...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са в търсенето на домакинства. Основно качество: Магазин за умения Тайни

Duchess и Duke Cambridges публикуваха свободно място на сайта, което ще остане там до 7 ноември 2020 г. Те търсят домашен асистент, защото самостоятелно поддържат икономиката и в същото време го правят достатъчно.

Но те търсят помощник, а не просто – те няма да отговарят на икономката с опит, но не могат да запазят тайните!

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са в търсенето на домакинства. Основно качество: Магазин за умения Тайни

Поддържайте икономиката, пътуването и поддържането на тайни – основните изисквания за домашен асистент

Семейството на Кеймбридж посочи, че домакинският помощник не само би бил отговорен за фермата, но и да пътува. Разбира се, жалбоподателят трябва да има опит в такава сфера, тя трябва да бъде инициатива, да се премине към различни дейности, но най-важното – да може да запази тайните!

Тъй като камбрия отбеляза, бъдещият помощник ще работи и ще живее в двореца Кенсингтън. Тя ще бъде на пълното съдържание, понякога може да отиде на бизнес пътувания до Бъкингамския дворец, както и в замъка Уиндзор. Тя може да се отпусне в продължение на 3 месеца годишно.

В допълнение, домакинският помощник ще придружава кралското семейство по време на чуждестранни пътувания, т.е. да пътуват безплатно. Късметлия!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Stoyan Georgiev

    Какви точно умения и тайни търсят Принц Уилям и Кейт Мидълтън в домакинството си?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: