...

За лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиен

Когато въпросът се решава с избора на сутиен, много жени запознават вниманието на красивите модели, пренебрегвайки въпроса за сигурността. И напразно. Експертите са уверени – грешен избор на сутиена може да доведе До неприятни последици не само за красотата на гърдите, но и за здравето на жените.

Специалистите в областта на медицината и стилистите съчетават усилия за разказване на жените, Как да изберем този артикул гардероб.

За лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиен

На първо място не трябва да бъде красотата на модела, казват те и Неговия комфорт. Тъкан за бельо трябва да бъде Естествено, Това ще помогне за поддържане на кожата на хладното и сухо. Най-добрият вариант – модел на памук.

Красива дантела и не много удобни сутиени не са предназначени за ежедневно носене, те са създадени за „специални случаи“. Лифтър Осигурява необходимия топлосен превод, което е много важно за всички жени и особено – за тези, които водят активен и движещ се начин на живот, ангажирани със спорт.

За лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиенЗа лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиен

Вторият е важен момент при избора на сутиенна пълно работно време. В същото време момичетата с голям бюст трябва да избират модели с широки ремъци, ще се отървете от болката в гърба и натиска върху гръбначния стълб.

За лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиенЗа лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиен

Ако носите нов сутиен, и след час носене на кожата, следите остават, тогава сте избрали не размера.

Специални препоръки засягат Модели с кости. По-рано се смяташе, че такъв допринася за визуалното възход на млечните жлези, но стилистите в един глас казват – сега такова бельо не е модерно и костите в сутиена – Това е Antitrand. Лекарите са съгласни с тях, защото такива сутиени могат да причинят нарушения на кръвообращението в млечни жлези, което е изпълнено с най-неприятните последици за здравето.

За лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиенЗа лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиенЗа лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиен

По време на периода на бременност, кърмене и след началото на менопаузата, когато хормоните бушуват в тялото на красивия секс, по-добре е да се изберат специални сутиени, зашит от еластична тъкан. За активни спортове аматьор се нуждае от гъвкава сутиен От „дишащи тъкани“ с широки скрепителни елементи.

За лични: експерти, наречени полезни съвети за избора на сутиен

Стилистите препоръчват този сезон да обърнат внимание Удобни сутиени от естествени тъкани. Избутването остава в модата. Също така всички изисквания за стил и сигурност съответстват на бюстата – „BALCONET“ и „Vanderbra“, в които чашите са свързани помежду си с гъвкав джъмпер.

Много производители през текущия сезон представят нови колекции Спорт на еластичен материал. Не по-малко приложими и безшевни сутиени – те спомагат за изгодно акцент върху женствеността и съблазната на формите.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rositsa Georgieva

    Как да избера правилния размер и стил на сутиена, който да ми осигури комфорт и подкрепа през целия ден? Има ли някакви конкретни марки или предпочитания, които трябва да имам предвид при избора на сутиен? Бихте ли ми препоръчали магазини или места, където мога да получа професионални съвети от експерти по сутиени? Благодаря ви предварително за помощта!

    Отговор
Добавяне на коментари