи връзка и да раздели живота. Цялото свободно време на Рената прекарва с най-близките хора – мама, дъщеря на Уляна, дългогодишна приятелка – певецът Zemfira.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Съпруг

Рената Литвинова е била омъжена два пъти, но и бракът се оказа краткотраен. Самата актриса казва, че може би тя просто не е създадена за семейния живот.

Рента ЛитвиноваРента Литвинова

Първият избран беше филмовият генератор Александър Антипов. На тези отношения на Renina никога не е дал никакви коментари в пресата. Само известно е, че те се омъжват през 1996 г. и в следващия вече разведен.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Вторият брак е съществувал малко по-дълго: в периода от 2001 до 2007 г. Реня Литвинова е омъжена за Leonid Dobrovsky Businessman. В този съюз единствената дъщеря Рента е родена – Уляна Добровская.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Дъщеря

Уляна е много подобна на майка си. Сега тя е само на 15, но тя вече стреля в някои снимки на Renata и изглежда като начална звезда на филма.

Рента ЛитвиноваРента Литвинова

Когато Уляна е на 10 години, Литвинова първо превежда дъщеря от обикновеното училище в образователна институция във френското посолство, а когато момичето беше малко удобно с езика, изпрати Уляна за обучение в Париж. Там Уляна живее до днес. Рената, разбира се, се тревожи за дъщеря си, но в родината си тя беше много по-разтревожена за нея.

Рента Литвинова

– Видях я нещастен в руското училище. Аз съм много критичен към нашата образователна система: някои тестове, уроци порастване, доклади… В същото време няма знания, няма време само за детство – постоянен стрес. И също така ужасно, неуважително отношение на момчетата към момичетата, момичета един на друг, учители за ученици. Изпратих Уляна да уча във Франция и сега не иска да се върне обратно „. Рента Литвинова

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

В Интергранд актрисата и нейните дъщери могат да видят многото си съвместни снимки. 2016 изстрела показват колко е израснало момичето и как тя прилича на майка си.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Социална медия

Между другото, като всички публични лица, Renata активно се радва на Instagram, Twitter, Facebook Services и VKonttakte. По принцип информацията се публикува по отношение на професионалната дейност на актрисата, сценария и директор. Но понякога има място за някаква информация от личния живот на Renata.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Цитати

Рената Литвинова има талант, който не е всеки: тя знае как да заинтересува зрителя. И въпросът тук е не само в нейния външен вид, понякога много по-любопитен и смислен точно какво казва Рената. Много от думите й стават покрити изрази. Разбира се, най-вече не е толкова изрази от живота, колко фраза на нейния хероин във филмите. Но бихме искали да разпределим точно фразите, изречени от Renataya Litvinova по различно време, в различни интервюта.

Трябва да се възхищават един на друг, казвайки на човека, че е талантлив, красив. Защо да спестите на взаимно възхищение? В края на краищата животът е толкова кратък, всички сме кандидати за мъртвите.

Рента Литвинова

Обичам градски луд. Те ме вдъхновяват много повече от моделите от списания.

Рента Литвинова

Ако обичате, пуснете. Когато сте контролирани, изолирани, ревниви, забраняват да се занимавате с това, което искате, осъждате ви за вашата дейност, тя не харесва. Любовта е свобода. И също така, ако не обичате никого, вие сте безсмислени…

Рента Литвинова

Книга

В допълнение към всички други хобита и уроци, Ренат Литвинова успя да намери време да освободи собствената си книга – „притежават и принадлежат“. Имаше романи и филми, написани от Литвинова, книгата беше написана и се готвеше да отпечата с подкрепата на Кира Муратова – безспорен орган за Renat.

Рента ЛитвиноваРента Литвинова

Тайните за красота

Според данни, публикувани в официални източници, растежът на Рената Литвинова е 176 см, теглото се провежда в рамките на 60 кг. Разбира се, при такава възраст всяка жена е много трудно да остане толкова тънка. Как успява да се рене рене? Ние ще разкрием няколко тайни, благодарение на която актрисата не наддава тегло и все още има безупречна кожа и луксозна коса.

За фигура. Кинодив призовава всички да следват нейния пример – не преяждат и не мързеливи. Актрисата изключва пържени и мазнини от диетата си (преди всичко – месо), продуктите за брашно (макаронени изделия от солидни сортове не включват тук), млечни продукти, не пия водка. Вярва, че от алкохол е по-добре да си позволите добро вино в малки количества.

Рента Литвинова

За коса. Веднъж седмично, актрисата разтрива маската от смес от лъчево масло, жълтък и бренди.

За кожата на тялото. Два пъти седмично – домашно скраб: морска сол и масло от аргон.

Но грижата за кожата на рената се доверява само на професионалисти: актрисата редовно посещава специалист по красота в един от салоните за красота в Москва, там Литвинова най-често прави специална процедура за подмладяване „Златна ICRA“.

Не толкова отдавна, Renata стана приятел със спорт – редовно посещава фитнес залата и следва инструкциите на личен треньор.

Рента ЛитвиноваРента Литвинова

Рента Литвинова стил

Едеята на Ренета Литвинова не са просто добре композирани дрехи, обувки и аксесоари. Името на актрисата отдавна се свързва с неговия неподражаем стил. Сред разнообразието от ярки лъкове може да се отличава с няколко характерни характеристики, присъщи на костюми Renata:

Облича се

В етаж. Идеалната опция за изображението, която се превърна в визитка Ренет Литвинова, – ретро. Актрисите за грим и прическа са най-добре комбинирани с такова облекло. В този случай важността на избора на материали и цветови решения се движи във фонов режим. Основното нещо е стилът, универсалната прическа и грим, които най-често демонстрират Renata, са подходящи навсякъде.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

MIDI. По-практичната дължина на рокли често се среща и в облеклото на Литвинов. Това е опция за енергична градска жена, която трябва да има време навсякъде. Дължината на роклята за всеки ден трябва да бъде такава жена, за да има възможност да се движи около бърза разходка и ако е необходимо, дори да се изпълнява.

Рента ЛитвиноваРента Литвинова

Малка черна рокля. Този стил за коктейл за всички времена, който някога е дал на света Коко Шанел, обича Ренета много. Той често се появява в светските партии в тази форма. Между другото, костюмите на Cassel Litvinova обича не по-малко.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Големи декорации

Друга особеност, присъща на Renata Litvinova стил – обемни пръстени и гривни, издути колиета – отново много подходящи. Ние предлагаме всички модни, вдъхновени от изображения на Renata, преди да изготвят собствените си тренд.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Перла и воал

Изключително женствена и романтична комбинация. Идва само при тези момичета, които носят рокли и поли, обожават елегантни шапки и ретро стичица.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Слънчеви очила

В изображенията на Renata този аксесоар се намира много често. Но не много този факт е забележителен, тъй като този факт като черта на слънчевите очила: Литвинова винаги избира необичайни, шокиращи модели.

Рента ЛитвиноваРента ЛитвиноваРента Литвинова

Трудно е да си представим Renate Litvinov в нещо различно от луксозната рокля. Но в обществото и в много интересни костюми се появява икона и в много интересни костюми.

Ако проследите снимките на Renat Litvinova за различни години, можете ясно да видите пътя на търсенето на този много уникален стил, чиято актриса в крайна сметка намери и демонстрира с достойнство сега на червения килим.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Galya Koleva

    Може ли някой да ми каже повече информация за Рента Литвинова? Каква е професията й и къде може да се намери повече за нея? Интересува ме да науча повече за нейната работа и постижения. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари