...

Подиум в Ню Йорк Заснети необичайни модели: котките дойдоха при него за първи път

В света на високата мода се случи нещо необичайно – На подиума в Ню Йорк за първи път излезе котка. Използвани и раирани, както и пухкавите и плешивите красавици бяха затворени в дизайнерски тоалети, които специално разработиха най-добрите майстори на модната индустрия за тях.

На пръв поглед може да изглежда, че целта на такава пухкава дефиле е в насърчаването на продажбите на дрехи за домашни любимци. Такива тоалети, както знаете, на себестойността са доста сравними с жените за възрастни. Но не. Този път дизайнерите решиха да се обличат животни не за това, но за да Десетки пухкави модели привличаха вниманието на човечеството към проблемите на бездомните животни.

Подиум в Ню Йорк Заснети необичайни модели: котките дойдоха при него за първи път

Две дузина модели на подиума не са от конкурс за красота на котешки красота, а именно от приюти. Това беше основното условие за избор на модели за дефиле.

Един от основните модели на показване на котка, наречен Wasabi на подиума, дойде след малко загинало в боклук, където беше хвърлен със счупени лапи за три месеца.

За лечение на котки, оставени за около две години. Тогава тя бе прехвърлена в приюта, откъдето Васаби стигна до настоящите собственици.

Подиум в Ню Йорк Заснети необичайни модели: котките дойдоха при него за първи път

Всички пари, обърнати към продадените на шоуто билети, бяха преведени в благотворителен фонд за подпомагане на бездомните животни.

Пухите модели се появяват в изображенията на легендарните египетски кутили, сфинкси, ориенталски халифове, визители. Вниманието на пресата привлече черно-бялата котка Сам, която се облича в костюм и цилиндър, подходящ за празника на Деня на независимостта на САЩ. Патриотизмът показа котка фигаро, облечена в цветовете на американския флаг. Фигаро за живота му се промени около дузина собственици, по някаква причина той непрекъснато се връща в приюта. Но последният собственик намери общ език с дебело животно.

Подиум в Ню Йорк Заснети необичайни модели: котките дойдоха при него за първи пътПодиум в Ню Йорк Заснети необичайни модели: котките дойдоха при него за първи пътПодиум в Ню Йорк Заснети необичайни модели: котките дойдоха при него за първи пътПодиум в Ню Йорк Заснети необичайни модели: котките дойдоха при него за първи път

Наслада предизвика котка в пънк изображение с кожено яке. Тази котка преди това е била брутално бита и изхвърлена да умре. Беше спасен само от чудо.

Подиум в Ню Йорк Заснети необичайни модели: котките дойдоха при него за първи път

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kaloyan Petrov

    Тези необичайни модели котки са ли освободени животни или то са домашни котки, които са донесени на подиума? Защо са решили да ги включат в модното шоу? Има ли някаква специална причина за това?

    Отговор
Добавяне на коментари