...

Мода на руски: експерти разказват как да останат стилни на студ

Много момичета се срещат с есента с малко chagrin. Това се дължи на факта, че има оформени якета или палта, които скриват фигурата и модерното облекло, което да замени модните облекла. Възможно ли е да погледнете в замръзване за всички 100? Нека се опитаме да го разберем.

Мода на руски: експерти разказват как да останат стилни на студ

В Русия момичетата рокля „не на мястото“

В Русия има тенденция да се облича „не от времето“. Можете да видите момичета, темпото (и, по-точно, плъзгане!) на токчета и без шапка. Това показва липсата на култура „Облечи до мястото“.

За да останат модерни дори в минус времето, можете да използвате принципа на многопластовите. Например, идеалният вариант ще бъде омагьосано покритие + яке + качулка. За такъв дует от руските момичета, малко хора са готови, но сами напразно! Шик лук.

Ако многослойността, както мислите, не е за вас, можете просто да се превърнете в извадката и смело отидете на света. Определено не губите!

През есенно-зимния сезон момичето трябва да присъства момичето в гардероба:

  • Кашмир пуловер+
  • Вълна панталони+
  • дълъг палто+
  • плетена жилетка+
  • Редактор+
  • Плътна тъкан рокля.

Papron чорапогащи са глупави в студено време, дънки се пълнят в ботуши и жилетки за кожа. Списъкът не свършва с това, но тези комбинации най-често се срещат. Специално внимание трябва да се обърне на ръкавици – това е наистина руско нещо, което успешно е останало на запад.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivaylo Kolev

    Какви специфични модни тенденции се препоръчват за да останем стилни през студените дни, вдъхновени от руската мода?

    Отговор
Добавяне на коментари