...

Неприятна миризма на уста: продукти, които създават миризмата на дим

Ако отидете на важна среща или дата, по-добре е да се въздържате от използването на тези продукти. Малко вероятно е дъвка да спаси ситуацията.

Неприятна миризма на уста: продукти, които създават миризмата на дим

Нека да разберем какви продукти са такива, причиняващи склонение от тези, които дори изкопаха алкохола!

Гроздов

Няма да забележите ефекта на гроздето, но заобикалянето ще мисли, че наскоро пиете няколко чаши вино. Заслужава да се отбележи, че ефектът е подобрен, ако ядете грозде и го пийте с алкохол (например, много често романтична вечеря е придружена от грозде и шампанско).

Говорим за сладки класове, особено ако грозде „джанти“ за известно време. Ако той е свеж и необработен – няма да има проблеми.

Kvass

Kvass е алкохолна напитка, с дълга експозиция тя може да съдържа 2% алкохол, не е изненадващо, че тези около усещат миризмата на дим. Голяма грешка за пиене на квас на улицата или на пътуване – други ще предположат, че пиете алкохол.

В същото време, какво е най-интересното, ако шофирате и се изливате в тръбата, когато пътната полиция ви спре, отклоненията няма да бъдат открити.

Кефир

Този млечен продукт се получава чрез естествена ферментация и в малки дози има наистина алкохол. Това е това съдържание на алкохол и придава на тази коварна миризма на дим.

Инспекторът на пътната полиция може да изглежда като алкохол от вас, но всичко, което трябва да се страхувате, е неприятният разговор, нито един анализ няма да покаже наличието на алкохол в кръвта.

Чесън

Чесън, като лук – от всички болести, но си струва да се въздържите от лечението, ако отидете на пътя. Инспекторът на пътната полиция може да мисли, че миризмата на дим е, първо, и второ, чесън, взаимодействаща с чревната микрофлора, образува миризмата на дим.

Силно препоръчваме да използвате чесън, защото той съдържа много полезни елементи, но само не, когато излизате навън или отидете на пътуване.

Осолени краставици

Не само за краставиците, но и за всички закуски, приготвени чрез ферментация (разпространение). Тези продукти имат специфичен аромат, подобен на алкохол, плюс го повишава, ако пиете няколко чаши за вино в деня преди.

Ако отивате на важна среща – да се въздържате от ядене на пакет, оставете го за по-късно.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anton Georgiev

    Какви продукти точно създават тази неприятна миризма на дим?

    Отговор
Добавяне на коментари