...

Пълнители обезобразяват Китай, така че сега тя се отразява по едно и също време на всички емоции

Китайските жени обичат да експериментират с външния си вид от младите години: извършване на пластична хирургия, инжекция. Понякога всичко минава успешно, но има и случаи.

29-годишният фен на процедурите за красота точно не очаква такъв резултат … и сега, според момичето, тя беше ужасно в огледалото.

Пълнители обезобразяват Китай, така че сега тя се отразява по едно и също време на всички емоции

Парализа на лицето нерв

Джао искаше да премахне бръчките, така адресирани към козметологичната клиника в Хангжу. Тя, като повечето момичета, мечтаеше за идеалните пропорции на лицето и се надяваха, че китайските експерти ще помогнат да въплътят мечтата си за живот.

Въпреки това, процедурата се обърна към кошмара на Джао. 7 дни след инжектирането, момичето се събуди с парализа на лявата част на лицето. Сега нейната вежда чука, устната е извита и лявото око „не иска да се затвори.

Пълнители обезобразяват Китай, така че сега тя се отразява по едно и също време на всички емоции

За Zhao такава процедура не е първият път. Тя използваше за инжекциите, но всичко мина добре. „Сега гледам сега и искам да умра“, разделя се с преживяванията си Джао.

Сега момичето не само не може да се погледне в огледалото без съжаление, но не може да яде. Много е трудно за да дъвчат храна. Лекарите са отглеждани по ръцете си – те не знаят дали лицето на момичето може да се възстанови с времето.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Stefan Dimitrov

    Може ли да се каже, че пълнители обезобразяват Китай само визуално или както се оказва, те оказват въздействие и върху емоциите на хората? Пълнители ли са причината Китай да се отразява по едно и също време на всички емоции? Има ли научни изследвания или статистика, които подкрепят тази твърдение? Въпреки че въпросът звучи съмнително, вдъхновява ме да изследвам и да разбера повече.

    Отговор
    1. Rosen

      Пълнители като филтри и редакторски програми безспорно могат да обезобразят изображения на Китай визуално, като ги променят или изкривяват. Въпреки това, те могат да оказват и влияние върху емоциите на хората, като подсилват или намаляват определени аспекти. Въпросът дали пълнители са причината Китай да се възприема по един и същи начин от всички емоции, зависи от типа и клиентелата на използвания пълнител. Научни изследвания и статистика в тази област може да бъдат полезни за разбирането на въпроса и за оценяването на влиянието на пълнителите в този контекст.

      Отговор
Добавяне на коментари