...

Jia Karandzhi

Jia Karandzhi

Jia Karanji в много отношения е първият: преди нея модният модел не търси такъв замаяващ успех, такава повсеместна слава + на своите публични лица, преди всичко – жените не са умрели от „chims of the The Twentieth век“. Биография и кариера Джий са толкова богати, променливи, скандали, колко ярки, недостъпни и уникални. Беше ГИА феномен? Без съмнение. Но как успя да получи целия свят и да го загуби толкова бързо?

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Биография

Без значение колко жълти преси дъвчат и падат джиузи, фактът остава факт: той се превърна в състояние на серия от супермодели, непреодолими и очарователни идоли от 90-те: Синди, Кристи, Наоми, Клаудия, Ел, Татяна, Линда и много по-известни красавици, които бяха след това. За всички представители на тази двусмислена и сложна професия – моделът – Jia до известна степен беше пример за имитиране. Как расте и възнесе това трудно нещо?

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

ранните години

Jia Marie Franji е роден на 29 януари 1960 г. във Филаделфия. Въпреки че момичето беше весело враждебление, от млада възраст тя растеше в нещастно семейство. Когато Джий беше на 11 години, родителите се разведоха и момичето трябваше да се счупи между две къщи. Освен това детето е било лишено от родителско внимание и загриженост от двете предци.

Ketlin Faranges напусна семейството си и след много години се върнаха: те и Джо – баща на семейството – отново се събраха отново. Но това беше по-късно. И когато бебето им се нуждаеше от тях, родителите им бяха заети само. Джия не беше единственото дете в семейството, имаше роднини братя. И от детството момичето се чувстваше в семейството ненужно, защото той не чувстваше същата връзка, която момчетата са получили от Отца.

Джо Каранджи имал собствен бизнес – управлява мрежа от заведения за хранене. Беше зад приюта на бързата храна на бащата и започна първите експерименти на Джий да се печелят „върху хляба“. От 17 години Джия започна постоянно да работи в бистрото на баща си, но мама имаше други погледи, за да направи дъщеря си.

Jia беше добре с младежта, въпреки че нищо специално за това. Момичето от природата беше очарователно лице и секси тяло. Ketlin Frangja беше убеден, че бъдещето на красивата й дъщеря в модела бизнес. Така че, майката на Джи започва да прави момичето да се превключва от продажбата на омлети в кънеца на бащата за продажбата на собствената си красота.

Не знаейки защо започва да започва, Jia получи танцьорка в един от нощните клубове на родната си филаделфия. Разбрах, че аз особено нямах какво да хванем там, момичето се премести в Ню Йорк, където я чакаше зашеметяващ успех.

Кариера

През 1978 г. на 18-годишна възраст Jia е в „голямата ябълка“. Там тя беше достатъчно щастлива, за да се срещне с Вилхелмин Купър – в миналото, най-горния модел и по онова време – собственик на собствената му агенция.

Jia Karandzhi

Jia подписа първия си договор и първите няколко месеца само залепват ръката си в нов бизнес.

Jia KarandzhiJia Karandzhi

Скоро се случи друга много важна среща: Джия се срещна с фотографа на американския мод, Артур Елдгорт. Тази среща избухна в запознаване с други фотографи Vogue и Cosmo – Francesco Scavullo, Марко Главао, Ричард Аведон.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Уилхелмина Купър стана практически приказен фея-кръстник за ГИА, защото благодарение на промоцията й младият модел бързо се издигаше до върха на славата си и в модела на бизнеса това се случва изключително рядко.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Jia увиваше пистата в света на големите модни брюнетки: на нейните величествени приемания на върха на тази пирамида в чест бяха изключително блондинки.

Между другото, Синди Крауфорд, който няколко години след залеза, кариерата на Джи ще дойде на нейното място, ще се нарича малко JEA ..

Jia KarandzhiJia Karandzhi

Параметри на фигура

  • Растеж – 171 см
  • Гърдата – 86.5 cm
  • Талия – 61 см
  • Бедра – 89 см
  • Цвят на косата – кестен
  • Очи – Кари

Ключът към успеха беше уникалният външен вид на Quarangei. И нейното естествено изкуство, което тя винаги включва камерата пред обектива.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

„В една снимка стреля, тя може да бъде наистина възрастен и да бъде лелистичен – в друг. И това й даде дълъг живот в модела на бизнеса. „. Вилхелмин Купър

Jia наистина можеше да живее дълъг и красив живот, пълен с престижни договори и модерни шоута. Но ангажиментът му към модата е тенденциите на своето време, които са били разпространени в ценабитита в сряда от края на 70-те години – началото на 80-те години, играе с приятелка.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Лице с покритие

За първи път на корицата на списанието Vogue Jia се появи през 1978 година. Вече след това, буквално в продължение на пет месеца, Jia минава от една публикация в друга: Великобритания, Франция, Америка се възхищава на нова звезда на мода страници. В същото време тя се появява на корицата на американския космополитен. За един от нейните изяви в „космо“, супермоделът, поставен в жълтия бански костюм. Следвайки резултатите от кариерата, домарантите наричаха това покритие по-добре.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

От 1980 до 1983 г. Jia също ще се появи няколко пъти по кориците на тези авторитетни модни публикации. Но след заминаването на модела от Агенцията на моделите на Вилхелмина датираше през пролетта на 1980 г., цялата й кариера отиде под наклона.

Кариера на залеза

Jia притежава уникална фигура, фотографите я обожават – се считат за много чувствени в контраст със скромни модели от това време. Тя не прониза на горния етаж, тя просто получи успех за замазване през нощта. И защото Jia много бързо се разваля.

Jia KarandzhiJia Karandzhi

Тя се съгласи само с тези предложения, които тя харесваше. Или отменени тези, за които вече се съгласи, в последния момент. И това може да е в напълно неприемлив начин да се държи на самите стрелба: навита истерия на височината на фотосесията, веднъж и изобщо – заспа. Фотографите и мениджърите започнаха да не харчат нищо.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Околните хора отдавна приемат, че Джия е пристрастен към употребата на наркотични вещества, но не се стигна до този бизнес веднага. През 1981 г. Джия призна в катастрофалните си предпочитания, защото тя вече не можеше да я скрие: нейното поведение, външен вид, следи от инжекции в ръцете си – всичко говори за себе си. През тази година Jiah се обърна към специализирана клиника, по това време Jia консумира забранени вещества за около две години.

Jia KarandzhiJia Karandzhi

Преминаването на хода на лечението на Jia се опита да се върне на работа. Но тя се оказа почти невъзможна. В клиниката моделът не може да се отърве от зависимостта си. Първият силен разбивка е причинен от загуба на любим човек: през 1980 г., след неуспешна борба с рака на белия дроб, Уилхелмина Купър е починал. Тогава Джия първо най-накрая „отлетя от бобините“, след което тя трябваше да признае слабостта му.

И сега, след много малко време след изтичането на Джия от рехабилитацията, тя се знае за друга загуба за супермодел – приятелят на близкия си приятел, фотограф Крис фон Юсегенейм умира в автомобилната катастрофа. 1982 г. стана за най-новото в модела в модела.

Jia Karandzhi

Личен живот

Зашеметяващите слава и страхотни такси не успяха да защитят JII от нещастията, че тя е била предназначена да оцелее. В допълнение към силната пристрастяване към наркотиците, моделът трябваше да оцелее на пациента да спадне от върха на модния пиедестал, самотата и празнотата – около и вътре.

От детството, Джия открито обяви хомосексуалността си. През целия живот на сериозна връзка тя не можеше да построи. Като вече е на ръба на бездната и в залез слънце кариерата си, моделът започна да се среща с момиче на име Рошел. Което е в продължение на няколко години по-млада и също „седя“ на наркотиците.

Защото цялото време на успешна работа в Ню Йорк, Jia не можеше да получи близки приятели – само незначителни приятели и познати. По-точно, Самият Джайм беше много силно свързан с хората, но те не я посрещнаха. Сред приятелите на модела бяха нейният болен цвят, колеги около семинара – Janice Dickinson и Julia Foster.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Джия през цялото време водеше дневниците, от които можете да разберете колко е единственият ми живот. Модел Julie Foster след смъртта на JII пусна автобиографичната книга „Истински холивудски истории“. Тя говори в нея и приятелката си.

– Тя търсеше любовта на някого, понякога дойде в къщата ми в средата на нощта и я оставям, и тя просто искаше някой да я прегърне. Беше много тъжно. Джули Фостър, приятелка

Jia KarandzhiJia Karandzhi

Болест

Когато Джия отиде да реабилитира за втори път, роднините и близки модели се надяваха, че не всички са загубени. От 1983 г. KARANJI напусна модела на бизнеса, върнат в родния си филаделфия и се лекува от разрушителна зависимост. Но след известно време след началото на курса стана лошо, първоначално всички мислеха, че джиу пневмония. Тя беше хоспитализирана именно с такава диагноза и след допълнително изследване те го променят на „СПИН“. Беше през 1986 година. Jia вече беше много изумен от това заболяване.

Jia Karandzhi

През последните месеци, който прекара каретата в болницата, тя помисли за вярата и по-малкото поколение. Моделът дори искаше да облекчи документален филм за юноши, в който ще покаже всички щети на забранените вещества. Но тя нямаше време. Jia не стана 18 ноември 1986 година.

Jia KarandzhiJia Karandzhi

Памет

Много колоритно, дори и да не във всички исторически детайли, разказва за живота и съдбата на супермодичния филм „Jia“, публикуван през 1998 година. Ролята на главния герой беше блестящо изпълнена от Анджелина Джоли, а епизодите от детството Гиа бяха заснети с участието на Мила Кунис като млад кариера.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Jiy karandzhi стил

Jia се превърна в един вид муза за Крис спечели Uondgensheim. Фотографът е известен със своите вкусни черни и бели снимки. Известната фотосесия на Джия в оградата – ръцете му. Известната стомана бяха този персонал, на който моделът е напълно гол. Но те бяха предшествани от дубликат в дрехите. Едно от тези образи е чудесен лък, в който днес можете да излезете навън и да се окажете в тенденция.

Jia Karandzhi

Фотографите обичат да увековечат в снимките на необичайния, нетипичен, момчешки стил, който Jia демонстрира в началото на кариерата си. Дънки и кожа – улични тенденции за всички времена. Един фотограф дори сравнява модела с Джеймс Динг. Между другото, от детството, Джия изглеждаше, че бащата, който обръща повече внимание на синовете си, би я обичал повече, ще се роди момче. На ранна възраст във връзка с тези преживявания, Jia обича да сменя дрехите си в нещата от техните братя. Вероятно тя има любов към дрехите „от мъжкото рамо“.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

При адаптирането на биографията на Karanji Angelina демонстрира не по-малко възхитителни тоалети, отколкото самата Джия в техните фотосесии.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Пълни съвпадащи апартаменти във филма почти не намират.

Jia Karandzhi

Трябва обаче да се отбележи, че във всяко изображение на Джоли се чувства атмосфера и стила на това време.

Jia Karandzhi

За съжаление, Джия живееше в тази епоха, когато снимките от личния живот на Ceboribriti не бяха разпределени навсякъде. Ние нямаме възможност да проследим стила в дрехите, които Джия избира за ежедневието си. Но можем да се възхищаваме на вкусни изображения, създадени за множество фотосесии и рекламни кампании, в която Jia успя да участва в къси две години от брилянтните си кариери.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Jia Karanji изглеждаше еднакво органична и в женствени рокли, а в тоактивете на ла първия ден. Много тенденции от това време точно сега се върнаха в модата: пуловери с ромбски модел, вълнени жилетки, дълги плисирани поли, черна дантела, бомбардировачи, костюми в стил на кантора и много повече.

Jia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia KarandzhiJia Karandzhi

Между другото, едностроен затворен бански костюм, който Jia често демонстрираше в техните фотосесии, е друга тенденция, която се върна в модата от това време.

Jia KarandzhiJia Karandzhi

Нека Джи изчезне от кориците на списанията толкова бързо, колкото се счупи, тя завинаги ще остане в паметта ни като икона на стил и герой на времето му.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Petar Kolev

    Господин Каранджи, моля, приемете извинението ми, ако имам въпрос да задам. Считам, че защитата на правата на човека е от решаващо значение. Каква е вашата позиция по въпросите за правата на човека и какво ще направите, за да ги подобрите, ако бъдете избран?

    Отговор
Добавяне на коментари