...

Христос Тарлингтън

Христос Тарлингтън

Кристи Тарлингтън – легендарният американски топ модел. Тази жена е един от малкото примери за това как достигането на невероятен успех в модела на бизнеса, можете да летите до небето, да си отидете, след това да се върнете и винаги да останете в хармония с вас. На 2 януари 2017 г. моделът празнува 48-ия си рожден ден и изглежда като невероятно преди 30 години. Разбираме какви са тайните на нейната красота, младежта, стила лъжи.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Биография

Христос Тарлингтън е страна по т.нар. Големи шест супермодела от 90-те години. Заедно с нея, тази компания включва Naomi Campbell, Клаудия Шифър, Линда Евангелист, Синди Крауфорд и Ел Махерсън. И вероятно никой не е загадка, защо точно Тарлингтън най-вече от този списък причинява съчувствие от обикновените жени. Примерна съпруга, примерна майка, успешна бизнес жена. Не много успяват да стигнат до върха на успеха и славата, не я разбивайте, не губете себе си. Кристи беше късметлия – тя се оказа много достойно и държеше лицето си в коварния свят на шоу.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Детство

Бъдещ супермодел е роден на втория ден от 1969 година. Папа Кристи е пилот от Пан-ам авиокомпании, а мама, както и логично, ще се приеме – стюардеса в една и съща компания. От младата възраст Тарлингтън се занимава със спорт, който активно се насърчава от родителите. Те топло посрещат всяка страст към момичето, един от най-страстните, сред които е езда. Именно това хоби и по-късно доведе млад Христос Тарлингтън в модел на бизнес.

Христос Тарлингтън

Ето как беше. Младият спортист имаше много добър успех в конна езда, тя тренираше много, участваха във всякакви състезания. В един момент този спорт напълно преглътна Тарлингтън, така че тя ходи по пистата всеки ден – изразходвана за обучение безплатно от училище. И може би светът скоро щеше да разбере за нея като прославен ездач. Но волята на съдбата заповяда по друг начин.

Честият гост на хиподрума – фотограф Дани Коди – видял в младия Хриди потенциала на модния модел. И въпреки че 13-годишният Тарлингтън категорично отказва да се опита в този въпрос, родителите все още я убеждават да отидат в модела на училището. Самите те също се противопоставят на атаката на Коди, която буквално ги преследва и рисува красивите перспективи за дъщеря си. Но фотографът беше толкова убедителен, че в крайна сметка родителите се поддават на убеждаване и Христос Тарлингтън подписа първия договор с местния модел на живота си в живота си.

Кариерен модел

Колкото и странно, в началото Христи възприема новата си професия без много ентусиазъм. Момичето разгледа договора с моделната агенция само като начин да печели пари, които планира да инвестира в по-нататъшни класове с техните близки. По-специално Тарлингтън мечтаеше да закупи кон.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Но първите стъпки на Кристи в модела файл бяха много успешни, така че скоро тя обичаше тази работа. До края на училището, младата звездичка на този бизнес пътуваше, за да стреля вечер след класове. И веднага щом се обърна на 18, Кристи се премества от родния град Валнат Крийк, който е в състояние на Калифорния, до Ню Йорк. Ето едно момиче много бързо успя да получи договор с една от най-известните и успешни агенции на целия свят – FORD модели.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Тя ходеше от 1987 година. Едва започват да се изкачвате, Тарлингтън падна върху корицата на италианския мода, а най-добрите фотографи на света искаха да работят с нея. Кристи стана известна и скоро и много богата: през 1989 г. момичето започна многогодишното си сътрудничество с такива гиганти като Калвин Клайн и Майбелин.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

В допълнение към участващите в модни предавания и фотосесия за популярни списания, Тарлингтън е спрян и друга интересна работа в шоуто. Например, заедно с вашите колеги „на семинара“ – Crawford, Campbell и Evangelical – Christie през 1990 г., участва в видеоклипа на най-популярната песен на George Michael.

Но след само 4 години, остава буквално на върха на света, Христос Тарлингтън реши да напусне света на света. На 25-годишна възраст, моделът за първи път в живота му се сблъсква с недоволството му. И причината е рязкото увеличение на теглото. По това време момичето реши веднъж и завинаги завързвам с такъв деликатен навик като пушенето. И тези сурови промени засегнаха фигурата.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Засили определянето на модела, за да напусне кариерата и нейните консервативни възгледи. Разбира се, за залеза на младите хора да кажат, че е твърде рано. Но се срещат с първите сериозни промени на фигурата и с човека, който последва това охлаждане на лицето си в професионална среда, момичето осъзна, че ще бъде само по-лошо. Но Тарлингтън е един от малкото в съвременния свят на моделите е пламенен противник на пластмасови операции и други начини за изкуствено поддържане на красотата.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

В този обрат, Тарлингтън реши да се включи в своята формация. Следващите 4 години момичето, посветено на изучаването на религията и философията – това е за тези две специалности през 1999 г. Двама бакалавърски дипломи са получили веднага.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Благотворителност

В търсене на хармония със себе си и с околния свят, Тарлингтън стигна до реализацията, че нейният зашеметяващ успех, който донесе колосалните си такси, можеше да я служе на ръката си и в духовния план. В един момент Кристи започна да прекарва кръгли суми за благотворителност. Тя подчерта не само пари за добри неща, но и лъвския дял от времето си.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Сериозна причина да се мисли за здравето (както вашите собствени, така и на други), стана трагично напускане на баща си за Тарлингтън – през 1997 г. той умря от рак на белия дроб. Тази загуба повдигна модела да участва в програмата за борба с бакадките.

Христос Тарлингтън

Христос Тарлингтън също активно подкрепя Фондация „Салвадор“, ангажиран с бедните в Централна Америка. За съдбата на хората в неравностойно положение в това състояние, Кристи знае – майка й на роден от ел Салвадор.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Друга посока на благотворителни дейности Христос Тарлингтън – насърчаване на средства, спестяване на редки животни. Той е и активен участник във всякакви акции на PETA. Например, той е заснет в фотосесия, посветени на поддържането на протест срещу унищожаването на кожените животни заради кожата.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Често различни марки привличат към благотворителните акции на много известни модели. Така че, марката Lindex за един от тези проекти, поканен да участва заедно Кристи Тони Гарн и Лия Кебеде, също известна с активните си благотворителни дейности.

Три световно известни красавици участваха в реклама, затворени в бели тениски с надпис „#super ролеви модел“ („Super Presh to Phine) – това беше повикване, за да вземем пример от супермоделите и да се присъедините към добри дела.

Такива тениски по-късно се продават и всички пари се обърнаха за тях, бяха изпратени в благотворителни средства, които се управляват от Тарлингтън, Кебад и Гарн.

Христос Тарлингтън

Фондация Христос Тарлингтън „Всяка майка се счита за“

В началото на новото хилядолетие Кристи започна да подкрепя здравето на жените, по-специално на майките. Скоро, Самият Кристи става майка: През 2003 г. дъщеря й е родена благодат, а през 2006 г. – син на Фин. Но за това по-подробно по-късно ..

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Кристи Тарлингтън свали собствения си документален филм, наречен никоя жена, без вик. Неговата цел е да проучи качеството на здравеопазването на майките в различни страни – от проспериращи държави до „изоставането“ Гватемала, Бангладеш, Танзания, Салвадор.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

В мислите за такива дейности Тарлингтън отново се счупи, собственото си тъжно преживяване. Първото раждане на модела имаше усложнения, след което много жени умират по целия свят. Но Кристи помогна за квалифициран болничен персонал. Тогава тя все повече мисли за съдбата на бременните жени от бедните страни, където нивото на здравето е много по-ниско и подобно на тези с висока процентна вероятност завършва с фатален изход.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Филмът без жена, не е пуснат в Америка и много европейски страни през 2010 г. и през последните няколко години на усилията на Кристи положението на жените майки в бедните страни започна да се подобрява значително. През същата година Тарлингтън основава Фондация „Всяка майка“ („Всяка майка се счита за“) и всички събрани пари, събрани чрез него, се изпращат до предоставянето на медицинска помощ за бременни жени и майки в страните от третия свят.

Христос Тарлингтън

В този проект chribeen® се поддържа от imedeen® марка. Марк, ангажиран в производството на продукти за лицеви и грижи за тялото, редовно прави големи дарения на модела. Между другото, Тарлингтън скоро след началото на това сътрудничество стана лицето на Imedeen®.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Книга

През 2002 г. Христос Тарлингтън направи книга за духовната практика на „живата йога“ (жива йога: създаване на жизнена практика). Кристи от 18 години се занимава с йога и вярва, че нейният модел дължи красотата и жизнената си енергия.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Супермодел сега

Въпреки че в едно време Christie официално остави случая на модела, тя все още редовно се появява в различни фотосесии и благотворителни видеоклипове. За да работи, моделът на Кристи се върна през 2013 година. Тя се появи в PROBA, рекламни компании на Missoni, Jason Wu.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

През същата година ароматът на вечността Калвин Клайн празнува 25-годишнината си. Годишнината рекламна кампания е била наречена „Време над нас не е мощно“, а лицата за нея са били избрани за Христос Тарлингтън и нейния съпруг, директор на „Ед“. Точно 19 години преди това моделът вече беше изправен пред аромат на вечността. И нейното връщане – сякаш потвърждаването на лозунската кампания. Всички печалби от продажбите на юбилейното освобождаване на парфюм в Америка бяха изпратени на фондацията на всяка майка.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Година по-късно Тарлингтън чакаше друга легендарна възвръщаемост – тя украсила корицата на юлското издание на мода. След 18-годишна почивка беше 15-ия вид на Христос Тарлингтън на корицата на известния блясък. Първите 14 пъти се появиха на него в интервала между 1986 и 1996 година.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Друг интересен скоростен модел е фотосесия в образа на Мери Антонетка по модерен начин. Този проект бе организиран за страници на Love Magazine FW 2014/2015. Бразилският супермодел Адриан Лима също участва в стрелбата.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

През 2016 г. списание Magazine Grown & Country реши да отпразнува 170-годишнината си с Тарлингтън: тя украсяваше корицата на годишнината номер.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Личен живот

За разлика от колегите в семинара – Клаудия, Наоми, Синди – в личния живот на Кристи Тарлингтън винаги царува спокойствие и хармония. Тя е израснала в приятелско семейство: Кристи има две сестри – Кели и Ерин, и всички те са много приятелски настроени. Celly Christie е особено близо, момичетата дори женени братя – Кели – за Брайън, а Кристи – за изгаряния на Едуард.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Семейство

Съпруг Кристи Тарлингтън – Ед Бърнс – известен актьор и режисьор. Двойката провери връзката си за дълго време – те бяха ангажирани от няколко години. В резултат на това през 2003 г. Кристи и Ед се ожениха, дъщерята на благодатта е родена скоро, а след 3 години – син Фин.

Христос ТарлингтънХристос ТарлингтънХристос Тарлингтън

В много интервюта Тарлингтън заяви, че е много щастлива със съпруга си, че Едуард е много надежден. Грижата за двойките е разделена на половина: когато един от родителите в отклонения, вторият осигурява благодат и фин всичко необходимото внимание. Когато всички членове на семейството са у дома, те се опитват да направят всичко заедно.

Христос Тарлингтън

Моделът признава, че целият й живот се върти около къщата, семейството, децата. Службата на нейната основа не е далеч от тяхното жилище, както и училища, в които учат благодатта и фин. Затова Кристи отива навсякъде. Ако изведнъж трябва да платите време на децата, моделът променя графика в тяхна полза – веднага щом децата останат в леглото, тя ще осъди всички висящи.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Тарлингтън се опитва да не е строг въпрос. Тя просто се опитва да внуши благодатта и финландското уважение към тях да растат предпазливи и отговорни. Прилепва до разумни ограничения от страна на приспособленията и видеоигрите в делнични дни и в противен случай – дава своята потомска свобода.

Христос ТарлингтънХристос Тарлингтън

Отношение към социалните мрежи

В едно от интервютата моделът призна, че Facebook не използва за лични цели. Въпреки това, фондът има страница в тази социална мрежа. Неговият Twitter Christie Tarlington води от времето на филма никоя жена, без плач – редовно осветява важни теми за здравето на жените. Моделите на Instagram също са посветени главно, но понякога има отражение на личния й живот, като пътуването.

Тайните за красота

Моделът открито заявява, че никога не е бил страх от възрастта. Защо да се справите с него? Тя трябва да бъде направена. Днес Кристи Тарлингтън е убеден, че здравето й е по-силно, тялото е много по-обучено, отколкото в зората на нейната моделна кариера. Звездата на подиума предпочита естествените продукти на тялото и лицето. И моделът използва продукти IMEDENT®. Казва, че все още не е проверил ползата от тези лекарства, не се съгласява да се превърне в лице на тази марка.

Съвременните жени подлежат на стрес – това е дългогодишен факт. И по този повод Христос Тарлингтън има един съвет за всички жени в света – спорт. И все пак – смях!

Параметри на фигура

Растежът на Христос Тарлингтън е 178 cm. Теглото се държи през цялото време в рамките на 50 кг. Параметрите на цифрите, претендирани в модела въпросник – 86-58-91. Тъй като с лоши навици, моделът не е трудно да се поддържа в перфектна форма: самият му начин на живот го има на факта, че изглежда неустоим.

Храна

В хладилника Христос Тарлингтън, според собствения й прием, винаги е доминиран от здравословна храна. Деца от раждането виждат, че родителите им ядат правилно, така че за тях това е норма. Но никакви строги ограничения за децата все още не са – искам сладко – моля. Основното нещо не е да се злоупотребява.

Процесът на готвене на вкусни ястия е друг начин за премахване на стреса за супермодел. И въпреки че винаги можете да поръчате готова храна в къщата, Christie предпочита да се готви. Не се съмнява, че здравословното хранене е залог за добро благополучие и прекрасен външен вид. И самата е ярко доказателство за собствените си убеждения.

СПОРТ

Това е йога, а не за фитнес, помогнете на Кристи да изглежда толкова естествено и младо в собствените си години. Втората спортна страст на Тарлингтън работи. Тя се занимава с тях за удоволствие, комбинирайки го с дейността на своята основа – от време на време е доволен от благотворителното надуване.

Това е, което се оказва, че тайните на неустоимата красота на Христос Тарлингтън са прости – здравословна храна, спорт и никакви лоши навици, хармония с най-много и любов на съсед.

Кристи любим покрив с участието си: на снимката, моделът прие позирането на Лука – тази снимка на буквално метафора в живота си. Тя отразява цялата красота, гъвкавост и безкрайна жизненоважна енергия, която Христос Тарлингтън излъчва.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Deyan Kolev

    Здравейте, искам да попитам за значението на името „Христос Тарлингтън“. От къде произлиза това име и каква е неговата история? Бих искал да науча повече за този човек или евентуално за някаква организация или група, към която той принадлежи. Благодаря предварително за помощта!

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: