...

Обект на желание 2021: голфс, като ученички

Модната седмица представи много интересни изображения, които не трябва да бъдат срамежливи! Много скоро много момичета в списъка на любимите ще бъдат голфтове – като само носенето на ученички.

Обект на желание 2021: голфс, като ученички

Голф със смели мини и ярки лодки

Голфите, които не достигат колене, са станали ярки детайли в Lucbuch Dries Van Noteen в дует с коктейлни рокли, палто Cocopus и класически часовник костюми. За да погледнете голфели на безупречно, Доминик Долче и Стефано Габана ви казаха какво да носите.

Обект на желание 2021: голфс, като ученички

Какви са голфите, като ученички:

  • Блейзър рокля+
  • Къса пола+
  • Цикли.

Обувки могат да бъдат всички – не само обувки. Това могат да бъдат сандали или богати цветове лодки. Основното нещо не е да се прекалява. Изберете черни голфчета с гумени ленти върху тях, ако се стремите да стигнете до тренда!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Danail Dimitrov

    Как да започна да се занимавам с голф като ученичка през 2021 година? Има ли някакъв клуб или инструктор, който да ми предложите?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: