...

Рейчъл Николс

Рейчъл Николс

Рейчъл Никълс – очарователна американска актриса с блондинка и луксозна природа. Въпреки това, производителите завинаги виждат момичето, което брюнетка, тогава червенокосата в многобройната си роля на екрана. За щастие, красотата Рейчъл е доста универсална. В кои филми можете да видите пропуснатите нишоли, как биографията й е сгъната, творчески начин и личен живот – разберете точно сега!

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Биография

Рейчъл Емили Никълс е роден на 8 януари 1980 г. в американската държава Мейн, в града, наречена Августа. Мама на бъдещия звезден екран – Алисън – ангажиран с домакинства и папа Джим, преподаван в местно училище. Нито един от роднините на Никълс, дори най-далеч, не е свързан с филмовата индустрия. Ето защо, идването от такова просто семейство, Рейчъл работи усилено от себе си от най-ранните години. Знаеше, че ще трябва да постигне всичко сам.

Това е днес Рейчъл – един от стандартите на красотата. И веднъж дълго време, младите нишоли бяха неудобни тийнейджър с непропорционално дълги и тънки ръце и крака. Момичето беше много притеснено за външния си вид и за поправим фигурата за по-добро, започна да се занимава с лека атлетика – дълги и пуснати скокове. Момичето също реши да работи с гъвкавостта си, за тази цел, в гимназии, Рейчъл започна да присъства на уроците по хореографията.

На 18 години, след като завършва училище, Никълс влязоха в Колумбийския университет. И въпреки че младите красавици вече са мечтали за звездна кариера, тя решава да получи сериозно образование. Така че през 2003 г. Рейчъл пусна специалист в областта на математиката и икономиката.

Рейчъл НиколсРейчъл Николс

Кариера

ТВ водещ

Като внимателно работещи по външните си данни, в 17-та години на Рейчъл Никълс се запалиха за идеята да станат телевизионен хост. Очарователният човек от гимназията успя да премине успешно леене. Така че, като ученик на класа на дипломиране на висшето училище, Рейчъл е получил ролята на популярно MTV „отмъщение на формоване“.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Тази работа продължи дълго време и приключи за Никълс едновременно с училището. Въпреки това, момичето беше много доволно да се опитвам в работата пред камерите. Може да се каже, че тогава младите красавици събуждат вкуса на такива професионални дейности.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Модел

Всичко в същия клас дипломиране с Рейчъл се случи друго съдбоносно приключение. Момичето беше достатъчно късмет, за да участва в програмата за студентски обмен, която се подкрепяше нейното местно училище. Така че младата красота падна няколко месеца до Франция, където със сигурност има работник на една местна агенция за моделиране. Така беше началото на брилянтния модел на кариера Никълс.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

След това момичето, издадено от училище, учи в университета, разбиране на точните науки, но паралел Рейчъл имаше време да обърне внимание на работния модел. Най-известната стомана на нейната фотосекция за рекламни кампании на такива световно известни марки, като L’Oreal, Guess и Abercrombie & Fitch. И Никол присъства на университетските избираеми, посветени на драматичното изкуство. И скоро тези уроци бяха полезни за нея.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Актриса

Всичко в живота на Рейчъл Никол е подчинено на определен график за персонала: момичето непрекъснато работи върху себе си, развивайки кариера за всички правила, движещи се от един етап на друг. И всичко, това, което тя обича да прави, тя започва, сякаш предварително, докато има време да се огледа и грамофон. Така беше с актьорската кариера. Рейчъл я сънуваше от детството. Да бъдеш момиче от просто семейство, тя реши да получи прилично образование, което във всеки случай ще може да го нахрани в бъдеще. Но от съня на Рейчъл не се опитаха отново.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Все още е студент в Колумбийския университет, Никълс започна да се филмира. Дебютът й се състоя през 2000 г., двадесетгодишната Трекчисница, която се готвеше да стане икономист, внезапно влезе в касетата, която днес е един от най-добрите холивудски мелодам. Разбира се, ролята е епизодична: Рейчъл изобразява красотата на модния модел, седнал в бара – всъщност, не е просто. Но това беше началото на изкачването, което продължава досега.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

В момента, Actress Filmogy е много богата и разнообразна, тя има роли, различни в калиба си и тип. Най-яркият или знакът на Рейчъл донесе филми:

Рейчъл Николс

  • „Есен в Ню Йорк“ (2000)+
  • „Секс в големия град“ (2002)+
  • „Тъп и все още глупав глупав: когато Хари се срещна с Лойд“ (2003)+
  • „Тъмна гора“ (2006)+
  • „Война Чарли Уилсън“ (2007)+
  • „Talisman Jeans 2“ (2008)+
  • „Стар път“ (2009)+
  • „Хвърля Кобра“ (2009)+
  • „Конан-варварин“ (2011)+
  • „Континуум“ (серий 2012-2015).

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Личен живот

Честит семеен живот е може би единственото нещо, което не се вписва в „редовния график“ Рейчъл. Изглежда, че съм умен и красив, и принцът все още не е. Вероятно, всички, защото имаше един неуспешен опит в мис Никол. През юли 2008 г. Рейчъл Никълс се ожени за Скот Струба – известен холивудски директор и продуцент.

Рейчъл НиколсРейчъл Николс

Сватбата се проведе в Колорадо, после любовниците отидоха на романтично пътуване и се върнаха, започнаха да построят семейно гнездо в горещия мексикански град Кабо-Сан Лукас. Въпреки това, много скоро връзката между съпрузите започна да се нагрява, възпира.

Рейчъл НиколсРейчъл Николс

Оттогава Рейчъл Никълс не обича да се разпространява в пресата за детайлите на неговия личен живот. Тя само възхвалява въпроса за присъствието на приятел, че тя все още не е срещала истинската си душа. Времето, когато американската красота остане свободна от работа, тя се опитва да посвети на любимите си родители.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Тайните за красота

В такава ранна възраст, в която Рейчъл Николс остава (през 2017 г. актрисата навърши 37 години), разбира се, е твърде рано да се говори за някои чудотворни средства за поддържане на естествената красота. Въпреки това има една атака, от която да не избяга дори от младите. Реч за целулита. И едновременно Рейчъл не се смущава от споделянето на момичетата на целия свят ефективни начини за борба с тази жертва, тествана върху себе си.

Рейчъл НиколсРейчъл Николс

Признаци на „портокалова кора“ на поп николи забелязаха, когато беше малко в двадесет. Както самата актриса е приела, тя винаги е била тънка на природата, така че тя не следва теглото и фигурата, в този момент тя вече не е ангажирана и храната започна да се нарича право. След това тя работи като модел. В дрехите на снимките издънките изглеждаха добре и затова пропуснаха момента на гласуване, когато се появи целулита.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Но Рейчъл знаеше, че иска да действа във филмите и за това е необходимо да изглеждат безупречно и в дрехи, и без нея. Когато Никълс отбеляза, че кожата на петата й точка е загубила еластичността си и се е опустошила, момичето веднага се обърна за помощ на фитнес треньора на най-висок клас – Валери води. Валери стана личен треньор Рейчъл, благодарение на който момичето бързо се отърва от тази ужасна атака и сега разкрива цялата си тайна на успеха в това предприятие.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

И нека звучи в дворя, но тази тайна е проста и стара като света: е необходимо да се елиминира цялата вредна храна (пшенично брашно, сода, пържени, остри, солени, всички сладки сладки, мая, бял хляб и алкохол) – Най-малко три месеца. Това е този период от време, който е достатъчно, че тялото е напълно изчистено от вредни вещества в него, благодарение на кои целулит се оттеглят.

Рейчъл НиколсРейчъл Николс

Но не мислете, че след такова разтоварване можете да се върнете към обичайната диета. Ястията трябва да се променят към здравословна храна веднъж завинаги – само тогава резултатите, постигнати за дълго време.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Но това не е всичко. Втори компонент на успеха – Спорт. Редовни упражнения, насочени към поддържане на тон на задните части и бедрата – ключът към вашия успех.

– След известно време се отървах от целулита завинаги. И това е всичко благодарение на интензивното обучение 3-4 пъти седмично, както и правилното хранене. И без масаж, без съмнителни наркотици. Само упорита работа „. Рейчъл Николс

Рейчъл НиколсРейчъл Николс

Стил Рейчъл Николс

Като участва в образеца от младата възраст, Рейчъл винаги демонстрира в обществените екипи, изветрели във всички правила. И преди да пристъпим към анализа на най-зрелищните и очарователни образи, бих искал да обърна внимание на тези случаи, когато мис Никълс се появиха преди лещите на камерата на ежедневните рокли.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

Кой каза, че в такова нещо като денометриращи панталони е невъзможно да се яви на официални кандидати за представители на кинопроизводството? Много е възможно. Особено ако това е ориентирана към събития блондинка. Защо се сливат с бляскава маса, ако можеш да се откроиш перфектно от него? Ярка жълта тениска с лого на събитието е комбинирана в това изображение с прости дънки на лепило и голи обувки – изображението на върха на модата 2005, когато той всъщност е демонстриран. Единственото нещо, което трябва да промените тук, е чантата.

Рейчъл Николс

Добър пример за комбинация от деним панталони и балет Рейчъл демонстрира на следната снимка. Избраната тениска освежава цялото изображение.

Рейчъл Николс

Но как да носят джинци с ухото на златни сандали – смело, безразмерно и с безразмерна тениска. Само тук е хоризонталната лента за отмяна – най-модерното, няма да се ползва.

Рейчъл Николс

Skinnie, лодки и яке – бавно, но сигурно се приближава към класическия женски стил Рейчъл Никълс.

Рейчъл Николс

Въпреки че младата актриса не е склонна да се яви на официалното събитие и в костюма Grunge Stylistic: Печат тениска, шумолеща кожа и прости дънки – всички. Какво трябва да създадете облекло в такава амплиана.

Рейчъл Николс

Друг лък с дънки: проста тениска на модерно синя сянка, тъмни панталони разтяга и елегантни обувки с отворен пета на плосък бягане. Такъв ансамбъл е идеален за ежедневието в оживен град.

Рейчъл Николс

И последното изображение от skinnie също е универсално, защото е подходящо за посещение на тържествено събитие и за ежедневието. Тук оригиналната тунинова тениска се сервира от централния елемент: геометричното V-деколте е визуално, сякаш леко „подрязано“, защото горната част е направена от прозрачна тъкан на тона на тялото. На контраста с основната гама на блуза – ярко синьо – тя се оказва много ефективно. Допълнителни геометрични дизайни са изпарени благодарение на един много прост, но впечатляващ ход: под туниката Рейчъл сложи на бяла риза. По-ниското нещо се вижда и от ръба на туниката, което също създава по-благоприятно в смисъл на рисуване на стил.

Рейчъл Николс

Рейчъл Никълс може да бъде невероятно женствена дори в панталони. И следващото потвърждение на това е този красив образ, състоящ се само от оригиналния черно-цветен гащеризон. Моделът има линия за бельо талията, широк стрейт, къса ръкав и обща дължина „в етаж“. На гърдите в средата вертикално, се намира Setin дъска за затваряне на закопчалка. Отворен е само очарователният топ бутон на златния цвят.

Рейчъл Николс

И от такъв грандиозен образ, най-накрая отиваме в прегледа на още по-очарователни екипировки Рейчъл Никълс. Първият е в духа на гръцката богиня. Бледа блондинка Никълс в тази рокля на ванилия цвят става почти прозрачна, сякаш изпразва вътрешното сияние. Того и погледна, сега се чуди и се прибра в Олимп. Отворените сандали в плосък ход тук са много избрани. Но без декорации – опасно приплъзване. Поставете на Рейчъл елегантен сребърен тиам под формата на венец и дълги нишки от обеци, – и изображението може да претендира безупречно.

Рейчъл НиколсРейчъл Николс

Черната рокля в пода с пикантна деколте, тя не е напълно успешна – тя е леко пълна с актриса. Как обаче и предишната версия. Но ако снимката над Рейчъл поне много ясно изтеглена талия, тогава тази функция се смазва тук. Това изображение е успешно в дреболиите: отлична прическа за вечерни изход, локални обувки с леко отворен пръст и стилен пръстен – големи декорации ще бъдат в чест за дълго време.

Рейчъл Николс

Перфектен костюм за луксозна блондинка – рокля с дължина на коляното в пастелни цветове. Невероятно красиво завършване на материала, от който е направен този модел, е блясък и великолепие на Холивуд. Елегантните обувки също са декорирани с камъни, така че този дует е идеално изготвен в цвят и декор. Такъв прост стил рокля с ъгъл AFAS има много зрелищен разтвор в дизайна на гърба: той е пришит от най-добрата прозрачна тарифа, която дава възможност на дизайнера на това нещо с възможността да постигне максималния ефект на голите.

Рейчъл НиколсРейчъл НиколсРейчъл Николс

За дневния коктейл перфектно подходяща рокля и зелена кутия. Оригиналният разрез го прави неудобно и изрезите добавят пикантност, но оставете изображение в рамките на благоприличието. Има много ненатрапчиви, но запомнящи се техники:

  • Асиметрия (роклята държи на едното рамо)+
  • Завършване на широк плитка (Черната сатенена лента тече върху модела с сложна „змия“)+
  • Изрезка „капка“ (Популярна изрязана форма нестандартна в този случай от неговото местоположение – на гърба).

В допълнение към всичко в това облекло, се наблюдава друга много важна рецепция – двуцветен контраст. Основният тон на роклята разрежда и подчертава черното – лента, елегантни лодки, голям пръстен.

Елегантна черна рокля с отворени рамене – много прост и ефектен в същото време. Трапезоидният силует е добър, защото крие минусите на проблемната фигура (скриване на пълни задници и бедрата), помага да се подчертае кръста и гърдите. Странно е, че на перфектно тънък Рейчъл, тази рокля седи по някакъв начин несигурна. Обувки тук би било по-добре да изглеждаме затворено, може би на дебела стабилна пета.

Скокове, като на пешеходец, с черна лента на бяло, ние отиваме от по-малко успешния екипировка до по-успешен. Винаги ефикасен силует на Рейчъл Русалка въплъщава в снежна бяла рокля с ремъци на едно рамо. В това изображение, боядисаният брюнетка най-накрая използва основното си оръжие – червено червило. И сребърните декорации тук също са много.

Мини случай – друг стил, който изглежда страхотно на тънките нишоли за красота. Обувки, които актрисата реши да носят с тази очарователна рокля, много подобна на нея в стил и направени в същия диапазон, така че те са идеални в този ансамбъл.

Последно изображение – перла на нашата колекция. Затворена рокля в пода с полупрозрачна физиологичен разтвор и луксозно деколте на гърба му – сама по себе си перфектно, и в модерен нюанс „буря“ – това е нещо едно нещо на следващата пролет за всяка тъмна козина красота.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Svetoslav

    : Здравейте! Има ли Рейчъл Николс в България? Моля, ако някой знае повече информация, споделете. Бих се интересувал/а да науча повече за нея. Благодаря предварително!

    Отговор
  2. Maya Dimitrova

    Кой е Рейчъл Николс и каква е нейната професия?

    Отговор
Добавяне на коментари