...

Тайните за дома: Какво да правите с дрехите винаги вкусни миришещи

Вкусни миризливи дрехи повдигат настроението и конфигурира по положителен начин. Дори и да изтриете нещата много добър прах, облеклото изветря лесно, особено ако се намира в килера.

Но има методи, благодарение на които дрехите ви ще бъдат ароматни! Основното нещо е да изберете любимия си вкус.

Тайните за дома: Какво да правите с дрехите винаги вкусни миришещи

Сушени плодове

По-добър естествен ароматизатор и не е намерен! Вземете малко торбички и поставете корабите от портокали или лимони там, а след като го поставите между дрехите в килера. Ако желаете, когато дрехите миришат само чистота, вашите корички от грейпфрут ще бъдат перфектно предадени с тази задача.

Саше

Саше може да бъде закупен във всеки текстилен магазин или поръчка в онлайн магазина. Но това означава, че има недостатък – Саша се нуждае от честа промяна, тъй като миризмата ще бъде изчезнала. Всичко, от което се нуждаете, е да поставите пакет с саше в килера между дрехите. Някои за удобство имат куки.

Етерично масло

Вероятно вече сте чували за лечебните свойства на етеричните масла. Те се използват активно в медицината и козметологията. Всяка миризма по свой собствен начин засяга нервната система. Ако имате няколко любими вкуса – грехът не се използва за ароматизиране на дрехите!

Нанесете 6-7 капки от любимото си масло върху памучен диск и го поставете в някакъв саше с дупки (те могат да бъдат направени в пластмасова торба). Разстелете няколко торби на рафтовете в килера.

Ароматен сапун

Този метод определено ще го харесва, защото е просто и в същото време ефективно. Ще ви е необходим сапун с ярък парфюм състав – често е възможно да се срещнете в онлайн магазина в ръчния сапун. Всичко, от което се нуждаете, е да се разложи няколко сапунени парчета в килера.

Съвет: Можете да направите чипове от сапун и да го сложите в пластмасова торба с дупки.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Може ли да споделите някакви съвети как да запазим дрехите си винаги свежи и добре миришещи? Често се случва да бъда загрижен, че прането не запазва добрия аромат надълго и миризмата може да се промени, особено след известно време на носене. Какво можете да препоръчате, за да се справим с този проблем? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари