...

Джулия Ормонд

Джулия Ормонд

Юлия Оммънд – ярка британска актриса, която успя да остави забележима следа както във филма, така и в театъра. Да бъдеш неустоим на екрана, тя и в реалния живот е икона на стил за много мода. Какви са тайните на красотата на Юлия Оммънд, като съседният й личен живот с такава успешна кариера? Разпознават в нашата статия!

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

Биография

Джулия Ормонд е родена на 4 януари 1965 г., в град EPS, разположена в Англия. Нейните родители – домакиня Жозефин и компютърен мениджър Джон Ормонд. Докато бъдещата звезда на Telowekran е нараснала, в семейството си се промени много: от скромен живот, внезапно премина до луксозния, когато бащата на семейството неочаквано е имал богат +, но още през 70-те години, Джон и Джозефин се разведат и Джулия, заедно със сестра си и майка му трябваше да паднат от живота в имението на милионер.

Джулия Ормонд

Young Julia Opmond показаха морагиране и предпочитано време да прекарват времето си в компанията с момчета, отколкото с момичета и кукли. Джулия е любител на момчешки спортове, по-специално, хокей на тревата. А и едно момиче в изкуството: Джулия взе таланта от мама на рисуване и трудолюбието му, а също така често участваха в училищните театрални продукции.

Джулия ОрмондДжулия Ормонд

Достатъчно странно, за да бъде актриса от професията Джулия първоначално не е планирал. Тя дори пристигна след гимназията в художествената школа, за да стане художник в края. Но гледах един курс, Джулия Ормонд реши да промени референтната точка.

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

Кариера

Използвайки истинското си призвание, Джулия хвърли изучаването на занаятите на художника и влезе в Академията за драматично изкуство на уебсайта Дъглас, която успешно завърши през 1988 година. Първото десетилетие след пускането на актьорската кариера Джулия Ормонд беше най-добре в областта на голямото кино. Тя украсяваше с присъствието си много известни филми от този период:

  • 1991 – „Млад Катрин“
  • 1992 – „Сталин“
  • 1993 – „дете Macon“
  • 1994 – „Легендите на есента“
  • 1995 – „първи рицар“
  • 1995 – „Сабрина“
  • 1997 – „Snowy Weath Smillla“
  • 1998 – „Сибирски бръснар“

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

След освобождаването на филма „снежно чувство на Smilla“, което се оказа провал, Юлия започна да получава повече малки роли: „Тайнствената история на Бенджамин Боттън“, „7 дни и нощи с Мерилин“.

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

Така че постепенно тя започна да участва все повече и повече в телевизионни проекти: „c.С.I.: Сцена на престъплението в Ню Йорк, „“ закон и ред: престъпление „,“ сестра Джаки „. Собственикът на няколко награди и награди, Джулия Ормънд днес заема особен слой на филмовата индустрия: докато ролите му са предимно вторични или епизодични, редовно се появява на екрана. А актрисата често има работа във филм, така че можете да помислите за нейната кариера много успешна.

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

Личен живот

През 1989 г. Джулия Ормонд се оженил за своя колега за занаятите – за популярния актьор Рори Едуардс. Този брак обаче беше краткотраен и през 1995 г. няколко се разведоха.

Джулия Ормонд

Вторият брак на Юлия Оммънд стана по-успешен: през 1999 г. тя върза съдбата си с Джон Руби – политически активист. През есента на 2004 г. двойка имаше дъщеря.

Джулия ОрмондДжулия Ормонд

Самата Джулия, както и вторият й съпруг, заема активна гражданска позиция. На 2 декември 2005 г. тя стана посланик на доброто воля ООН.

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

Тайните за красота

Тази година актрисата навърши на 52 години. Преди няколко години, в едно от интервютата си, тя заяви: „Аз съм на петдесет, не ми се нуждая от перфектен външен вид!“. Тази фраза завърши цялото отношение на Юлия за себе си и на външния им вид. Тя трезво разбира колко години е тя и как трябва да погледне една жена и може да погледне тази възраст.

Без значение как е бил отпечатан времето на лицето й, актрисата просто се опитва да изглежда естествено. И в това основно очарование.

Джулия Ормонд

Julia Style Overmond

Подобно на много актриси, Джулия винаги демонстрира на червен килим вкусни вечерни облекла. Първият пример е изображението, което е проектирано в гама общо черно. Елегантна рокля в пода отгоре и ръкавите са леко декорирани с кристали, а същият декор има миниатюрен съединител. Роклята е напълно затворена, изрязана овална, плитка – като цяло, изображението е много скромно, но в същото време не-пай.

Джулия Ормонд

И на следващата снимка виждаме вече по-познато облекло, но всичко е в рамките на благоприличието. Отново една черна рокля в пода, но този път тя продължава на едно рамо на очарователната актриса, има дискретно, но оригиналния декор: Ryushi, монтаж, блестяща брошка. Обувките в това облекло са избрани на тона на роклята и съединителя – под декоративната брошка и гривна – сребро.

Джулия Ормонд

Третото облекло е рокля, много подобна на предишната, но изглежда напълно различна. Тук има една ръкавна, няма декоративни елементи. Моля, обърнете внимание, че само скромността и минималистичността на тези рокли позволяват актрисата да носят по-отворени и оригинални обувки. В други рокли, Джулия Ормонд, където достатъчно ярки елементи, обувки са винаги най-затворени и прости.

Джулия Ормонд

Очарованието на това облекло е, че е подходящо почти навсякъде: и на червения килим, и в офиса, и на рождения ден на приятел. Изображението е изградено върху три цвята – класически черно, освежаващо злато и много подходящо днес сянка на червено – Fiesta. Обърнете внимание на това заедно с внимателно, тук всичко е перфектно: стилът на сакото и панталоните, дължината на панталона, модела на обувките, които трябва да изберете за неформален костюм за панталони, как трябва да носите с такъв орнамент. Всички горещи кафяви обувки трябва да приемат тази бележка за изображението.

Джулия Ормонд

Следващ лък – опция за по-удебедрени. Не знам как в случайното облекло завой на ярки обувки? Всичко е просто: достатъчно е да изберем максималния неутрален костюм, а след това обувките ви ще се превърнат в грандиозно подчертано, а не празно място. Този комплект включва прости памучни панталони на бежов цвят, директно рязане, стандартна дължина. Класическата бяла риза се извършва и в самата тривиално решение, но некласическата комбинация все още се пренебрегва през нея – елече от контрастен тъмен цвят. В същия тон съединителят се изпълнява – почти непроменен сателит орамул. И тук е главният „чип“ изображение – чифт блестящ, отворен, наситен лилав цвят на туфела!

Джулия Ормонд

Благодатта на Юлия Оммънд може да завижда на всяка млада мода. В края на краищата, актрисата със същата благодат носи както костюмите за панталони, така и такива луксозни рокли. Комбинацията от наситена сметана и черна дантела този сезон ще бъде много подходящ при всяко празненство. И такава рокля, която Джулия веднъж демонстрира на представянето на престижен филм, ще украси всякаква мода, извършена от романтичен стил. HEM „Риба опашка“, дължина на пода, отворени рамене – всичко това е неуважаващите тенденции на следващия сезон пролетта / лятото.

Джулия Ормонд

Очарователна Джулия с лекота на монофонични ансамчета. Дори и да не говорим за победата „Общо черно“, луксозният кафяв шейк демонстрира висок стил. Снимката, представена по-долу, актрисата се излъчва в елегантна рокля по дължина в пода, илюстрирайки друго много важно правило: искате да демонстрирате дълбоко деколте – моля, но останалата част от облеклото трябва да бъде възможно най-скромен. Втулката е съкратена, широка, но ако раменете са затворени, можем да предположим, че се наблюдава създаденото правило. Декоративните елементи тук също са на минимум, само тънък хол с лък, подчертавайки гърдите. Съединител на кола. Друг важен детайл е естественият грим и липсата на ярък маникюр.

Джулия Ормонд

Друга рокля, в която Джулия Ормонд прилича на русалка от някаква невероятна морска страна. Такова изображение е здраво върнато на модата, така че може да бъде безопасно взето от оръжия. Наситени фучия рокля пътища със златен съединител и стилна гривна. Отлична версия на вечерната тоалетна за всички собственици на буйни женски форми.

Джулия Ормонд

Следващата заедно с младежка непосредственост и от детството. На червения килим, може би той не е място. Но за една спокойна разходка по горещ летен ден такава рокля ще бъде между другото. Атмутистичните отпечатъци в тенденцията вече са няколко сезона, а в този случай Джулия демонстрира оцветяването „под жирафа“. Това е един от малкото случаи, когато екипировката е трудно да се обади. Бежовите обувки тук не изглеждат много изгодни и тяхната масивност не се комбинира със светли тъкани и стил рокли. Тя изисква или твърд контраст, като груб черен оликст на трактора, или елегантни отворени обувки на праскова гама пета, или оксфорди или цветен и кафяв. Като цяло, такава рокля има право да съществува, тя трябва да бъде предоставена само с правилната „компания“.

Джулия Ормонд

И отново индикативно облекло, и отново това е общо черно. Класически панталони и дълги яке, отгоре с мек кръгло деколте и луксозни обувки с висок ток с отворен нос. В това изображение Julia отново демонстрира естествен грим. Но ако това е вечерният изход, тогава тъмен рак на ноктите и наситен цвят червило тук няма да навреди.

Джулия Ормонд

Друг тъмен, но не мрачен костюм, който прави интересна сребърна каишка и възхитителен пръстен на неназована актриса. Съединителят тук повтаря газовите рокли, но обувките са по-добре самоубийство.

Джулия Ормонд

При премиерата на „тайнствената история на Бенджамин Боттън“, Джулия Оммънд демонстрира своя коронен образ: черна рокля в пода, в която коланът традиционно подчертава кръста и гърдите. Облечете се с отворен връх този път, Julia реши да се комбинира с обувки в плосък ход – това са прости сандали. Оказа се лук в гръцки стил. Неправителният съединител е проектиран в цвета на черното. Отличен вариант за лятно вечерно излизане.

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

Следващият костюм е друг пример за балансиране на изображението с дълбоко деколте като част от благоприличието. Дължината на облеклото – до средата на хайвер, раменете са затворени, нарязаното. Възможност за хладна вечер: на бяла рокля в голям черен грах ще бъде разделено, повтаряне и рязане, и дължина, и дори формата на деколте. Тук се допускат отворени обувки и доста ярък грим – всичко това се случва тук, тъй като компетентната комбинация от цвят, стилът и дължината спестява такова изображение от вулгарност или вулгарност.

Джулия Ормонд

Характеристики Актрисите на фигурите й позволяват винаги да изглежда безупречно в това изображение: дължина – в пода, раменете са отворени, цвят – черен. Рокля, която Джулия демонстрира по-долу, е различна от често срещаната в липсата на колан и практически права.

Джулия Ормонд

Обикновено, неформални, практически тоалети Джулия Ормънд лесно също казва „Да!“.

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

Особено грандиозната актриса гледа в роклите на такива модерни цветя в този сезон, като Бордо, сочна трева, нежен-лилав или лавандула.

Джулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия ОрмондДжулия Ормонд

Решения за движение и в ръцете на ръцете – такива отпечатъци върху роклята само подчертават предимствата на нейната женствена фигура. И контрастните чернокожи и сребърни компоненти на това изображение го правят пакостливи.

Джулия ОрмондДжулия Ормонд

Прозрачни тъкани – безспорна тенденция на най-близката вечност – актрисата също активно се прилага в стилните му изображения. Най-често това се проявява в любимия си цвят – класически черен.

Джулия ОрмондДжулия Ормонд

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Yanislav

    Кой е Джулия Ормонд и какъв е нейният професионален път?

    Отговор
  2. Stoyanka Ivanova

    Кой е Джулия Ормонд и от каква професия е тя? Интересува ме повече информация за нея и нейната кариера.

    Отговор
Добавяне на коментари