...

Миша Бартън

Миша Бартън

Миша Бартън – актриса и модел с вкусни външни данни и скандална репутация. Не всеки месец в пресата, шокиращите новини за следващия неуспех на Миша ще се дръпне: тогава тя влезе в психиатрична болница, тя се разби някъде с кола, след това следващите подробности за страхотния личен живот.

Всичко това обвивка е лесно и забравяйте, какво, всъщност, Миша Бартън заслужава любовта на тълпата фенове. За това как актрисата и моделът изграждат кариерата си, като се превръщат и се грижат за себе си и ще бъдат посочени в нашата статия.

Миша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша Бартън

Биография

Миша Ан Марсден Бартън е роден на 24 януари 1986 г. в Лондон. Баща Семейство – Пол Бартън – роден англичанин, работи като брокер. Мама – Нула Куин – беше от Ирландия, той работи като фотограф. В допълнение към Миша, Пол и Неула имат още две дъщери – Zoe и Ani. Когато Миша обърна на шест години, баща й предложи обещаваща работа в Щатите, така че всички семейства Бартън се премества в Ню Йорк.

Миша Бартън

ранните години

Веднъж в нова страна, на друг континент, Миша и нейните сестри се потопиха в обичайния живот на американските деца: целогодишните момичета отидоха на училище, в свободното си време, времето вървеше с приятели. А през лятото родителите изпратиха потомството си в лагера за забавление.

Веднъж в летния лагер, където Миша Бартън почива със сестрите си, се проведе конкуренцията на Цицов. Като част от тази творческа задача е необходимо да се говори с всеки монолог по избор. Миша реши да участва и да завладее всички членове на журито с доклада си за живота на костенурките.

Историята мълчи, независимо дали Бартън е получил някаква награда за речта си. Но съдбата в известен смисъл все още присъжда на момичето: агентът, ангажиран в търсенето на млади таланти, беше в аудиторията. Той предложи на харизматична миша да се опита като актриса.

Миша Бартън

Кариера

Мнозина смятат, че неуспехите, както в лична, така и в професионална сфера, много често се преследват от тези участници, чийто дебют и успех се случиха в ранна детска възраст. Може би наистина затова Миша Бартън има през последните години в кариерата си и в живота все повече и повече черни ивици, отколкото победите.

Офертата в началото на актьорската кариера дойде Миша Бартън, когато момичето беше в осемте на възрастта. С разрешението на родителите агентът организира младата актриса на ролята в скромни производства, които се случиха извън Бродуей.

Start

Година след дебют Миша Бартън получи място в производителността на Бродуей. Беше през 1995 г.: Невероятно ентусиазирана творческа професия, Миша премина леене в производството „славяни!“. Беше трудна роля, момичето трябваше да играе руски, така че трябваше да се научи да говори с подходящия акцент – Бартън се справи перфектно със задачата. В допълнение, в това изпълнение, млад миша шанс да играе на една и съща сцена с собственика на Оскар – Мариса Томе и тя с чест и достойнство извърши този тест.

По-късно, след този проект, Миша имаше други важни роли в театъра – работа в дванадесетте мечти (дванадесет мечти), „където лъжата“ (където лъжата), „пелени за еднократна употреба“ (една бълха). Накратко, Миша Бартън се оказа много талантливо момиче и кариерата бързо се изгоряла.

TV

Успехът в театъра бързо донесоха млади тунизии по телевизията. Актрисата основно е получила малки роли: в серията „Наказателни състезания“, „закон и ред: специален корпус“, в телевизионния „пръстен от безкрайна светлина“ и „не онлайн“, както и в емблематичната американска сапунена опера децата ми“.

Истинската слава дойде в Бартън, след като тя падна в серията „самотни сърца“, известна още в руската кутия като „веднъж в Калифорния“. Първоначално наименование на проекта – оранжево окръг – оранжев квартал. Много критици отбелязват, че серията е премахната от голяма част от една много популярна младост „сапун“, а именно „Бевърли Хилс 90210“ „. Въпреки това, това очевидно сходство не е предотвратило „O. В.»Намерете лоялни зрители в цяла Америка и дори далеч отвъд.

Серията продължи само четири сезона, отиде на екрана от 2003 до 2007 година. Това е тийнейджърка за младия мъж от семейство в неравностойно положение, което от бедния район внезапно се придвижва към престижния калифорнийски оранжев квартал. Миша влезе в тази серия ролята на възлюбения от главния герой – дъщеря на богатите родители и вечната страна на Мариса Купър. Въпреки това, преди крайния щастлив край, киното двойката не живее: след третия сезон Бартън напусна „самотните сърца“, а героинът й трябваше да убие.

Причината за такава история се превръща в непреодолими разногласия между актрисата и производителите от поредицата. Във всеки случай, много фенове „за това. В.“Те вярват, че така още по-добре: парцелът се оказа по-непредсказуем и вълнуващ.

Миша Бартън

Филми

Ролите в киното на зората на такава успешна кариера също имат Misha Barton лесно и в прилични количества. Първоначално тя влезе в късата лента за епидемията на полиомас. След това вече снимате в пълния филм, например, в много добър филм „Работещ в Ню Йорк“.

Най-ярките от всички детски кино на Миша могат да бъдат удебелени, за да се обадят на ролята във филма „кучета по ливада“. Това е драма за странното приятелство на десетгодишно момиче Девън, което Бартън играе, с възрастен човек Трент, който работи като косачка. Филмът придоби много награди и номинации на всички видове филмови фестивали, а Миша Бартън се показа като много способна актриса за начинаещи.

Миша БартънМиша БартънМиша Бартън

След това ролите, които разкриват тийнейджърската сексуалност Бартън: Очарователни Кира Колинс в мистичния филм „Шеста чувство“, стандартна Тереза ​​в парарабориания трилър, прочетете Мери Пиърс в комедийната драма „Деца до 16“, взискателна Грейс Бейли в Мелодрата на колежа.

Миша БартънМиша Бартън

През 2006 г. актрисата получи много възрази в картината „оргазъм в Охайо“. Оттогава Бартън изигра повече и повече героиня. Въпреки че през 2011 г. тя отново се опитал ученичка костюм: във филма „вас и аз“ (друго име – „в търсене t.А.T.U „).

Миша представя 16-годишно руско момиче. Провинциал Лана Старково пристигна в Москва до концерта на любимата група „Тату“, исках да се срещна с идолите. Стрелба Някои сцени минаваха под Ярослав. Миша Барттън призна, че тя наистина харесва руската природа.

Миша Бартън

Любими Филмография Миша Бартън:

  • 1995 „Вода с полиоми вирус“
  • 1995 „Всички мои деца“
  • 1996 „Работещ в Ню Йорк“ („Станция на Ню Йорк“)
  • 1997 „Лугови кучета“
  • 1999 „Нотинг Хил“
  • 1999 „Шесто чувство“
  • 2000 „Frankie и Lazel“
  • 2000 „Деца до 16“
  • 2000 „Параноя“
  • 2001 „колеж“
  • 2001 „Джули Джонсън“
  • 2003 г. „Октан“ (партньорът на Миша е възхитителен Jonathan ориз Myers)
  • 2003-2007 „Самотни сърца“
  • 2006 „Оргазъм в Охайо“
  • 2007 „Територия на девиците“
  • 2007 „съученици“
  • 2007 „tarlowing“
  • 2008 „щампован в стената“
  • 2008 „Убийство на училищния президент“
  • 2009 „Връщане у дома“
  • 2009 „Loves – не харесва“
  • 2009 „Красив живот“
  • 2010 „Cool Science“
  • 2010 „Закон и ред: специален корпус“
  • 2011 „брат“
  • 2011 „Ти и аз“
  • 2012 „не онлайн“
  • 2013 „в тъмното“
  • 2014 „нещастен“
  • 2015 „Загуба на север“

Миша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша Бартън

Модел бизнес

Като външен вид по телевизията Миша Бартън привлече вниманието на мениджърите на модела на Ford моделите. Повечето други млади момичета получиха предложение за работа с модел, от който, разбира се, не се отказваше. Тази агенция отвори вратите на модела на бизнеса пред много актриси за начинаещи.

Миша БартънМиша Бартън

За Миша това беше не по-малко възможност, отколкото за много други: Бартън стана лицето на детската линия на облеклото Калвин Клайн дънки. Миша започна да се появява на кориците на рейтинга на лъскавите списания. Той укрепи позицията си във филмовата индустрия и направи възможности за успешна моделна кариера. Няколко години по-късно Бартън се превърна в лицето на козметиката Neutrogena.

Миша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша Бартън

Музикални клипове

Всяка актриса или модел за кариерата му трябва да успеят да играят поне едно музикално видео на песента. В Арсенал Миша Бартън на такава работа има три от тях три:

  • 2003 – клип за песента пристрастен Енрике Иглесиас+
  • 2005 – видео към сбогом моя любовник Джеймс Блант+
  • 2012 – валяк за песента Всеки е на групата Noel Gallaher високи летящи птици.

Личен живот

Всеки публичен човек преминава през капенето на обществеността в бельото си. И ако някой скандален епизод е забелязан за Celibriti, тогава злите езици могат да продължат да създават скандали от скандали около образа на знаменитостта.

Миша Бартън – една от тези жертви на свобода на словото. В лично щастие и взаимоотношения с мъжете Бартън, в противовес на многобройните им успешни в този план на филмите и не успяха. Актрисата оцеляваше масата на романите и почти толкова скандални новини в пресата.

Миша БартънМиша БартънМиша Бартън

След като заглавието на приятеля на популярна актриса можеше да се хвали Джейми Дурнан (звездата на филма „Петдесет нюанса на сивото“), която отдавна е била щастливо омъжена за друга (Амелия Уорнър). Ограничи романтичната връзка на Бартън и с по-малко известни личности – Тейлър Лок, Брет Саймън, Люхо завърши.

Много шум и клюки за Миша Бартън донесоха отношенията й със сина на филмовата компания от 20-ти век – Брандън Дейвис. Тя се срещна с рок музикант от Whitestarr и с британския актьор Себастиан Кнап, но всички тези отношения бяха обречени на провал.

Миша Бартън

Докато работите на серията „самотни сърца“, както често се случва, героите на лентата, между които се играят на екрана, решиха да опитат нещо подобно и в живота. Въпреки това, както във филма – той не работи. В продължение на няколко години на любимата Миша беше нейният филм – Бенджамин „Бен“ Макензи. Тяхната връзка трагично се приближи до края малко преди заминаването и самата Миша от поредицата.

Миша Бартън

Постоянни неуспехи в личния живот – трагедия за всяка жена, дори за богати и известни. Започнаха депресирани, нервни разбивки, пресата гръмна за проблемите на Бартън със закон, алкохол, претегляне ..

В допълнение към всичко това, актрисата научила, че на върха на успеха на кариерата си, майка й реши да не работи, а постепенно да взема значителни суми от таксите на дъщерята. По този повод Бартън започна съдебни спорове с предците си, актрисата няма да бъде толкова лесна за подчакване със честно спечеленото състояние, което през последните години е значително смачкано.

Миша Бартън

Днес Миша Бартън има измерен живот, той има работа в малки проекти – не зашеметяващ, но стабилен. Бартън се занимава с благотворителност: подкрепя средства за рак на гърдата при жени.

Миша БартънМиша Бартън

Тайните за красота

Досега не се е случило такова интервю, в което Холивудската красота ще каже на тайната си да готви домашно приготвени маски или лосиони. Звездата обича добра и скъпа козметика – няма да ви позволи да живеете красиво! Любими сред марките: Crème de la Mer и Clinique. Последната марка, между другото, се отнася до категорията на достъпни продукти за лицеви и телесни грижи. Преди лягане Миша също има своите слабости.

Цитат! „В продължение на десет минути и нано маска за лицева чаша от буйна. Той перфектно овлажнява кожата и вкусно миризмата на шоколад, така че сънищата мечтая най-сладката „.

Миша Бартън

Параметри на фигура

Само мързеливият не може да забележи как Misha Barton балансира през цялото време на ръба: тя е изтощена толкова много, че е опасна за живота, тя става по-добра за много кратко време, така че е необходимо да се диагностицира „затлъстяване“. Фигура Бартън се променя през цялото време и в края на краищата, на зората на кариерата си, теглото й с височина 175 cm едва достига 40 кг!

Миша Бартън

Когато актрисата за няколко месеца е пораснала 30-40 кг (която е почти два пъти), обществеността буквално е била управлявана буквално. Още повече всички паднали в гнездото, когато гъстата миша не крие страните на страните и Ляско, като вървеше по улицата, в непосредствена близост до такава част от фигурата. Защо актрисата е била толкова възстановена, вероятно е ясно: подчертава и постоянните неуспехи се усещаха.

Миша БартънМиша Бартън

Той харесва едно нещо: сега, когато Миша Бартън отново е загубил тежест до хубави форми, актрисата изглежда страхотно, тънък и щастливо. Според самата звезда тя не се мъчи с някаква определена диета. Той казва, че той просто започва да наблюдава храненето, да се придържа към балансирана диета, а в количеството с нерелигиозни натоварвания на работа, допълнителни килограми с готовност я напуснали.

Миша БартънМиша Бартън

Въпреки това, информацията е била разпръсната от вътрешни източници, което не е без трикове. Така че, ускорете метаболизма и стартирайте механизма на загуба на тегло Миша помогна на лимонската диета. Това е опция за разтоварване в продължение на 3 дни, но някои холивудски звезди, без да щадяха стомаха си, задръжте диета до 10 дни и причиняват бърза и тежка загуба на тегло. Ние съветваме да не рискуваме здравето и да се придържаме към правилата.

  1. За да извършите тази тридневна диета, трябва да приготвите лимонада: 4 литра чиста вода смесица със сок 6 средни лимони, добавете 1 чаена лъжичка кайен пипер и 28 супени лъжици кленов сироп.

  2. По време на диетата трябва да пиете 6 чаши всеки ден (приблизително 200 мл) на тази лимонада и не яжте нищо друго.

  3. Към храната, която трябва да се подготвите: три дни преди да започне да ходи в течна храна (първите супи, тогава пюре и лаская). В края на диетата е необходимо също така да се връща постепенно в твърда храна (3-4 дни).

Миша БартънМиша Бартън

Стил Миша Бартън

Заради справедливостта си струва да се отбележи, че в буйни форми и тънка, Миша Бартън знае как да се облича, за да изглежда невероятно. Ето защо, за да погледнете индикативните тоалети от тази холивудска красота може да бъде безкрайна! Тук и класически, и случайни, и грижги, и цялото великолепие на вечерно облекло.

Миша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша Бартън

23

Снимки

Етнически мотиви

Беше в живота на Миша Бартън и период на страстна любов към стила на Хипи. Той се проявява във всякакви ленти за глава, масивни декорации, прокълнати поли и етнически върхове.

Миша Бартън

Ако говорим за смесителни стилове, тогава Misha успя да комбинира развълнуването на скалите и ролите в стила на хипстърите на 60-те години с елементи на Бохо, произхождащи от културата на хипи 70-те години.

Миша Бартън

Стил на Antipample от Бартън

No Fashionista трябва да забрави, че идеалната фигура все още не е гаранция за добра рокля. Ако усещането за стил и вкус изчезне някъде, е възможно да се създаде нелепа лък с тънко тяло. Така, Миша Бартън, между другото, не в най-лошата форма, успя да се появи в публиката в откровено провал. Този гащеризон е очевидно не по размер, има всичко в географска ширина: раменете не са на тяхно място, деколтето не изглежда така, както трябва, а „камилният крак“ – това изобщо е срамно.

Миша Бартън

Моден дуел: Миша Бартън срещу Евън Рейчъл дърво

Когато Миша носеше ключалки, пребоядисани в руса, често се сравнява с друга руса актриса – Evan Rachel Wood. Позовавайки се на един вид външен вид и имащ подобен комплект, много звезди са подобни на точките. Толкова много пъти се случиха с тази двойка. Една от възможностите за тяхната модна битка е различна визия за това колко черно и бяло членовете трябва да бъдат. Ако събитието със строг облицовъчен код, тогава дърво определено печели, но за по-неформална среща е добре да изберете Barton.

Миша Бартън

Вечна динамика

Мишаният стил непрекъснато се променя, както самата тя. Ето защо, в заключение, ние предлагаме да се възхищаваме на еволюцията на модерни образи на скандалната актриса.

Миша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша БартънМиша Бартън

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Hristo

    Въпросът на читателя има ли някакво значение в текста или искате да знам нещо конкретно за Миша Бартън?

    Отговор
  2. Teodora Marinova

    Кой е Миша Бартън и какво е интересно за него? Моля, споделете повече информация за него. Бих искал да науча повече за тази личност и какви са неговите постижения или дейности, които го правят известен или важен. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари