...

Rospotrebnadzor каза как да изберат торти и яйца за Великден

Великден – голям и светъл празник, който руснаците се срещат много топло (почти същата като новата година!) На този ден хората украсяват яйцата и ме споделят с различно лечение -.

Как да ги изберем? – казаха експертите на Rospotrebnadzor.

Rospotrebnadzor каза как да изберат торти и яйца за Великден

Топ – сухо и без изгаряне на зони

Когато избирате торти, помислете за горната част на върха. Трябва да е сухо, в противен случай продуктът може да развали преди датата на изтичане. Ако сте забелязали изгорени зони на билки – не приемайте тези, те са развалени.

Специалистите също решиха да повлияят на темата на яйцата, защото те също ги купуват за Великден. Обърнете внимание не само за датата на сортиране, но и на външния им вид. Добри яйца – гладко и гладко, и също имат еднакъв цвят.

Експертите разказаха за това как трябва да бъде добро извара. Ако продуктът е висококачествен, тогава го определяте на бяло (задължително има кремав цвят) и леко кисел мирис. Консистенцията трябва да бъде мека и хомогенна.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rada Todorova

    Моля, който може да ме информира как да избера оптимални торти и яйца за Великден, спрямо препоръките на Rospotrebnadzor? Ще бъда благодарен/а за всякаква полезна информация и съвети!

    Отговор
Добавяне на коментари