Стилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупят

Главната мода-табу е добре запозната с всички, дори и тези, които имат доста повърхностно представяне за модата. И всички, защото повечето от тези забрани са били формирани от години и десетилетия, са прехвърлени от поколение на поколение. И сега е време да преразгледате забраните. Стилисти, наречени 9 правила, които вече не е подходящо и може да се счупи.

един. Преди да излезете на улицата, трябва да премахнете аксесоара, който поставяте на последния си

Целият век е бил предписан да направи повдигната и самоуважаваща се дама, която иска да изглежда елегантна и модерна. Сега не е необходимо да стреляте нещо, но по-добре на последния аксесоар, за да добавите още няколко, само в случай. Последните колекции на Chanel, Gucci, Balmain потвърждават това.

Стилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупятСтилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупят

2. Не носете комбинация от розово с червено

Тази комбинация в продължение на много години е свързана с жени с лесно поведение от четвърт от червените светлини. Мнозина считат тази комбинация от цветове с вулгарни и неподходящи за прилична дама. Съвременните стилисти го опровергават. Дори и по-рано някои предразсъдъци съществуват, беше време да ги скъсат.

Днес, такава комбинация изглежда Свежи и интересни. И ако помните, че и двата цвята имат много вероятни нюанси, тогава полетът на фантазията може да бъде неограничен.

Стилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупятСтилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупят

3. Не носете черно с тъмно синьо

Днес такава комбинация се счита за зловеща и не погребеност, както преди, но доста подходяща и дори тържествена. Такава смес се свързва шик и стилен образ, Дори ако самите неща са доста прости, казват експерти. Ако страхът изглежда смешен е все още жив, след това вижте как проектите на Miu Miu, Gucci и Prabal Gurung направиха такива комбинации.

Стилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупят

4. Не смесвайте няколко отпечатъка

Правилото спря важи. И в този експерти единодушни. Колкото повече рисунки ще бъдат в образа, По-интересно и многофацетно изображение. Но когато смесването отпечатъци не забравяйте за правилата на визуалното възприятие и затова оставяйте ленти и грах с флорални отпечатъци за по-късно, но два животински отпечатъка или две различни цветя са точно това, което трябва да започнете.

Стилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупятСтилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупят

пет. Маратонки и маратонки носят само за спорт

Така беше. И дълго. И сега правилото вече не работи. Шест маратонки и маратонки сега са допустими да се носят с поли и рокли, с бизнес костюм и вечерни рокли. Маратонки Удобно и безплатно, И практичността и чувството за комфорт сега е много по-важно от мнението на заобикалянето около височината на вашата коса.

Стилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупятСтилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупятСтилисти, наречени модерни правила, които дойдоха време, за да се счупят

6. Жената е длъжна да има бяла риза в гардероба, окопа и черната пола за молив

Прочетете повече  Ръководство за пролетни тенденции 2021: Какво ще бъде измислено?

Тези неща са свързани дълго време с образите на успешните жени, завладяват красиви сърца и бизнес върхове. Но всичко ли е важно за вас? Освен това, модерната офис мода, и отношението към окопите вече не са.

7. В същото време рокли и панталони не могат да се носят

И съвременните стилисти са уверени – Можете и имате нужда. Пола и дънки, ако те са успешно подбрани и съставляват един ансамбъл, това е много интересен многослоен разтвор. Тесни дънки и рокля или дълга туника никой не е изненадан, така че защо трябва да се чудите полата с тесни дънки? Експериментален.

Осем. Червеното червило е подходящо само вечер

Така че научи нашите майки. И майките ни научиха. Ние също се опитваме да научим вашите дъщери, но вече не успяваме, защото червеното червило, ако отиде при жена, изглежда еднакво невероятно и сутрин, и на обяд и сред нощта и сред нощта. И всичко това напълно разбирам.

девет. Жената не трябва да носи мъжки дрехи

След като това правило счупи Коко Шанел, поставяйки панталоните си. Сега опашката е ваша. Жените признават това Мъжко облеклото е много удобно – просторни ризи, бикините не се безпокоят, но шорти, ако не паднете, тогава те са добре седящи. Между другото, екипажът, H & M, Zara и Forever 21 са неща, които са зашивани за мъжете, но тези, които използват безпрецедентна популярност при жените.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Georgieva

    Какви са вашите мнения за модерните правила в стилизирането и трябва ли да бъдат нарушавани? Имате ли предложения за начини, по които можем да се освободим от тях и да изразим нашата индивидуалност в модата? Бихте ли искали да видите повече смелост и креативност в модния свят или смятате, че случайното нарушаване на правилата може да има отрицателни последици? Очаквам с нетърпение вашите мнения и идеи!

    Отговор
Добавяне на коментари