Лия кебада

Лия кебада

Етиопски супермодел – един от най-платените работници на световната модна индустрия. Лия Кебеде свети върху подиумите, върху кориците на блясъка, в киното и тя създава собствени колекции от дрехи и е посланик на добрата воля на Световната здравна организация. Като момиче с такава нестандартна красота завладява целия свят, в който тайната на нейния успех – научете в нашата статия.

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Биография

Не много местни жители на Етиопия могат да постигнат поне някакъв значителен успех в живота. И да станат такива успешни и добре познати за целия свят, а сам може един милион. Leah Kebade се отнася до броя рядко щастливи и патета на съдбата. Вярно е, че момичето имаше много да работи усилено за това.

Лия кебадаЛия кебада

ранните години

Leia Kebed е роден в Адис Абаба, 3 януари 1980 година. В юношеството започна нейният любител на модата. На 15-годишна възраст Лия влезе в модела курсове и цялото свободно време, прекарано за разбирането на тази професия. Почти веднага Кебад започна да участва в различни модни предавания, където демонстрира дрехи от етиопски дизайнери.

След училище Лея продължи да получава образование в родната Етиопия, в Лицен на Лицей Гуебре Мариам. Имаше съдбоносен познат: волята на съдбата на Лия се срещна с френския агент, който доброволно помогна на момичето да завладее модерната индустрия на Париж и цялата Франция.

Лия кебада

Кариера

Модел

Вземането на решение, че страстта може да се превърне в въпрос на целия си живот, Лия Кевебе е приел предложение и веднага щом стана 18, отиде в Париж. Година след преместването, през 1999 г., се дебютира като модел на две предавания: Ралф Лорън и БЦБГ Макс Азрия пролет-лято 2000. Тези изяви на подиума бяха достатъчни, за да се обърне внимание на: Том Форд избра модел да участва в престижната дефиле Gucci есен-зима 2000/2001.

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Така че кариерата на Lii Kebed бързо се втурна. През 2000 г. момичето първо се появява на корицата на гласа, това беше юлското издание на списание V. И следващата година Кебеде работи на всички важни и големи предавания: седмиците на модата в Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк, на дефиле на големи марки (Balmain, Christian Dior, Givenchy и др.). През 2001 г. Leah Kebed стана лицето на рекламната кампания Yves Saint Laurent. И година по-късно Лия попълни редиците на тайната на ангелите Виктория.

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Дизайнер

През 2007 г. Лия със семейството му се премества в Ню Йорк. На този етап тя вече се превърна в един от най-платените модели на света според списание Forbes (класирани там на 11 години). В същото време решението на автора се появява от Lii Kebede – екипировки за деца (от новородени до 10 години), както и за юноши. В същото време Лия реши да постави производството си в родната Етиопия. Така моделът осигурява работата на много местни SWI и тъкач.

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Интерес към създаването на детски дрехи, разработени в Lii в процеса на майчинство. Тъй като самата модел обяснява, тя винаги е обичала да вземе оригинални тоалети и да създаде образ на малкото си дъщеря. И в крайна сметка реших да създам вашите собствени детски дрехи.

Лия кебада

Актриса

Подобно на много успешни модели, Leah Kebed има шанс да се опита във филм. Първата роля беше вторична – външността в войнствения „оръжеен барон“ с участието на Никълъс Кейдж, Джарър Лято, Itan Hawk. Филмографията на Кебеде има около десетина творби, в които моделът се появява заедно със световните филми на филма:

  • 2006 – „Фалшиво изкушение“ (Анджелина Джоли, Мат Деймън)+
  • 2009 – „пустинно цвете“ (Сали Хокинс, Timothy Spoll)+
  • 2011 – „Черно злато“ (Марк силен, антонио Banderas)+
  • 2012 – „Джунглата се нарича! Търсите Marsupila „(Джамъл Деббуз, Ален Шаба)+
  • 2012 – „Capital“ (Габриел Бърн, Наташа Райниер)+
  • 2013 – „Най-добра оферта“ (Jeffrey Rush, Silvia Hoks, Jim Sturges)+
  • 2013 – „Невинност“ (ж.л. Кайли, Софи Къртис)+
  • 2013 – „В горите“ (Телност Хауърд, Моби).

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Най-значимата работа на Lei Kebede в киното може да се нарече роля във филма „пустинно цвете“. Това е адаптация на биографична книга за живота на фото модела от Сомалия Варис Дири, която Ля играе в този филм.

Лия кебадаЛия кебада

Благотворителност

От 2005 г. моделът е посланик на репутацията на Световната здравна организация. Лий Кебеде е назначен за необичайно заглавие – „Супермодел мама в мисия“. Фондацията основава звездата на подиумите, бира за намаляване на детската и майчината смъртност в местност към Lii Ethiopia.

Лия кебада

„Всеки ден чуваме за опасностите, свързани с рака, сърдечните заболявания и СПИН. Но много от нас са наясно, че в повечето страни по света раждането все още са основна причина за смъртта на жените с детеродна възраст?“. Лия кебада

Когато Световната здравна организация поиска от Лия да стане посланик по въпросите на майчинство и детство, моделът щастливо се съгласи. Тя разбра колко е близо. – Никой не трябва да се страхува да роди!- Каза Лея Кебеде в едно от интервютата си, а основността му успешно помага на жените на родната си страна по този въпрос.

Лия кебада

Личен живот

Leah Kebed е създал семейството си много по-рано от оглушителен успех. Моделът се оженил в зората на кариерата си, през 2002 г. съпругът й става етиопски финансист Каси Кебеде.

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Двойка има две деца: син е сух (2001) и дъщеря на RAE (2005). Лия се опитва да не рекламира личния си живот, рядко се появява публично със семейството. Според някои данни, със съпруга си, Кебеде в момента е в развод.

Лия кебада

Тайните за красота

През 37 години Супермодел изглежда, че е завършил училището. Фигурата й все още е безупречна, както се вижда от снимката на Кебади в бански костюм, публикувана в социалните мрежи миналата година. И всичко това въпреки факта, че Лия два пъти мама.

Лия кебада

Тъй като самият модел е признал, тя е израснал с реализация, че той не е красота според традиционните етиопски стандарти. Те обичат момичета с великолепни форми, а връстниците в старши клас се смееха.

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебада

След раждането фигурата е станала по-женствена. Лия твърди, че той не се ограничава в храната: позволява всичко, което искам, просто запазва мярката. И моделът се интересува от игра на тенис, който помага да остане в тон.

Прочетете повече  Кейт Мос

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Стил Лий Кебад

Преди 10 години, през 2007 г., панаирът на списанието за списание отбеляза Лия като много стилно облечена знаменитост.

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Безупречното изображение на супермодела все още причинява възхищение и с право си струва имитацията.

Лия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебадаЛия кебада

Минимализъм и игра на контрасти – две техники, които никога няма да загубят тяхната значимост. Lii Outfit е безупречно просто, но това е неговата стафиди. Три нюанса на жълто: сочно тъмно за сандвичи, приглушен лимон за сако, а третата е нещо между първото и второто. Използване на кожата, сатен блясък и прозрачни тъкани – много стилно решение. Final Barcode – малко черен съединител – прави просто.

Лия кебада

Друга отлична употреба на полупрозрачни тъкани, но този път гледам как цветен колектор: оранжево, зелено, лилаво, кафе, черно. Цвете печат, който не е престанал да бъде много популярен за много сезони, поставя този романтичен и женствен тон. В това изображение моделът е избрал консервативен подход към комбинация от чанти и обувки – те са направени в класическото черно.

Лия кебада

Ин и ян, черно и бяло – следващата отлична опция за минимализъм аматьор в облеклото. Тази вечерна рокля в пода с цялата си простота не изглежда скучна: тъканта тече с меки линии, черно и бели платна са преплетени. Съвместно отворени рамене и липса на подсказка на деколтето – такава комбинация създава скромен образ на крехко момиче, нуждаещо се от силен защитник. Отличен пример за целомъдрен, но очарователен женски вечерен костюм от Lii Kebede!

Лия кебада

И отново черен и бял ансамбъл, но този път Лия показва елегантен нос за панталони. Бяла блуза от полупрозрачна тъкан с едва отличимия модел и тайни бутони, допълнени с голяма цервикална купа от черно. Чрез блузата леко разбива елецето на контраст. Облекло, балансирано на ръба на спряно благоприличие. Панталоните тук са взети минималистични, без ненужни детайли – CROA е стеснен, цип скрит. Отворени черни обувки завършват състава. Това изображение може да се нарече доста универсално, защото може да бъде подходящо както в офиса, така и в неформална обстановка, например, на дата.

Лия кебада

Универсалност на тоалети – много характерна функция за Lii Kebede. И следното изображение е голямо доказателство за това. Тук отново е представен от минимални цветове и текстури: дълбоко синьо, тъмно сиво, малко черно и сребро, сатен, кожа, метал. Тази къса рокля с отворени рамене е толкова проста и в същото време оригинал, който е доста подходящ на червения килим. Достатъчно е да се добави луксозен колан с голям сребърен бла под формата на цвете и да се завърши изображението на кожена ръкавица с точно същия декоративен елемент. Обувките са отворени, само са доста прости, но много органично се вписват в този ансамбъл. В комбинация с прости пети обувки или рокли, роклята е подходяща и в ежедневието.

Лия кебадаЛия кебада

Често звездите демонстрират, за да го поставят леко, неуспешни тоалети. Такъв опит за комбиниране на несъвместимост може да бъде разрушим за изображението на всяка мода. Само по себе си нещата, представени в тази колекция от Solyanka, са доста достойни за съществуването на правото. Но в такава комбинация е, че е по-добре да не се появява. Разрушителният елемент за образа беше шалът. Тя може да остане в тази компания само в един случай – ако чантата промени своя цвят. Между другото, той може да бъде заменен изобщо на миниатюрна кожена раница в тон на обувки или дънки. С такива промени облеклото ще бъде достоен за внимание и имитация.

Лия кебада

Връщайки се към успешни образи от Lii Kebede, си струва да се отбележи, че един от основните му таланти е способността да създават пакостливи тъмни тоалети. В следващата снимка виждаме прави панталони с маншети, къса сако без крепежни елементи и удължен най-необичаен режещ с геометричен модел. Последните удари тук обслужват миниатюрен съединител с пискюл и обувки с висок ток, дебела подметка, с отворен пръст. Това е отлична възможност за ходене, бизнес срещи и кампании.

Лия кебада

Изображенията, извършени в един цвят, не престават да бъдат популярни и подходящи. И „общо черно“ води сред тях. Лия взема под внимание това, като се забавлява в черно яке, хвърлено върху роклята в пода на идентичен цвят. Облекло, отново не изглежда скучно, защото перфектната гладкост на роклите в зоната на полата преминава в плисирани гънки, оригиналният колан е ударен върху кръста, а сакото е украсено със сатенени предизвикателства. И отново, както в повечето от грандиозните изображения от Kebed, съставът на миниатюрния съединител заключава.

Лия кебада

Всички момичета, с ботуши от Stockbridge, но не могат да ги носят правилно, трябва да обърнете внимание на този Outfit Supermodel. Тук той демонстрира отлична опция: Тъй като такова нещо, като чорапи ботуши, е много ярък елемент, всички останали участници в ансамбъла трябва да бъдат възможно най-скромни. Да, и ботушите на Лея са взели в спокойна сива гама, която ги прави елегантни, а не вулгарни. Роклята е избрана за такава дължина, така че между горната линия на багажника и долната линия на подгъва няма празнина, с изключение на мъничките. Необичайната рокля е прикрепена към нестандартно деколте на врата и един пикантен разрез в областта на талията, докато тонът е избран много лек, но и от сивата гама. И съединителя бял – цветовия баланс тук се спуска перфектно.

Лия кебада

Които казаха, че златото и среброто не се комбинират? Следващата рокля, избрана от Лия Кебад, доказва, че тези цветове могат значително да хармонизират. Асиметрични разрез, лъскави тъкани и малко ежедневни детайли – кожен колан и ботуши за глезена. В такъв костюм можете спокойно да отидете на всяка почивка, универсалното внимание и завистството на опонентите са гарантирани!

Лия кебада

В заключение, ние въвеждаме във вашето внимание някои по-възхитителни изображения от Lii Kebad:

  • Облекло, създадено от Prodyza Schouler,

Лия кебада

  • Рокля от Роберто Кавали,

Лия кебада

  • Костюм от Phillip lim,

Лия кебада

  • Рокля от Altuzarra Resort,

Лия кебада

  • някои повече черни и бели изображения,

Лия кебадаЛия кебада

  • Луксозна зелена рокля,

Лия кебада

  • Случайни екипировки.
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Emil Petrov

    Искам да попитам Лия кебада какво арабско ястие препоръчва за опитване? Имам любопитство да опитам нещо ново и различно. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари