...

Star & # 187 + Дария Мелникова съобщи за развод

Дария Мелникова и 37-годишният Артър Смолянинов – бяха една от най-силните двойки шоу бизнес, но очевидно нещо даде на връзката им.

29-годишната актриса дойде на интервю на Джонския лайс на фамилия на YouTube Channel Fametime и сподели историята си.

Star & # 187 + Дария Мелникова съобщи за развод

Дария Мелникова и Артър Смолянинов са разведени

Съветът на края на връзката беше разбран с фразата Дария. Когато Лора попита актрисата, независимо дали са ревниви със съпругата си, премахвайки сцените на леглото, отвърна Дария: „Ние вече не сме ревниви един на друг“.

След това самата актриса е предложила да разкаже историята си. Тя каза, че те са били с Артър – няма повече омъжена двойка, но са в приятелски отношения за деца.

„Въпреки развода, ние все още сме приятели, партньори, харесвам твоето творчество“, споделеното момиче. Дария също отбеляза, че те са заедно решили да разделят и няма дори причина.

– Така се случи. Хората се сближават, се различават, това се случва по различни начини: „добави Дария, както и, че не знае как ще се развият събитията. Деца (6-годишен Артър и 2-годишен знак), според Даря, те сами са разбрали, че родителите се разделят, тъй като те започнаха да живеят отделно.

Дария сподели, че докато е затворена за нови отношения, тя отнема време да се учи. В допълнение, тя тръгна рано и стана майка й, нямаше време да живее за себе си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vasil Angelov

    Здравейте, мога ли да поискам повече информация относно развода на Стар и Дария Мелникова? Какво ги доведе до това решение и как се справят със ситуацията в момента? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари