...

Вярата Брежнев в бял бански костюм не признава феновете

39-годишната Вера Брежнев реши да угоди на феновете си в Instagram с нова снимка, само ако не разпознаят веднага кой на снимката!

На певицата, белия бански костюм и устните са боядисани с малинов червило. Изображението се оказа луксозно – вяра Брежнева красота, това, което той чу от феновете.

Вярата Брежнев в бял бански костюм не признава феновете

„Отваряне на сезона“, издателството на Брежнев подписа

Певицата публикува снимка и го подписа: „Отварям сезона за къпане“, вече на 10 юни – разбира се, е време!

Вярата Брежнев в бял бански костюм не признава феновете

Феновете не стоят настрана и дадоха вяра в Брежнев комплименти: „Просто пожар!- Разкошен!““ Ти ми напомняше за момичета от 90-те години, които се занимават с аеробика, „горещо“, „несравнимо!“

Мнозина отбелязаха, че певицата има отлична фигура и е изумен от нейната красота. Феновете не разпознават веднага вярата Брежнев и първоначално я обърка с дъщеря на сина си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Svetlana Ivanova

    Защо Вярата Брежнев носи бял бански костюм и не признава своите фенове? Що я подтиква да избира такива необичайни и противоречиви действия? Надявам се да получа отговор и да разбера повече за това поведение.

    Отговор
Добавяне на коментари