...

Ingeborg dapkunayte

Ingeborg dapkunayte

Ingeborga daapkune – актриса на литовски произход, който отдавна става доста роден. Тя е наречена „нашия чужденец“ и внимателно следва всичко, което прави – във филмите, по телевизията, в рекламата. Как успяхте да отидете на успех? Какво е пълно с личния й живот и какви тайните на незабавната красота и зашеметяващ стил?

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Биография

Дата на раждане на ingeborgi Edmundovna – 20 януари 1963 година. Бъдещата актриса е родена в един от най-красивите и уютни Балтийски градове – във Вилнюс. И въпреки че днес, нека живея в Лондон и преди това актрисата прекара много време в Русия, малая Родина – едно от любимите й места.

За Vilnius ingeborga може да си спомни и кажи часовник. Например актрисата често се изисква да бъде ръководство чрез родния си град в различни телевизионни проекти.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Между другото, големият темперамент Ingeborgi dapkunya и някога биеха ключовата енергия от нея – отличен пример за лесния стереотип на балите. Националността не само не се е основала, тъй като обикновено се счита за латвийци, но напротив, тя е предимство на актрисата на руски отливки: екзотичен акцент е нейният коронов акцент.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

ранните години

Баща Семейство Дапкунайте – Петър Едмънд – беше дипломат и мама – метеоролог. Родителите на млади ingeborgi практически от нейния външен вид към светлината беше ясно коя кариера очаква тяхното момиче. Повечето от останалата част от инициативата показва баба – генерира Саблининг, който работи като администратор в операта и балетната театър Vilnius. Всъщност, в ранна детска възраст, Ingeborga е живял дълго време с баба си, защото родителите са работили в Москва. Следователно плановете на баба за внучка и въплътени в живота толкова прост и бърз.

Ingeborg dapkunayte

От младата възраст сте били заобиколени от творчески роднини: освен бабите и дядовците, леля и чичо прекараха много време с нея – музиканти на театрален оркестър. Цялата тази весела компания е поставила цел да разсея бебето от дълга разделение с постоянното творчество на родителите.

Дебют на Ingeborgi Dappen в театъра се проведе, когато беше на четири години. Това беше ролята на малък син мадам пеперуда в операта на Пучини „Чио-Чо-сан“. Този опит беше много интересен за момичето и освен това успешен: млад талант започна да покани в други продукции. Тя изигра прилича в Фауст, Ангел в „Демоне“. Вярно е, след като „операта“ дебют, обикновен драматичен театър сякаш е скучно поглъщане, защото те изобщо не пеят там и почти никога не танцуваха.

Във всеки случай, действащата кариера привлече забавянето от ранна детска възраст. Въпреки че в детството едно момиче плаща много повече внимание на спорта: баскетбол и фигурно пързаляне бяха не по-малко силни в нейните хобита, отколкото действащи умения. Последният Dakuneut изучава три години в малко театрално студио, което се намираше близо до къщата си. Изненадващо, но в средно училище на име Соломена Нерис, която е завършил Ингбърга, всеки си спомня за тиха и плахо момиче.

Кариера

По времето на края на гимназията на Ingeborga, балерината се запали. Момичето реши да посвети живота си на танца, но искаше да действа като професия, която, ако нещо, винаги може да се свърже с Института на чужди езици.

Въпреки това, театралното детство също не пусна чек. Тъй като изпитите в актьорския университет преминаха по-рано, отколкото при всички останали, момичето реши (само в случай или просто от любопитство), за да опитате силата си и там. В резултат на това тя го направи, реши, че е съдба и започна да овладее професията на хизер.

Театър

Ингеборг Дапкунай през 1985 г. става завършил Факултет по театрално изкуство на консерваторията на Вилнюс (днес – Литва Академия за музика и театър). Младата актриса веднага отиде да работи в драматичния тест на Каунас. Тук, в трупа, директорът на който действа Dapkiny – Jonos Waitkus – актрисата незабавно печели дланта на шампионата, получавайки основните роли веднага в седем големи продукции.

Ingeborg dapkunayte

Много скоро започнах да забелязвам други директори, така че Eymuntas Nyakroshus я покани на вилнюс младежки театър, актрисата се съгласи и започна да изпълнява основните роли в класическите изпълнения: „Чайка“, „Кармен“, „Кинг Лир“. Работата в Младежкия театър представи Инг приятелството с Джон Малкович. Известният американски актьор, директор и продуцент забеляза млада актриса и я покани на проби в лондонския театър.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

През 1993 г. Ingeborg се премества в Лондон, където първото представяне („реч грешка“) стана съдбоносно за Dapkin. Актрисата тук имаше силен успех, а други дела паднаха зад тази формулировка. Зад мъглявия Albion Ingeborga завладява „край на свободата“: тя е поканена в театъра Чикаго, където играе в скандалната игра „Монолози на вагината“.

Ingeborg dapkunayte

Тук актрисата има трудна задача, тя трябваше да произнесе много трудна, от психологическа гледна точка, монолози (за оргазъм, рапица, раждане). Но универсален талант, дубликат и невероятната си работоспособност, с ярка харизма, всички доведоха до успеха на всяко производство, в което участва.

Ingeborg dapkunayte

Списъкът на етапите, включващи Ingraborgi на руски, литовски, английски и американски театри, е впечатляващо. Дори в младежта актрисата показа постоянството на характера, огромния действащ потенциал и способността да се справят с всички, дори най-сложните задачи. И през годините тя не загуби хватката и професионализма си за минута.

Ingeborg dapkunayte

Филм

Дебютните актриси във филма се състояха, когато тя все още учи в института. През 1984 г. филмът „Моята малка съпруга“ излезе, в него Ингъборга изпълнява ролята на неспокойно небрежно момиче, което е било много обичано от публиката. Публикуваха успеха на ролята на Кисули в скандалната „интердедехочка“.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Много в живота на Дапен идва спонтанно и по волята на случая. Така че вече изглежда, че оставил за далечната в чужбина, в Лондон Ингеборга, която се запознава с Олег Меншиков, благодарение на който той падна в снимка с очи с очи „Изгорена от слънцето“.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Актрисата е истински гражданин на света, защото е премахнат по време на светлината. Дори когато dap дълго време получава работа в рамките на една страна, тя не седи на едно място. В Русия актрисата по-рано похарчи повече и повече време в Москва, но през последните години – на театралните дела и на работа във филма – Ingeborga вече е обвързан с Санкт Петербург от доста време. Има сериали („Небесен съд“, „мост“), филми с пълна дължина (например, матилда, където актрисите на партньорите предоставят Данил Козлови), както и късометражни филми („8“ – филм „Анна“, където Евгени Тсянгънов също играе Cycishvili).

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

С една дума, в която картините не са просто застреляни. Тя дори някак си се случи като Майкъл Джексън („Пиянска фирма“). Всеки нов филм с участието на „нашите чужденци“ винаги е нещо неочаквано и светло.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Любима филмография

  • „Interdestochka“ (1989)+
  • „Изгорена от слънцето“ (1994)+
  • „Мисия невъзможна“ (1996)+
  • „Седем години в Тибет“ (1997) \ t+
  • „Война“ (2002)+
  • „Зимна топлина“ (2004)+
  • „Нощен продавач“ (2005)+
  • „Морфи“ (2008)+
  • „30 удара“ (2012)+
  • – Небесен съд. Продължение „(2014)+
  • „Мирис“ Москва-Русия „(2014)+
  • „Икона“ (2015 г. не е завършена)+
  • „Пиянска фирма“ (2016)+
  • „Мост“ (2017)+
  • Матилда (2017).

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Лице с покритие

Ingeborg има ярък външен вид, зашеметяваща усмивка и луксозни руси. Не е изненадващо, че актрисата е, че и тя е поканена да стреля за лъскави списания.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Актрисата успява да рисува и в еротичното мъжско списание „Максим“, но винаги в такива двусмислени ситуации, нека останат знаменистични и скромни.

Ingeborg dapkunayte

Реклама

Дори в търговски ролки, нека въплъщават оригиналните роли. Така че, за реклама Nescafe Gold Barista Ingeborga и актьор Даниил Страхове изобразяват тайните агенти.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

В допълнение, ingeborg dapkun пратеника на красотата от l’oréal paris. Тя рекламира за марка, включително боя за коса, която се радва на удоволствие и себе си.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Личен живот

Актрисата се ожени три пъти. Първият съпруг е актьорът Аруни Сакалаускус, той е бил колега, който е бил колега в театъра в Каунас. Бракът се срина, когато в кариера се случи съдба и тя има работа в Англия.

Ingeborg dapkunayte

Всъщност новият човек се появи в живота на ingeborgi. Вторият съпруг на художника е директорът на много британския театрален етап, който се нарича чуждестранен красота Дапн, – Simon Stokes. Двойката е живяла заедно почти 10 години, но през 2009 г. съпрузите се развеждат. Всичко вървеше тихо, без скандали и всички коментари за пресата. Dappen изобщо много точно спасява личния ми живот от любопитни очи.

Ingeborg dapkunayte

Разбира се, представителите на „жълтата“ преса не са умерени и следователно в медиите започват всякакви слухове за възможните причини за разделянето на звездния двойка да се появят в медиите. Самата актриса говори за раздяла със Саймън, като избягва бетон, казва само че това е просто страница от живота й, която вече е станала история.

Ingeborg dapkunayte

Третият съпруг Дапен – това е първият човек, който не е от действащия кръг. Dmitry Yampolsky – Успешен предприемач и бизнесмен. Той притежава мрежа от известни ресторанти, обича изкуството и по-младата от жена си в продължение на 12 години. Разликата във възрастта и разликата в професиите не възпрепятстват в любовта. И въпреки че подробностите за личния им живот, както винаги, да не получат от Dapkin, снимки казват, че съпрузите са щастливи заедно.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Известно е също, че между второто и третото брашно на Dapkunayu е сериозна афера със сръбския режисьор Емир Кустурия. Тези взаимоотношения завършват доста бързо и изненадващо безболезнено. Между другото, с всичките му хора, те винаги се разделят мирно, тя все още е в отлични отношения и с Аруни Сакалавас и със Симон Стокс.

Ingeborg dapkunayte

Много фенове на творчеството и биографиите са интересни, независимо дали има деца от ingeborgi dapkin. Любима и единствената дъщеря на родителите си, тя никога не е успяла да изпита всички наслади на майчинството в преследването на творчески постижения в кариерата си. Въпреки това, бракът с Дмитрий Ямполски представи художника не само щастие с любимия си човек, но също така доведе до факта, че в къщата актрисите най-накрая се появиха деца. Дмитрий има Чад от първия брак, който често посещава баща и новата си съпруга.

Ingeborg dapkunayte

Актриса днес

Ще бъде доста трудно да се намери втори човек на цялата планета, който се гордее със същата бодрост и изпълнение, която демонстрира ingeborg dapkin. Тя постоянно се появява някъде: ролите в киното и театъра не свършват, броят на телевизионните и радиопроектите нараства всеки ден.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

И ingeborga, вероятно световният шампион в броя на смешните или докосват истории, които можеха да се случи само с нея. „Нашият чужденец“ отказваше поукица Тарантино, взе поуките на действащите умения в Cavina Spacei и вероятно би могъл да даде уроците от вредния смях на всички. Накратко, животът й е твърде наситен, дори и при актьорски стандарти.

Ingeborg dapkunayte

В същото време, едва ли някой може безспорно да определи на външен вид, на колко години е известната актриса. Но нейната възраст вече е приела марка „зрели“: през 2017 г. художникът отбеляза 54-ия си рожден ден. В много интервюта, които постоянно дават филмова звезда, тя винаги е пълна с положителна и остава в голямо настроение. Тя е спонтанна и завладяваща природа. Спонтанен, неразумно – както казва актрисата – но в същото време невероятно работещ.

Ingeborg dapkunayte

Когато Dapkunaytely поканени да участват в телевизионния проект „ледников период“ („звезди на лед“), актрисата се съгласи без да мисли. И дори фрактурата на реброто не спира спортиста от по-нататъшно участие в проекта, в крайна сметка – двойката Ингеборг Даприн и Александър Джулин спечели победата.

Ingeborg dapkunayte

Ingeborga Чести гост в вечерната програма. Тя идва там и като актриса и като благотворителна фигура. Например, след като ingeborga dakune и нейната оферта и допълнение Татяна Далбич говориха за въздуха на Иванската програма за помощта на Hospice Hospite.

Те се срещнаха с дубликат и стрелба и в друго шоу на популярния телевизионен водещ. По въздуха на програмата Smak, актрисата сподели кулинарните си тайни и гастрономически зависимости.

Ingeborg dapkunayte

Друга интересна работа в Arsenal Ingeborgi Steel Shooting в музикален видео за състава на групата „BI-2“. Песен „Моята скала и ролка“ така използваха значителна популярност на феновете на руската скала, а видеото с участието на такава светла актриса укрепи вниманието на обществеността за работата на групата.

Тайните за красота

Dappen винаги се държи в отлична форма. С височина 165 см актриса на всяка възраст се опитват да поддържат тегло в рамките на 45-47 кг. Такава тънък фигура – по въпросите на красотата вече половината от случая. Ето защо актрисата в неговите години е млада – не само с душа, но и тялото.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Една от тайните за поддържане на фигурата на актрисата в тон може безопасно да се счита за нейния неистов ритъм на живота. Всичко е логично: по-подвижният режим на дневно, толкова по-малък риск от нежелана мазнина стратум.

Ingeborg dapkunayte

Разбира се, завистливи викове в един глас, коя пластична хирургия помага да изглежда добре поглъщането, въпреки че актрисата на стопанството им „заловен“ не е била. И ако видите снимката, можете да видите без грим, на който е съвсем естествено, можете да видите „време за печат“, става ясно, че пластмасовото лице също не е за нея.

Ingeborg dapkunayte

Невероятно женско, Ingeborga се отнася до броя на тези жени, които имат много естествена красота. И да поддържат естествен изкуствен начин – много странно. Така че се придържат към актрисата доста естествени методи за красота: спорт, диета, внимателна грижа за кожата и коса.

Ingeborg dapkunayte

Меню от dapkunayte

Да бъдеш тънък винаги, жена трябва и да яде полезна винаги. Това е просто правило, трябва да научите всеки представител на красивия етаж. Ingeborga никога не яде вредна бърза храна, съставлява менюто си от нискомаслени и нискокалорични продукти.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Перфектното меню от актрисата:

  • Закуска – овесена каша+
  • Обяд – пилешка супа+
  • Вечеря – зеленчукова салата.

Не забравяйте да направите закуски между основните хранения, той може да бъде ябълки, ядки или кефир. Стриктно се придържат към правилното хранене, нека тя има тънки крака и изглежда страхотно в бански костюм.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Тайната на младежката коса

За да изглежда добре поддържан, трябва да следвате и следвате състоянието на прическата. И в този въпрос не е толкова модерна прическа като здрава и дебела коса. Актриса в различни години се опитаха и всякакви прически и различни нюанси за косата им, но винаги са платили за грижата за масата на времето, показват изобретателност. Така че вече е в Англия, а след това в Америка, актрисата отдавна е шокирала своите чуждестранни колеги с истории за това как тя през 1980-1990 г. в родината си, където добрата козметика за грижа за косата е още по-рядка, майонеза на къдриците, така че прическата е лъскав и еластичен.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Козметични звезди

Днес, когато актрисата е на разположение дори най-скъпите средства за грижа за себе си, той все още използва само доказани и не винаги скъпи. Така че, в нейната чантата можете да намерите:

  • Lancôme миглите+
  • Моливи за клепачите и лайнера L’Oréal Paris+
  • Крем за тон на лицето (Giorgio Armani)+
  • Овлажняващ крем и серум génifique (lancôme)+
  • Messelting Water L’Oréal Paris за чувствителна кожа+
  • червило (достатъчно странно, също от L’Oréal) Shade J.Lo (да, този, който се радва на певицата на Латинска Америка!Чест.

Ingeborg dapkunayte

Лесен и изискан стил Dapkunay

Първото нещо, което идва на ум при мисълта за тази прекрасна актриса, е, разбира се, нейната очарователна усмивка. И втората мисъл, която възниква в далечината, се отнася до възхитителното чувство за стил, присъщ на Dapkin.

Ingeborg dapkunayte

До начина, по който актрисата съставлява своите дрехи, всички се възхищават: фенове на творчеството, колегите и дори известните кукурия. Така че, руският моден дизайнер Александър Зайцев разпределя и оценява в стила на облеклото. Дайте му точност, сдържаност и изолация. Помислете за подробностите на този възхитен стил икона.

Ingeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayteIngeborg dapkunayte

Случайно

Различните области на този стил са отразени в изображенията на ingeborgi dapkin. Освен това актрисата приветства

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Georgieva

    Моля, съжалявам ако имам грешка в изписването на името Ви. Въпросът, който искам да задам, е дали сте понасяли затруднения и недоразумения от хора, които имат проблем с изписването или произношението на Вашето име? Има ли начин да се помогне да се избегнат такива ситуации в бъдеще?

    Отговор
Добавяне на коментари