...

Лили Донлдсън

Лили Донлдсън

Успешният британски модел Лили Доналдсън е роден за работата си. Момичето много бързо спечели световно признание, спечели значително състояние, лесно се премести с главата надолу по кариерата. Как успява това, на пръв поглед, крехка и беззащитна лилия? Каква е тайната на успеха и възхитителния стил на мис Донлдсън?

Лили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили Донлдсън

Биография

Лили е родена на 27 януари 1987 г. в Лондон, където родителите й са живели – Матей и Тифани. Интерес и вкус за модела на света лилия, така да се каже, в кръвта. Нейният татко – известен модерен фотограф. Но е невъзможно да се каже, че момичето от раждането е търсено да стане известен модел. От природата е много красива, Лили просто от детството знаех как уверено да се държа пред публиката и естествено да гледам в рамката. Това не е изненадващо, защото обичащият баща от младата епоха снимаше малката си принцеса.

Лили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили Донлдсън

Въпреки това, в света на модата Лили поведе баща си. Когато момичето учи в гимназията, тя се срещна с производителя на агенцията за моделиране, като избират управлението на модела. Година след тази среща Лили подписа първия си договор.

Лили Донлдсън

Кариера

Силен старт модел кариера Лили Донлдсън може да бъде от 2004 година. Момичето работи на фотосесия за рекламни кампании и модерни лъскави списания, осквернени на подиумите, станаха лицето на престижните марки.

Лили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили Донлдсън

Лице с покритие

По време на светлата си кариера, която продължава 13 години, Лили Доналдсън многократно е украсена със своето присъствие на много добре познати и уважавани лъскави публикации: I-D, Numéro, Bazaar на Харпър, списание MUSE, W, Vogue. В последния случай Лили публикува не само в британски, но и на френски, японски, китайски, италиански и американски публикации.

Лили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили Донлдсън

Личен живот

Лили Доналдон не обича да се изпуска в личния си живот. Въпреки че моделът е активен потребител на популярната инстанционна мрежа, има любопитни фенове, малко вероятно е първо да бъде премахната нещо интимно.

Лили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили Донлдсън

Единственото нещо, което е официално известно, е Лили се среща със сина на бившия редактор на френската версия на Vogue – Vladimir Restan Roitfeld. Двойка заедно повече от 10 години (се срещат през 2006 г.). Когато се появяват в публични събития, от тях идва очарователен блясък. Красива двойка, красива любовна история.

Лили ДонлдсънЛили Донлдсън

Лили Доналдсън стил

Един от най-ярките ангели на тайната на Виктория, Лили Доналдън демонстрира в ежедневието, както и по време на изяви в светски събития, много различен, но винаги добър и интересен стил. Разбира се, когато става въпрос за събития, свързани с видната марка женско бельо, лили, това, което се нарича „отдалечена услуга“, просто трябва да бъде в откровени дрехи. Но момичето винаги вдига много правилни рокли, балансирайки на ръба на изкушението и невинността.

Лили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили Донлдсън

Такава скалиста красота, като лилия, не може да пренебрегне основната тенденция от последните години – кожата. Подобно на всяка блондинка, Доналдсън предпочита черна опция. Обикновена врана мини пола тук прави ансамбъл с сложен отгоре: ремъци, светкавица, асиметрия. Допълва този дует просто класическо яке. Този елемент добавя ограничение, леко разгърнато изображение.

Лили Донлдсън

Искате да се научите да носите китайски стилен? Направете как Лилия! Това облекло е просто безупречно. Основният цвят е черен в него, но роклята в малък цветен печат е много важен детайл, който създава контраст. Контрастиращи тук, между другото, не само в цветове: тънки тъкани рокли и чорапогащи се противопоставят на дебел палто и вълнен.

Лили Донлдсън

Червено – друга достойна страна за блондинка. Впечатляващ прозрачен връх, под който черното е точно черно, а не червено бельо, усъвършенствано от рязане в стила на 30-те години и хвърлен по лицето на завесата, почти сливане с избран тон към тона на червилото, е достоен образ не само на червен килим, но и платно гениален художник.

Лили Донлдсън

И отново отбелязва, че някои забравени ретро епохи гледат на облеклото на Лили. Но този път те са само спомагателен елемент – козина, удряха на раменете. Роклята в това облекло е доста просто рязане, но с сложен цветен модел. Важна роля се играе от аксесоари – колан, огърлица, ръкавици и гривни, поставени върху тях.

Лили Донлдсън

Луксозна фигура Лили Доналдсън позволява на модела да изглежда съблазнително дори в такава затворена рокля. И тук искате да дадете съвети на всички дългокраки красавици: не се страхувайте да влезете в такива рокли дължини, те не могат да откраднат красотата си, но да добавят целомъдрие и загадъчност на образа – много! В този случай, в този случай виждаме много изразително нарязано в областта на компенсацията, така че монашеството да не се нарича това облекло.

Лили Донлдсън

Деним шорти е друга тенденция, носеща, която трябва да можете. Но Лили Донлдсън има прекрасен вкус, така и с тази задача, която моделът се справя лесно. Така че, до стилните деним къси панталони с лилийските общества, взеха проста прозрачна тениска, якето и ризи с висок ток. Това е просто и в същото време ефективно.

Лили Донлдсън

Понякога кожената пола е подходяща не само на червения килим, но и в офиса. Всички поддръжници на модерен подход към бизнес костюм могат да бъдат безопасни в експлоатация. Ето лук: кожена пола от черен цвят, полупрозрачна бяла блуза с къс ръкав в малкия грах, високо наклонени. Можете да добавите изображение с яке или жилетка – всичко зависи от това колко сте сериозно. Във всеки случай, това облекло е способно да осветява скучните дни, защото също духа вълна от иновации и промяна.

Лили Донлдсън

Друг образ с къса кожена пола едва ли е подходящ за офис. Но тя се отличава след работа в тази форма – определено не грях. Много добре, че чорапогащи тук черно, непрозрачно, плътно. Тънките телесни чорапогащи ще се самоубият това облекло.

Лили Донлдсън

И ето още едно облекло с деним шорти. Този път е много прост и комфортен ансамбъл за лятна разходка. Безплатна монофонична тениска е напълнена, покрит шкафове фиксира черен кожен колан, който в допълнение към практическата функция също носи естетика – защото е стилен аксесоар. Под мишката – съединител, крака – сандали или маратонки, на главата – къса шапка. Перфектен летен лък за всички поводи.

Лили Донлдсън

Можете също така да помислите за другия, малко подобно изображение: тук са избрани практични балетни обувки, а тениската е допълнена с къса жилетка на контрастното черно.

Лили Донлдсън

И нека британската звезда на Подиума непознат руски студове, тя знае как да носи главата, с която много чужденци все още са свършили Русия. Макар и само за красота, но Лили все още носи разруха и го прави много зрелищна.

Лили Донлдсън

Като цяло, в гардероба Лили Доналдсън можете да намерите летни изображения с шорти за всеки вкус. Например, това е толкова славна раирана версия.

Лили Донлдсън

И ето един прекрасен кратък пример за това как си струва да носите бежово палто – в компанията напълно черни предмети.

Лили Донлдсън

Къси панталони с претоварена талия, черен връх и същите чорапогащи са перфектно съчетани с модерен хантер. Красивото облекло за разходки по бреговете на мъглив Албион, не е вярно?

Лили Донлдсън

Лили често демонстрира черни тоалети, но в същото време винаги използва интересни комбинации от текстури, като кожа с козина или кожа с кадифе.

Лили ДонлдсънЛили Донлдсън

Много от модата носят мини, така че изглежда се случи, неподходящо. За всички аматьори такова Lily’s дължина може да послужи като отличен пример: винаги сдържани и органични изображения.

Лили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили Донлдсън

Няколко любопитни опции с гръдния панталони или гамаши – повече идеи, които трябва да бъдат модерни за отбелязване.

Лили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили ДонлдсънЛили Донлдсън

Специално внимание заслужава следното изображение. Black Velvet Skinnie, бяла трикотажна тениска и деним яке на класическия нюанс на индиго – това е най-добрата комбинация от цветове и текстури в стила на случайни.

Лили ДонлдсънЛили Донлдсън

Крещящи отпечатъци също не чужденец на Donaldson. Например, това е цветна рокля на леопард или изкуствена кожа.

Лили ДонлдсънЛили Донлдсън

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Valeri Ivanov

    Кой е Лили Донлдсън и каква е нейната роля или принос в съответната област?

    Отговор
Добавяне на коментари