...

Успехите на Алина Загито в спорта са много по-добри от обучението

Резултатите от единния държавен изпит за известната руска фигура кънкър Алина Загитова се оказаха откровено слаби.

На уебсайта на Академията за национална икономика и обществена услуга се публикуват списък на кандидатите, които влизат в училище и резултатите от кандидатите. Оказа се, че избраният от факултета по журналистика осемгодишният спортист има много нисък набор от точки.

Успехите на Алина Загито в спорта са много по-добри от обучението

Неговите постижения в световните състезания Алина Загитова се оказа на предпоследното място в списъка на кандидатите – 193 от 194 година. Тя вкара само 95 точки, след като получи 51 точки на руски и 44 – публично.

Въпреки това, момичето все още ще учи в Ранджиг, естествено, на платена основа.

Спомнете си, Загитова – златният победител в Световното първенство, Европа и Русия, победителят на финала на Гран При. През 2018 г., в олимпийските игри в Phenchhan, фигурата заема 1 място в еднократна пързаляне и 2 – като част от екипа. През пролетта на 2020 г. тя е на осмата линия в класирането на ISU – Международния съюз скейтъри.

В края на миналата година Алина направи искане за кариера, но е включено в националния отбор на Руската федерация за новия сезон.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radostina Petrova

    Има ли Алина Загито планове да преотстъпва малко от успехите си в спорта за постигане на по-добри резултати в обучението?

    Отговор
Добавяне на коментари