...

Джули Маккало

Джули Маккало

Джули Маккало – една от най-малките жени в света. Той също така иска да бъде наречен зайче, но не само защото тя е лицето на световно известното списание Playboy, макар и също така! Какво живее американският секс символ на 80-те години на миналия век днес, как кариерата й е сгъната тогава и сега и личният живот на известната красота е изпълнена?

Джули МаккалоДжули МаккалоДжули Маккало

Биография

Джули Мишел Маккало се появи на 30 януари 1965 г. в Хавай. Майката на бъдещата звезда беше наречена Нанси, тя беше домакиня, бракът с бащата на басдите не се получи и когато Джули беше на четиригодишна възраст, Нанси се ожени за моряк и военни наречени немски патент. От първия брак Нанси от Джули има по-голям брат – Joey Mccallo.

Джули Маккало

Професията на Стефара на Джули задължава семейството да се движи, така че детството на малко красота се е случило почти в горната част на държавите: Калифорния, Северна Каролина, Тексас, Западна Вирджиния, Луизиана, Мисури, Невада, Флорида. В допълнение, за известно време семейството на Джули можеше да живее в Италия и Канада.

Джули МаккалоДжули МаккалоДжули Маккало

Кариера

Под зрението

Моден модел, актриса, сценарист и комедиац, Джули Маккало – един от малкото прилични примери, когато невероятната красота и сексуалност, и освен – естествена руса коса цвят – не пречи на момичето да бъде умен, издръжлив и безкрайно весел, каквото и да се случи.

Джули Маккало

Кариерата Джули започна с моделна сделка, когато момичето все още учи в гимназията. Маккало притежаваше перфектен външен вид и естествен магнетизъм, чар и не се възползва от такива подаръци на природата, които ще бъдат глупави. Джули започна да работи по показване и фотосесия.

Приятелка плейбой

След като завършва училище, Макело едва отиде в Калифорния, където имаше късмет да стигне до страниците на световно известния блясък за мъже Playboy.

Тя често започва да се появява в това издание, а през февруари 1986 г. на 21-ви век Джули Маккало е получил подарък за съдбата, за която почти всички американски момичета мечтаят – тя става приятелка на известното списание, т.е. „приятелката“ на плейолоза „, или момичето на месеца. Това дава правото да свети на търна на списанието, а също така носи стагнация. Това се случи един важен кръг от кариерата на Джули.

Кино и телевизия

Разбира се, Джули започва подходи към действащата кариера веднага след училище. Но, както често се случва, външният вид в популярния гланг е допринесъл за насърчаването на действаща кариера на младо красиво момиче.

Но сам по себе си Джули беше доста удар. Така че през 1984 г. тя успя да получи малка, но ролята в Ситком „, която е тук шефът?“. Така Джули откри за себе си начин към телевизията, където в продължение на няколко години получи епизоди в американски телевизионни предавания, например, в Макс Хедрум и в „Златни момичета“.

Действаща кариера Джули се разработи: бавно, но момичето е точно през цялото време. Така, през 1988 г., McCallo се премести в малко по-значителни въплъщения на екрана. Тя участва в първия си пълнометражен филм „Drop“ – римейк на известния ужас, където тя изпълнява ролята на Сузи. Между другото, по същото време – през 1987 и 1988 г. – Джули работи и по документални картини, посветени на списание Playboy. Там Джули се появи в изображенията „Мис февруари`87“ и „Мис септември „88“.

Всичко в същата 1988 г. Джули също участва в поредицата и този път ролята не беше толкова епизодична, както преди. Маккалло се случи да превъплътява характера, наречен Сара Дъннер в фантастичната мултиметрова картина „Супер Малчик“.

И накрая, през 1989 г. това е моментът на окончателното пробив и универсално признание на Джули Маккало в киното. Момичето получи ролята на Джулия Костело в популярните „проблеми с растежа“. Серията вървеше покрай екраните в продължение на 4 години по онова време, обеща да стане щастлив билет за Джули и стана, но не съвсем начинът, по който бих искал. Маккало успя да се появи само в 8 епизода, след което тя е била уволнена поради неразумния скандал, подредена от водещата роля.

Джули Маккало

Джули и тук не губи. Красотата намери своето достойно място в още по-популярна младежка серия „Бевърли Хилс 90210“ – тя изпълнява ролята на Тина. Така че началото на зашеметяващата кариера. Разбира се, Джули не завладява Холивуд. Но тя не търси. Година след година, възрастният, Джули започна да променя ролята си, започна да пише сценарии постепенно. И, вероятно фактът, че ролята, която най-често е била дадена на нея в Sitcomakh, McCallo стана и професионален комикс. И не е изненадващо, защото тя непрекъснато се усмихва и се смее, а такива хора са просто задължени да споделят положителната си енергия с другите.

Джули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули Маккало

Личен живот

Тъй като често се случва, успешно в работата, Джули не станала сама и в делата на любовта. Или може би, напротив, стана, така че нищо за връзката й с мъжете не е известно – се крие от любопитни очи, като всички нормални хора. По един или друг начин е известно, че от 2001 до 2003 г. Джули е омъжена за колега на семинара – актьор Дейвид Сатклиф.

Джули МаккалоДжули Маккало

Днес на 52-годишна възраст Джули продължава да свети като в младостта си. Тя е една и съща весела и усмихнато. Така че, със сигурност, и в личния ви живот актрисата е добре.

Джули Маккало

Стил

Джули се придържа към много завидна постоянство в техните предпочитания. Дрехите на актрисата винаги са издържали в една от любимите й дестинации, всяка от които ще разгледа подробно.

Палаво момиче

Джулия демонстрира доста типичен стил на тийнейджърка 1970-1980 г.: памуки, безразмерни пуловери, съкратени върхове и всичко в такъв дух.

Джули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули Маккало

Бизнес костюм

Тя може да бъде версия на панталона или рокля, комбинирана с тройни и скромни аксесоари. Джули винаги е много добър „се чувства“ на роклята на събитието, на която тя трябва да се появи, и го държи перфектно.

Джули Маккало

Дама в шапка

Джули обича шапки и винаги много компетентно ги взима под общата концепция за костюм.

Джули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули Маккало

Hippie и Dandy смес

В стила на Джули, един недостатък, който е трудно да се разкори, защото, с която очарователна усмивка носи тези деним костюми и мъжки клипове, честно, подкуп. Тя е много от сместа от несъвместими стилове.

Джули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули Маккало

Коктейлни облекла JULIE McCALO различни години винаги са избрани с вкус, те са женски и сложни.

Джули МаккалоДжули МаккалоДжули Маккало

Просто невероятно, подобно на тази „пазонка“ се трансформира за изявите на тържествените вечери!

Джули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули МаккалоДжули Маккало

Футуризъм

Един от последните изяви на Джули Маккало на червения килим не е просто ярка – актрисата е публиката в образа, никога не се използва по-рано. Реч за робот костюм за годишната топка, която се срещна с гала. Събитието редовно подхожда на Института за костюм на Музея в Ню Йорк Метрополитън, а през 2016 г. организаторите, посветени на високата технология.

Джули Маккало

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Кой е Джули Маккало? Тя е известна личност или известна някъде?

    Отговор
Добавяне на коментари