...

Всички на места: как разстройството в къщата влияе на нашето емоционално състояние

Казва се, че Бардак в къщата – знак за творчески характер и, може би, това е вярно, но постоянната бъркотия засяга настроението.

Според надеждата на Hopeskina – психиатър, често разстройство в къщата е свързано с неуспехи на личен фронт, недоволство от живота и редица неуспехи.

Всички на места: как разстройството в къщата влияе на нашето емоционално състояние

Разстройството може да доведе до депресия

Когато заобикалящата реалност не го харесва, тя може да бъде забелязана на бардака. Човек се чувства тревожна, безпомощност и в резултат – той има всичко от ръка и излиза от контрол.

Надежда Коскина говори за това: „разстройство на човек може да се дължи на факта, че той привлича образа на себе си, както трябва да бъде да се смята за добро, а също и да получи обичайна любов. Такива принципи могат да бъдат изразени в идеите за „добро домакиня винаги следи чистотата“, „не можете да живеете в Podarnik“.

Ако вътрешните нагласи на човек противоречат на това, което вижда около себе си, той го скърби много и той започва да се чувства срам. В резултат на това се намалява самочувствието, той започва да счита себе си за безполезен човек, който дори може да доведе до депресия.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Dianko

    Какъв е най-често срещаният начин, по който разстройството в къщата ви влияе на вашето емоционално самочувствие?

    Отговор
  2. Radoslav Dimitrov

    Какъв е методът, по който разстройството в дома ни влияе на нашето емоционално благополучие? Възможно ли е да се преодолее негативното влияние на хаоса и безредицата в къщата, за да се подобри нашето настроение? Как можем да се справим с това и какви са практичните съвети за управление на ситуацията?

    Отговор
Добавяне на коментари