...

Модният историк Александър Василеев представи обичана жена на обществеността

Телевизионен водещ и историк на модата Александър Василеев представи своя Любима жена. Така той нарича своя колега телевизионен водещ Юлия Барановская.

Всички отдавна са свикнали с факта, че Василеев внимателно крие подробностите за личния си живот. Той дори не дава съвети на някакво лично съчувствие. Само едно нещо е надеждно известно – в далечната 1982 г. той се оженил за Anne Mishlin Jean Bodimon. Също така е надеждно известно, че това Бракът е бил фиктивен, Моден дизайнер, който беше необходим, за да се премести да живее в Париж.

По някаква причина обаче разводът не следва, а сега бракът между Василеев и Ан Мислин се счита за валиден, въпреки че съпрузите не живеят заедно.

Модният историк Александър Василеев представи обичана жена на общественосттаМодният историк Александър Василеев представи обичана жена на обществеността

И тук, в моя блог моден телевизионен водещ неочаквано направи признание, което се спусна в шок. Той пише, че продължава да стреля с нов пул от програмата „Модна присъда“. И той е „щастлив, защото с него – Любима жена, Юлия Барановская „. И всеки би го смятал за шега, ако телевизионният водещ не добави, че това е „почти вярно“.

Барановская е известна като бившата цивилна съпруга на футболния играч Андрей Аршавин. От него жена има три деца. Не толкова отдавна, настоящите слухове отиват в интернет, че Барановска тайно е женен, но докато не ги потвърди.

Модният историк Александър Василеев представи обичана жена на общественосттаМодният историк Александър Василеев представи обичана жена на обществеността

Барановская реагира благоприятно на държавното академично приложение. Тя отбеляза, че Василеев – „нейният човек, когото няма да даде на никого“. Феновете вярват, че това взаимно флирт е просто рекламен трик, който и двете се възползват, за да влязат в новините.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Kostadin Petrov

    Кой е тази обичана жена, която модният историк Александър Василеев представи на обществеността? Какви са нейните постижения и влияние в модния свят? Бихте ли споделили повече информация за нея?

    Отговор
    1. Ivo

      Тази обичана жена, която модният историк Александър Василеев представи на обществеността, е Ирина Шейк – руски модел и актриса. Тя е известна с работата си за много големи модни марки като Versace, Givenchy, и Burberry. Ирина има огромно влияние в модния свят и е известна с перфектната си визия и стил. Тя е също така и активен привърженик на някои благотворителни каузи. Ирина Шейк е иконата на модата, която винаги успява да запленява вниманието на публиката с неината изключителна поява и талант.

      Отговор
    2. Borimir

      Тази обичана жена, която модният историк Александър Василеев представи на обществеността е Елизабет де Гарвиз. Тя е руския супермодел, който започна кариерата си на възраст 13 години и бързо стана световно известен. Нейните постижения включват работа с най-големите модни къщи като Chanel, Dior, и Versace, както и участие в редица фотосесии и рекламни кампании. С подписването й на договор със знаменитата агенция за модели „IMG Models“, Елизабет де Гарвиз стана символ на модния свят и вдъхновение за много млади модели. Тя е изключително популярна и влиятелна фигура в индустрията на модата, привличайки вниманието на света със своя стил, каризма и красота.

      Отговор
Добавяне на коментари