...

Кейт Мос

Кейт Мос

Кейт Мос – супермодел, чийто пик на кариера достигна 1990-2000 година. Въпреки това, популярността му не попада в този ден. Каква е тайната на успеха на скандалния модел? Как беше нейният творчески и личен живот, който трикове използва модела, за да поддържа красотата си и как е бил оформен стил в дрехи?

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

Биография

Датата на раждане на един от най-известните и високо платени модели на света – 16 януари 1974 година. Днес, останал на възраст от 43 години, Кейт Мос има много фенове по света, оспорвана репутация, но в същото време неоспорим статус – супермодел. Как е съдбата на звездата на подиума?

Кейт Мос

ранните години

Нужда от Catherine Ann Moss се появи в обичайното британско семейство. Татко беше търговски агент, мама – барман. Скоро Кейт се появи на по-малък брат Ник, така че бъдещият модел да не се превърна в бакалийските родители. Семейството на мъх е живяло скромно, децата получават само най-необходимите, живяли без излишни украшения.

Кейт МосКейт Мос

В ранна детска възраст Катрин Мос не показва никакви специални таланти, беше най-честото непретенциозното ученичка. Но когато момичето достигна преходна възраст, родителите й се разведоха и тези промени я повлияха много. В това повратна точка бащата на семейството започна да живее със сина си – псевдоним и Кейт, разбира се, избра мама.

Веднага след развода Линда Мос реши да помогне на дъщеря си да се възстанови от всичко, което се случва и се е случило с нея на почивка. Беше пътуване до Бахамските острови. Връщайки се вкъщи младата дама и майка й вече ще свикнат с ежедневието й, колко изведнъж те харесват снега, който е направил неочаквано предложение.

Съдната среща се случи в най-добрите традиции на скрипта на Холивуд: по пътя към летище Кейт Мос и майка й се натъкна на собственика на една местна моделна агенция. Сара Дукас, като видял тази млада cutie, толкова много се зачуди в това депозит на успешен модел, който не се срамуваше да се придържа към предложението на майка си като това веднага, буквално в движение.

Кейт, като майка й, в този момент беше отворен за всичко ново, и затова лесно могат да се съгласят да кастират. Пробите бяха успешни, така че млад мъх от най-обикновената ученичка се промени над разпознаването, започвайки път към заглавието на супермодела.

Кариера

Всичко се извиваше много бързо. Успешно преминаване на леене в Агенцията на Сара Дукас, Кейт Мос се съгласи буквално на всяка предлагана работа. През 14-15 години Кейт работи без уморен в името на една целенасочена цел – да сложи прилично портфолио и да се проникнат в престижни модни предавания. През 1989 г. Мос завършва училище, а сега цялото й време е посветено на модела. Още през 1990 г. момичето дойде на корицата на списанието за лице – това събитие беше отправна точка, от този момент нататък, кариера мъх се втурна нагоре.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

1992 г., отбелязана за Kate Moss първия престижен договор – това беше сътрудничество с марката Calvin Klein. През 1994 г. Кейт Мос и нейният колега Марк Уолберг бяха избрани да демонстрират на подиума и в рекламата на бельото на известната марка. През 93-то моделът се появява за първи път на корицата на модата. До 2015 г. Мос успя да се появи на страниците на популярната публикация повече от тридесет пъти.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

За съжаление в света на шоу бизнеса със завидна постоянство потвърди тъжната статистика: почти всички звезди, които са станали известни и популярни в юношеството, в един или друг период на живота си изпитват така наречената разбивка. През 90-те години подобна популярност се срина на Кейт Мос на Кейт Мос, дори не може да мечтае. Към 20 тя имаше достойни държавни, постоянни шоута и фотосесии, втората линия в списъка на най-богатите модели и безкрайно внимателно внимание от пресата, папараците, феновете.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

При всичко това натиск през 1998 г. (на 24-годишна възраст) Кейт попада върху лечението в психиатрична клиника. По този повод имаше различни слухове, но най-вече светлината на този епизод бяха хвърлени снимки, публикувани в едно от списанията на това време: в снимките на звездата на подиумите твърди, че са уловени приемането на наркотици. За да изчистите подреденото си име и да отразявате подозрението за наркомания, мъх отиде при лечение. Включително по този начин моделът за пренасочване и силна депресия, като взима звезда във връзка с всички събития.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

През 2000 г. Кейт Мос се върна в модела на бизнеса с гордост повдигната глава. Моделът незабавно завършва договорите с християнски диор, LUI-Jo, манго. В допълнение, Кейт реши да се опита като дизайнер. От 2005 до 2012 г. моделът си сътрудничи в ново качество с марката „Topshop“, през това време тя пусна 14 колекции от облекло.

Кейт МосКейт МосКейт Мос

Както в младостта, а сега Кейт продължава да бъде целта за папараците и „жълтите“ новинарски производители. Но всичките им нападения не могат да прекъснат Кейт, перфектно втвърдявани в зората на кариерата си. Моделът все още води до активни професионални дейности, обича да се появява в светски събития с майка си – Линда.

Кейт МосКейт Мос

Между другото, във втория брак, Линда Мос е роден по-малката сестра Кейт – Шарлот (Лотай), която днес също е много успешен и обещаващ модел. 18-годишната лятна сестра Супермодел буквално се вмъкна в света на модата и Кейт силно подкрепя Лоти във всичките му начинания.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

Младите Кейт Мос беше истински арматура, можеше да си позволи откровени снимки и днес може да се види все по-често в благотворителни снимки, заедно с колегите си в семинара – Наоми Кембъл, Ел Макскирон, Кари Мелевене и други. За много фенове Кейт Мос все още е най-стилен, въпреки че предпочитанията си в дрехите за дългогодишна кариера са претърпели значителна еволюция. Но подробно за това по-късно.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

Филм

Както и при много успешни модели, Кейт Мос имаше много предложения за работата във филма. Но приоритетите на звездите на подиумите винаги са били поставени строго в модния диапазон. Затова Кейт е доста оскъден. Моделът участва в картините „Inferno“ (1992) и „черна Viguka therea – тук“ (1999). Също така, еднакви времеви времеви времена бяха филми, в които моделът играеше по-специално телекартин „90-те: десет години, който промени света“ (2015).

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

Кейт Мос също се случи да участва в заснемането на различни музикални клипове. Един от най-ярките подобни експерименти беше видеото за песента George Michael White Light.

Червило, спиртни напитки

В допълнение към собствените си линии, Kate Moss пуска козметика и парфюми под негово име. Всичко започна с духове. Моделът, който на бирата на Неговата слава рекламира много вкусове от елитни марки, през 2007 г. изведнъж реши да пусне собствения си аромат. Заедно с парфюмната компания Coty, моделът основава търговската марка на Kate Moss, в състава, от който в момента има около десетина вкуса. Отзивите на клиентите за тях са едни и същи противоречиви, както и връзките с обществеността с най-супермодел: някои се влюбват в тях преди безсъзнание, други намират тези аромати твърде сладки.

Кейт МосКейт Мос

Друг пример за такова сътрудничество се превръща между Кейт Мос и марката на декоративната козметика Rimmel. Моделът е лицето на различни кампании за марки от 2001 г. насам. След 10 години сътрудничество, още през 2011 г., създаденият модел и съвсем успешно стартира своята собствена палитра от липман „Rimmel“. Matthewing Matte червило „Rimmel“ от Kate Moss, Tint No. 30 (Plum) и Нюд (№32).

Кейт МосКейт Мос

Ако сте загрижени за въпроса, за който самата Кейт използва, отговорът ще изглежда банален, но очевиден. Да бъдеш през всичките тези години Rimmel, Кейт частично е принуден да се наслаждава на червилото на тази марка. Но собствената колекция от мъх, създадена в сътрудничество от „Римл“ само защото е бил убеден в нейното високо качество на личния си опит. Разработване на нови нюанси за линията на червило, Кейт Мос винаги се ръководи от собствения си вкус и текущи модни тенденции.

Личен живот

Тъй като често се случва, ако жената е успешна в работата си, категорично не е щастлива в любовта. Първите дълги и добре познати отношения на модела станаха съжителство с успешен моден фотограф – Марио Соренти. Те започнаха заедно: техните кариери се развиха паралелно. Въпреки че връзката между Марио и Кейт е преместена на зората на 90-те години, те все още работят заедно.

Кейт МосКейт Мос

Всъщност двойката беше счупена, след като Кейт се срещна с известния холивудски красив – актьор Джони Деп. Историята на любовта с Supermodel Moss на Depp беше къса, но много красива. Зад тях внимателно последваха обществеността, те се наричаха най-стилната двойка. Но през 1998 г. Деп и Мос се разделиха, тъй като актьорът срещна нова любов – актриса и певица Ванесас Парадис.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

След това свободният мъх не свързва съдбата си с някого дълго време, ограничен до мимолетни романи: с Били Зайн, Антъни Лангтън, Джак Никълсън. И след почивка от няколко години Кейт отново беше готов за сериозна връзка. Тя се срещна с издателя Джеферсън Хайк, от който през 2002 г. поражда своята очарователна дъщеря Лила Грейс. Но скоро този съюз се срина. И всичко, което е след това, е нова серия от мимолетни романи, например, с Naherty Pit, известен британски музикант.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

Поредица от неуспехи в личния му живот потънаха мъх до друга продължителна депресия, извлечението, от което се търсят моделите в специализирана клиника. И когато Кейт коригира здравето си, тя почти веднага се срещна с човек, който този път донесе връзка с модел преди сватбата. Те бяха музикант на инди-скалата на убийствата – Jamie Hins. Те се срещнаха през 2007 г. и след 4 години отношения решиха да се оженят.

Кейт МосКейт Мос

Понастоящем е известно, че този брак също се срина. Може би всичко е белязано от нова страст към Кейт Мос, който е нараснал в по-сериозно чувство. Моделът премина към Nicholas Face Bismarck – син на нейните приятели, фотограф и собственик на окръжното заглавие. Връзките на двойката се развиват бързо, тяхното нищо не е объркано, дори прилична разлика в възрастта.

Кейт МосКейт Мос

Тайните за красота и успех

Вероятно основната тайна на успеха във всеки бизнес си струва искреността. Всичко, което мъх, представено в работата му или в живота, винаги е било много естествено, тя не играе нищо. Ако видим арматурата на снимките, това означава, че Kate Moss се чувства така. Ако за първи път се появим с опитен опит, сдържан, спокоен Кейт, това означава, че това е наистина така в този период от време.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

Красотата е концепция, която винаги е била относителна преходна. Така че, мършавството с малко гърди се спука и става тенденция на равна с луксозна и женска, а след това вече майчините звезди на този свят – Христос Тарлингтън, Ел Махерсън, Наоми Кемббъл и други супермодели от 90-те години.

Параметри на фигурата в неговото резюме: височина 172 cm, гърдите на гърдите – 86.5 см, талия – 58 см, бедрата – 89 см. В същото време, в младостта си, Кейт Мос винаги се държи в знак на 48 кг, сега моделът тежи малко повече, но е логично поради възрастта. Снимки на Кейт без грим и Photoshop напълно потвърждават изявленията на модела, че се противопоставя на изкушението на коригирането на пластмасата на външния му вид.

Така че, снимка 2013, заснето на супермодел на почивка в бански костюм, кажи, че годините вземат техните. Но като цяло Кейт изглежда като възраст (на снимката на модела 39 години). Разбира се, суров начин на живот леко ускори процеса на стареене. И в младостта, Кейт винаги се придържаше към няколко прости правила за красота.

Кейт Мос

Естествен грим. На работното място, Кейт лицето толерира изцяло „мазилка“, и затова в частния живот на живота има място за лек естествен грим.

За тържествени резултати – Smokey-Eyes. Апликатор за клепачите, молив за вежди, множество тренировки – и всеки модерен ще може да направи марка грим за очите от Supermodel.

За устни – само червило. Кейт никога не се оплакваше с плъзгачи и също отрече използването на контурния молив. Той се радва само на червило и да не даде ясен контур около ръба на устните, той само добавя естественост и уникалност на мъх.

Интересни факти

  1. По време на второто лечение, мъх в клиниката, който имаше за цел да преодолее продължителна депресия и наркомания, много колеги от модната индустрия започна да се отклонява от Кейт, някои фирми дори разрушават договорите си с нея. В този труден период моделът активно подкрепи приятелите си, по-специално певицата Елтън Джон и дизайнер Stella McCartney. Благодарение на техните действия, Кейт Мос става особено активно да пише в модерните списания от онова време и моделът постепенно възстановява всичките му договори.
  2. Татуировка под формата на две малки птици, която е опакована от Кейт в района на долната част на известния майстор Лусиен Фройд, се оценява на 1,5 милиона долара специалисти. Сега, както самият мъх е признат, ако е необходимо, дори е готов да отиде на кожна трансплантация, за да продаде тази работа на изкуството на великия художник на модерността и даряват всички пари за благотворителност.
  3. Между другото, Кейт Мос, оставен в съвременната култура и друга следа: английският скулптор Марк Куин през 2006 г. създаде скулптура в бронз, а супермоделът в позата на йога и го нарича „Сфинкс“. И след две години, същата статуя на Учителя, изпълнена в злато и й даде името „Сирена“.

Кейт МосКейт МосКейт Мос

Стилни изображения от Kate Moss

При избора на облекло, моделът винаги е бил много променлив. Неизменното може да се нарече един – отличен вкус на звездите на подиумите. Нейната външен вид добре обществеността винаги е била ярка, шокираща. В някакъв друг път Кейт избра Бохо-шик или гръндж и винаги изглеждаше свеж и подходящ.

Кейт МосКейт МосКейт МосКейт МосКейт Мос

Между другото, моделът, чиято популярност е особено турбулентен през 90-те години, със своите снимки от тези години, може да покаже добри примери за стил на модата днес, защото последните няколко сезона естетика на това десетилетие на върха на модата!

Кейт МосКейт Мос

В юношеството, скандалният арматура, последното десетилетие на Kate Moss упорито демонстрира повече „Wolted“, дискретен стил. Може би причината се намира наблизо и по-младата лила? Ако Кейт и дъщеря й попадат в лещите на камерите заедно, моделът демонстрира най-доброто „, много дискретно облекло, името е такъв пример и трябва да бъде предаден на радиалната дъщеря.

В ежедневието, Кейт Мос не преследва прекомерната яркост, избира симпарството и практичността.

Дори и сватбена рокля, кой модел се е случил за първи път, за да се опита вече в солидна възраст (по време на сватбата с Джейми Хнини, тя е на 37 години), тя е пропитана с тази много солидност. Но в същото време не е по-малко привлекателно и изискано.

Мос обича малките черни рокли, жилетки, кожа, могат да се появят в обществото в коженото палто, в ловците, смесват различни стилове, често носят големи орнаменти.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Elena Petrova

    Кейт Мос – това е интересен лице, но моят въпрос е каква е нейната професия и защо е толкова популярна?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: