...

Няма деца до 30 и сутиени: интересни факти за французите

Когато чуваме думата „френска жена“, тогава непосредствено пред нас се появява образа на елегантна дама в черна рокля и с събраната коса – мирише от парфюма и тя знае всичко за добрите нрави. Въпреки това, съвременните французи са стереотипи.

Няма деца до 30 и сутиени: интересни факти за французите

Във Франция е неприлично да се запитат на жените въпроси за това защо все още не са женени и когато планират да започнат деца. Мнозина могат да бъдат изненадани, но във Франция да се оженят след 40-50 години за жените – нормата.

Липса на козметика

В ежедневния живот на француката не прибягвайте до използването на козметика, предпочитайки продукти за грижа за кожата. Малко вероятно е да срещнете момиче във Франция, рисуване на устните в обществения транспорт, по-скоро тя ще се прилага върху крем за лице.

Скромност

Француването никога не демонстрира богатство – това е знак за лош тон. Дори ако една жена има огромна държава, едва ли ще се облича само в бутиците на известни марки, но на китката й, малка гривна, стояща милиони.

Няма деца до 30

В Русия сте създали децата „по-рано, толкова по-добре“, във Франция всичко е различно. Средната възраст на детето тук е на 30 години. В тази страна те вярват, че до тази възраст хората са твърде млади, за да образоват децата. В допълнение, ако някой тук започва деца след 20 години – всички шокове.

Работа сутиен

Французите не са свикнали да носят сутиени и това се счита за норма. Особено без него, момичета с малки гърди. Въпреки това, при работа този елемент на гардероба е обичайно да не се обърка служителите.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyan Ivanov

    Защо Французите нямат деца преди 30-годишна възраст и не носят сутиени? Има ли културни или социални причини за това? Или може би има друго обяснение зад тези интересни факти? Бих искал да разбера повече и да разбера какво мислят Французите за тези необичайни практики.

    Отговор
Добавяне на коментари