...

Продукти, които са угасени отдавна

Ако непрекъснато измъчвате от усещане за глад и не яжте дори от фураж, 2 опции са възможни: или това е следствие от болестта или психологическата зависимост. Опитайте се да промените обичайната храна, може би ситуацията ще се промени.

Продукти, които са угасени отдавна

Какво полезно може да се изяде, ако непрекъснато измъчвате усещането за глад?

Боб

Тази категория включва продукти, съдържащи витамин А, В1, С и други: леща, грах, боб и ядки. Бобови растения – истинска намерена за тези, които се ограничават в използването на месо. Те поддържат нивата на кръвната захар и съдържат голямо количество фибри. Можете да направите мечта за леща или просто да ядете богове като независимо ястие.

Продукти, които са угасени отдавна

Авокадо

Този продукт може да се види в много рецепти за диета. Какво е толкова добро? Уникалността на този плод е, че тя лесно се абсорбира и не влиза в мазнини. Моноксозните мазнини за дълго време наситен с тялото и авокадо намалява нивата на холестерола в кръвта.

Продукти, които са угасени отдавна

Orekhi

Можете да намерите ядки и веднага щом имате усещане за глад, яжте на малък шепа. Редовната употреба на тяхното използване намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и нормализира нивото на глюкоза. Не забравяйте, че гайките са калориен продукт (на 100 g. Продукт 500 kcal), така че шепа трябва да бъде малък.

Продукти, които са угасени отдавна

Също така охлажда яйца, овесена каша върху нискомаслено мляко, картофи и риба (лекарите се препоръчват да го използват най-малко в малки количества).

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vasilena Ivanova

    Кои продукти, според вас, са били угасени отдавна? Възможно е да съществуват различни отговори, но като читател бих искал да чуя вашето мнение.

    Отговор
Добавяне на коментари