...

Това момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 век

Докато повечето момичета се опитват да се справят с модата, украинският Мила Rowoznyuk обработва свой собствен стил. Не обръщат най-малко внимание на новомодните тенденции, млад жител на Виница всеки ден рокля като млада дама от края на 19-ти, началото на 20-ти век.

В нейния гардероб можете да намерите деликатни рокли, корсети и кранове, дантела блузи, брошки с камери, очарователни капачки, ръкавици и шнуращи обувки.

Това момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 векТова момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 векТова момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 векТова момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 векТова момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 векТова момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 век

Дами от друга ера

Мила беше очарован от историческата реконструкция преди 12 години и оттогава не минава и денят, така че момичето да не се опитва да има някаква екипировка „с история“. Мила разглежда историческия период на интерес за своя исторически период и пресъздава тоалети и прически от тези години с невероятна точност. Някои елементи от гардероба момичето открива на бълха пазарите, други зашиват себе си или поръчки в касетите.

Първият реколта в нейния гардероб се появява преди около 8 години – те станаха синя есенна козина. С течение на времето Мила започна да му взема хармонични неща и нейните шкафове започнаха постепенно да се пълнят с хубави неща, принадлежащи на напълно различна ера.

Вдъхновение на Мила намира на страниците на стари модни списания и в интернет – включително на популярния уебсайт на Pinterest. И въпреки факта, че минувачът често хвърля изненадани възгледи (и някои теми дори позволяват да се смятат за коментари на адреса си), Мила се чувства комфортно в стила си и няма да промени нищо.

Как би искала да се изразява чрез дрехи, но се опасява от реакциите на другите, Мила съветва да се изхвърлят съмненията. „Животът е твърде кратък, за да го живее в страх“, казва тя. „Основното е да живея за себе си и да не мислиш за това, което другите ще мислят за теб.“

Това момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 векТова момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 векТова момиче се облича всеки ден, сякаш живее през 19 век

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Vasilko

    Защо това момиче предпочита да се облича като живее в 19 век, вместо да следва модерните тенденции и стилове на обличане?

    Отговор
  2. Ekaterina Koleva

    Може би това момиче има специална пристрастие към модата и стила от 19 век? Интригува ме какво я вдъхва да избира подобен начин на обличане в наши дни. Вероятно бих искал/а да разговарям с нея и да науча повече за нейните предпочитания и интереси в модата.

    Отговор
Добавяне на коментари