...

Наричан най-секси атрактивния характер на мъжете

Проучването е проведено от американски учени от университета в Гъст. Това, което са ги открили много изненадани.

Качеството, което се оказа най-сексуално привлекателно, се приближаваше дори като богат смисъл на хумор и откритост.

Наричан най-секси атрактивния характер на мъжете

Каква функция се признава от най-секси?

В експеримента участваха над 800 души. Учените поискаха мъже, независимо дали са готови да станат кръвни донори, ако е необходимо, да жертват пари за благотворителни нужди и така нататък.

Независимо от социалния статус и възрастта, мъжете, които се различават в незаинтересован характер, се оказаха по-успешни по отношение на отношенията с жените.

Най-сексият характер на хората се нарича – това е жалко. Незаинтересовани хора, както се оказа, по-лесно да се намери двойка, отколкото тези, които са необичайни. Pat Barclay е поразен от резултатите, защото това качество обърна всичко останало.

Известно е, че жените обичат щедрите мъже. Когато човек не го притеснява за подаръци и с готовност купува нещо. Ако добавите определени действия към това, тя се оказва цял коктейл, който завладява една жена и ви кара да гледате човек в очите в очите.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivan Kolev

    Кой е според вас най-секси и атрактивен характер на мъжете?

    Отговор
Добавяне на коментари