...

Трансформация: Специалистите наричаха 5 прически, които могат да направят широко лице визуално по-тесен

Ясните и изразителни характеристики на лицето сега са в мода. Мода на тесни, удължени лица с посочените форми диктуват света веднъж Анджелина Джоли, а сега всички дами са склонни да го осигуряват Лицето беше удължено.

Но какво да правим тези, които имат широка, закръглена природа? На първо място, не се отчайвайте. Митрополитски стилисти решиха да намерят начини да променят визуално формата на лицето и те ги имат успешно успя.

Трансформация: Специалистите наричаха 5 прически, които могат да направят широко лице визуално по-тесенТрансформация: Специалистите наричаха 5 прически, които могат да направят широко лице визуално по-тесен

Намериха пет универсални прически, които помагат да се подчертаят скулите и по този начин да направят лицето по-удължено. Укрепването на ефекта на малките женски трикове ще помогне и правилно приложен грим с акцент върху скулите. Дори ако няма време за грим, той е прически и стилинг ще спомогне за постигане на правилния ефект.

Ето ги и тях:

  1. Висок „кон“ опашка.
  2. Куп на гърба на главата.
  3. „Код“ балерина, сглобена висока.
  4. Хаотични и небрежни къдрици – за средна дълга коса.
  5. Разширено Karea.

Трансформация: Специалистите наричаха 5 прически, които могат да направят широко лице визуално по-тесенТрансформация: Специалистите наричаха 5 прически, които могат да направят широко лице визуално по-тесенТрансформация: Специалистите наричаха 5 прически, които могат да направят широко лице визуално по-тесенТрансформация: Специалистите наричаха 5 прически, които могат да направят широко лице визуално по-тесенТрансформация: Специалистите наричаха 5 прически, които могат да направят широко лице визуално по-тесен

Ако първите три опции са по-подходящи за притежателите на дълга коса, тогава Кара е опция за жени с къса и средна коса.

Ако трябва да направите лицето визуално удължено, не трябва да правите твърде кратки прически или да разтворите гладка коса – тя дава обратен ефект.

Експерти препоръчаха tkж, за да разгледа цвета на очите. Ладжазните дами в лицето на всички изброени опции, но светлинните очи трябва да избягват хаотични и небрежни деца – лицето им с тази комбинация може да изглежда размазано, размита.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Koleva

    Можете ли да споделите съвети за други прически, които могат да изглеждат добре на широко лице?

    Отговор
Добавяне на коментари