...

Знаменитости започнаха да се отърват от устните и гърдите. Това, което ги е засегнало?

Ако някой даде пари за подобряване на външния им вид, знаменитостите са масово да се отърват от инжекциите и пълнителите. Снимки с естествен външен вид, който излагат в Instagram.

Издателят на слънцето не можеше да обърне внимание на случващото се. Знаменитости споделиха защо решиха да се върнат към естествения външен вид.

Знаменитости започнаха да се отърват от устните и гърдите. Това, което ги е засегнало?

– Сега имам гърди, само сега се състои от мазнини!“Моделът на Христос Тайпен сподели модела

21-годишната звезда реалистична шоу любов остров – Моли Май Биг, първо увеличи устните си на 18 години, но съжаляваше. Сега устните й са станали по-малко, но момичето е доволно: „Не знам как да го опиша, но ми харесва! Изглеждаше отново 15-годишен.

34-годишен модел – Cristies Taight, постигнато нарастване на гърдите преди 14 години, но сега реши да го намали. Според момичето, тя искаше да бъде по-желана, но голяма гърда попречи да лежи на стомаха и да затегне роклите.

Моделът коментира решението си: „Не е нужно да се тревожите за мен, аз съм добре! Само сега гърдите ми се състоят изцяло от мазнини.

Меган Маккен реши да се отърве от пълнителите. Тази идея дойде при концерта на Майкъл Бубъл през 2018 година. Това е, което тя каза: „Започнах да пиша журналисти за мен за устните си. За лицето, не за гласа ми. Осъзнах, че все още няма да се отърва от устните, няма да мога да възприемам сериозно „.

Холивудската красота Никол Кидман, както и Виктория Бекъм съобщиха, че вече няма да се използват от инжекциите на красотата и отказаха за пълнене.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Angelova

    Каква е причината знаменитостите да започнат да се отърват от устните и гърдите и какво ги е засегнало?

    Отговор
Добавяне на коментари