...

Млад овал без пластмаса: 10 подмладяващи упражнения за лицето, което е на разположение

Добри гени, определено е отлично. Но за да погледнете всичките стотици във всяка възраст, този фактор не е достатъчен – здрав сън, защита от слънце, компетентна грижа за кожата и правилното хранене. И това не е така! Също не се правят без лице. Това просто (и много ефективно!) Лицето гимнастика ви позволява да поддържате мускулите в тон и да изглеждате много по-млади от годините ми.

Млад овал без пластмаса: 10 подмладяващи упражнения за лицето, което е на разположение

С помощта на тези упражнения можете да постигнете естествено повдигане на клепачите, челото и обувките, гладките бръчки, укрепете шията, да се отървете от двойната брадичка и дори внимателно да регулирате овалните повърхности. Най-важното, те казват експерти, правилно и редовно изпълняват упражнения, измиват ръцете си преди процедурата и не дръпват кожата във всички посоки, за да не навредят на епидермиса и не създават нови бръчки в допълнение към старото. Как точно да извършите гимнастика за лицето, вижте този видеоклип.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Veronika Todorova

    Можете ли да посочите няколко от тези упражнения за лицето, които не изискват употреба на пластмасови средства? Бих искал/а да разбера кои са възможностите за подмладяване на лицето само с упражнения. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: