...

Amanda Pit

Amanda Pit

Успешна холивудска актриса Аманда Пит – приличен пример за всяка модерна жена. Бяга не само кариера, но и голямо семейство, Аманда продължава да води активен живот, съчетава грижа за децата с такава трудна работа и в същото време остава красива и очарователна съпруга. Ние научаваме повече подробности за личния живот на кинодиев, както и тайните на красотата и стила на очарователна Amanda Pete.

Amanda PitAmanda PitAmanda Pit

Биография

Аманда Пит е роден на 11 януари 1972 г. в семейството на Ню Йорк: баща – Чарлз – е бил адвокат, мама – Пени – работи в позицията на социалния работник. Въпреки че призванието му Аманда осъзна, че вече е по-скоро възрастно момиче, първото появяване на бъдещата звезда на сцената се случи, когато Аманда е без малък три години.

Amanda PitAmanda Pit

Това се случи случайно: мама отиде с дъщеря си в театъра, а неспокойното бебе точно по време на представянето, избухнало на сцената, а не това време дори се опита да вземе активно участие в това, което се случва. Скоро непланираната игра на пиесата от сцената беше премахната, но този случай завинаги си спомняше от момичетата на мама, това, което тя беше многократно напомняща за Аманда и всички познати. Може би този случай се превърна в определено пророчество, предопределяше съдбата на Аманда Пийт.

Amanda PitAmanda Pit

ранните години

Забавен инцидент се възприема от родителите на Аманда като обикновена детска шега. Те дори не искаха да мислят за дъщеря си, за да започнат да изучават театрално изкуство или актьорски умения. И макар и от ранните години, Аманда израснал истинска красота, родителите го поставят за „сериозно“ образование, защото те бяха уверени, че няма да отидат далеч в един добър външен вид.

Amanda Pit

Сами Аманда от ранна възраст, въпреки че той обичаше киното, сериозно хобито не се отнася до това. Завършва училище, влезе в Института за историческия факултет. И само за общо развитие се превърна в студент, за да присъства на уроците в актьорското училище HB Studio. Това създаване по едно време освобождава знаменитости като Marlon Brando, Robert de Niro, Al Pacino, Lisa Minnelli, Woct Goldberg. В това училище е, че способността на Аманда разкри толкова много, че родителите вече не възпрепятстват занаята си да действат.

Кариера

За първи път по телевизията, Amanda Pete се появява в рекламните бонбони. Активно посещение на филмовата обработка, актрисата започна да получава епизодични роли в поредицата и филмите. Шестгодишното обучение в престижно актьорско училище даде плод. Филмография Amanda Peit Pottit с многостранни работи и известни филми:

  • 1995 „Бърза стая“
  • 2000 „девет ярда“
  • 2000 „губещ“
  • 2000 „Хакерство / хакери 2“
  • 2004 „Девет ярда 2“
  • 2005 „повече от любов“
  • 2012 „добра съпруга“
  • 2015 „Любов без ангажимент“

Amanda Pit

Актриса днес

Над раменете на Аманда Пит много роли в бойците и мелодрамите, в комедии и романтични филми. В края на 2016 г. може да се отбележи, че в момента актрисата работи по-активно по телевизията – премахната в многобройни серии.

Amanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda Pit

Личен живот

Аманда Пит личният му пример показва, че в публичната професия има място за щастлив семеен живот. Нейният спътник на живота е Дейвид Баниф – известният сценарист, създателят на популярната серия „Игра на престоли“. Аманда и Дейвид се ожениха през 2006 г. и преди това се срещнаха 4 години.

Amanda Pit

Те отглеждат две очарователни дъщери – Франсис (2007) и Моли (2010), както и Синус Хенри (2014). Аманда с деца и съпруг живеят в две къщи: един – в Манхатън в Ню Йорк, вторият – в Бевърли Хилс (Лос Анджелис).

Amanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda Pit

Последното дете е родено в двойката, когато Аманда вече е на 42-годишна възраст и всичко, което е казало, че е „стара“ за това. Но актрисата перфектно се справи с третата бременност и тя е родена красива, здрава във всички отношения на момчето.

Amanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda Pit

Тайните за красота

В снимката на последните години можете да видите: Времето не е екипировка и такива холивудски красавици като Аманда. Актрисата подкрепя външния си вид в нормата с помощта на спортни и професионални стилисти. Нарастването в ръцете на хирурзите и козметолозите на Кинодив все още не са готови.

В едно от интервютата му Аманда Пит призна, че се срамува да обяви открито „Аз съм важен за мен как гледам!“В края на краищата, тя е длъжна да изглежда брилянтно от природата на професията, но тя не иска да отиде за всички. И Аманда се тревожи за това, което един пример е нейната дъщеря, гледайки мама.

„Имам две малки дъщери и те растат в сърцето на американската култура, фокусирани върху красотата и младежите. Те са свикнали да гледат, докато лежах с прическа и правя грим, и го считам за нормална, неразделна част от работата ми „. Amanda Pit

Amanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda Pit

Актрисата много трезво се отнася до фигурата си: естествено е, че до 45 години, и дори след три клана, жената не може да изглежда като 20. Аманда признава факта, че тя възбужда. И всичко, което остава актриса, е да го направят с достойнство и очарователна усмивка на лицето.

Amanda PitAmanda Pit

– Какъв е смисълът да правиш нещо с лице, ако е забележимо? Имам нужда от инструмент, благодарение на който ще изглеждам по-млад, а не начин, благодарение на кого ще се види всичко, което „направих нещо с лицето“. Amanda Pit

Amanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda Pit

Стилни изображения от Amanda Pete

Винаги е много любопитно да се наблюдават как екисите на холивудските актриси, които те избират за ежедневието си и светски събития. Така че в ежедневните притеснения, например, за ходене с деца, Аманда Пит винаги избира много практичен, но в същото време стилни облекла. Меки спортни панталони на бананите, удобни суичър и прост шисти – любим избор на стилна майка за всеки ден.

Amanda Pit

Превъплъщени актриси за червения килим винаги са малко подобни на страхотна магия. Например, този образ, който Amanda демонстрира представянето на следващия сезон на поредицата „Игра на престоли“. Елегантна бяла рокля на странен разрез на тънки ремъци и отворен гръб се превръща в пит от успешен кариерист и грижовна майка на три деца в крехко младо момиче, очаквайки принца си. Оригиналният златен съединител и максималните отворени леки бежови обувки повишават ефекта на нежността и лекотата на това изображение.

Amanda PitAmanda Pit

Следващият пример също е изпълнен с женственост и благодат. Комбинацията от черна и лавандула – тенденция комбинация от цветове. Тук отново виждаме сложния разрез, дължината на пода – най-доброто парти за откритите рамене. Гладко нагъне в косата на лъча завършва изображението, което му дава ограничени функции.

Amanda Pit

Монохромна версия на вечерната тоалетна, за да се обърне внимание на всички брюнетки: нежна рокля в пода с дантела и огнета, с отворени рамене и зъбно колело. Тук миниатюрен съединител върху роклята и контрастния грим и маникюр са много компетентни тук: лак за нокти, червило и сенки за очи принадлежат към един тъмен диапазон, всички цветове са много наситени. В това изображение, Аманда отново демонстрира гредата, но този път прическата е построена с квалификация, този вариант изглежда по-уважаван от гладкото размера.

Amanda Pit

Но е невъзможно да се каже, че такава прическа не е от значение в светски кръг. Например, в следващата рокля, тя изглежда много подходяща. Но самото облекло предизвика много спорове от модерни критици. Част наречена тази рокля от марката Jacobs не успя, други намират такова изображение с въздух и очарователен. Може би стилът наистина не е съвършен. Но самата идея е много добра: нежна дантела, Fatin, сатенени панделки – всички компоненти са перфектно комбинирани помежду си. Може би, направени в друг бодий на бодий, ще направи състав по-елегантен. Както и да е, Аманда Пит отново ни напомня за приказна принцеса и грандиозен грим, стилни декорации и златни сандали само засилват това впечатление.

Amanda Pit

В студения сезон създайте стилни тоалети за посещение на фестивали на Аманда помага на палтото. Обмислете две демонстрационни възможности. Първо – пола ансамбъл. Тук виждаме белия връх, бяла пола, бродирана със златни китайски модели, крем слой на един бутон, бежов съединител със златни фитинги и елегантни лодки, направени с комбинация от същата златна и кожена сянка в тона на палтото.

Второто изображение с палтото носи Seabeney: основните компоненти – райе черно-бял връх и дофлот на млечната сянка с контрастни черни фитинги. Всички останали елементи на този ансамбъл са направени в черно: съединител, кожни панталони, глезени и ниско наклонени. Дори грим и маникюр тук съставляват контраста на основната детайлност на облеклото – палто: лак за ноктите черно, очите са боядисани в техниката на „Smoka Aiz“.

Тези два образа контрастират много: първото е много женско, нежно, второто е смело, строго.

Amanda PitAmanda Pit

И следващото облекло е буквално в духа на гръцката богиня: рокля в пода на най-добрите течащи тъкани се отварят назад и рамене. В допълнение към съединителя в ансамбъла има гривни гривни, но тук е по-важно гнездото на главата – тънък обръч, свързан с тиара, той е този, който настоява в сравнение с гръцката митична красота.

Amanda PitAmanda Pit

Много често прозрачни тъкани се срещат в заповедите на Аманда Пит. И един от най-успешните опции може да се счита за рокли от такива материали в опушен цвят. Актрисата перфектно ги съчетава с черно-бели елементи, което изглежда много хармонично с нейния цвят.

Amanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda Pit

Изключително интересен е изборът на Printer Amanda Pit за своите тоалети. Тя обича и абера и животински модели и образи на самите животни и цветни рисунки.

Amanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda PitAmanda Pit

Като цяло цветовите решения – много важен компонент на Amanda Pit Style. Актрисата може много точно да определи къде ще се изисква монохромен костюм. Може да бъде чисто бяло, нежно лилаво или класическо черно.

Amanda PitAmanda PitAmanda Pit

Завършете Amanda Pete Outfit Общ преглед Искам много зрелище. Един от най-ярки ансамбли Аманда напоследък е луксозна черна рокля в пода със съблазнително вертикално деколте в гърдите и брилянтните бродерни пайети. Тази апликация създава стилен геометричен модел, обгръщайки цялата върха на роклята. Комбинацията от цветя – черно, жълто и розово злато – изглежда много впечатляващо и ще бъде от значение през следващия сезон.

Amanda PitAmanda Pit

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Здравей, читателю! Аз представям Аманда Пит и бих искал да попитам – какво обичате най-много в редактора на OpenAI? Бихте ли препоръчали използването му за създаване на нови текстове или има нещо друго, което предпочитате да използвате? Моля, споделете вашето мнение!

    Отговор
Добавяне на коментари