Меган Фокс ходи сива рокля, подчертавайки женствените й форми

Казва се, че сивото – скучно и незабележимо, но Меган Фокс не мисли така. Въпреки факта, че стилистите съветват да се използват през лятото толкова ярки цветове, колкото е възможно, за актриса на разходка избра сивата монтажна рокля.

Меган Фокс ходи сива рокля, подчертавайки женствените й форми

Елегантна красота

През лятото основните нюанси са по-ниски от ярки наситени цветове, оставяйки на „резервната пейка“. Въпреки това, не всички звезди са готови да се примирят с такова състояние на нещата. Дори през лятото те могат да се видят в черно, бяло и сиво … скучно? Нито един!

Меган Фокс – любовник на кратки тонове. В своите изображения, спокойни, неутрални цветове често се проследяват.

Меган Фокс ходи сива рокля, подчертавайки женствените й форми

За дневна разходка, Холивудската красота избра очарователната сива рокля MIDI с дълбоко деколте. Тя перфектно взе обувки за него – сандали на връзки. Неговият образ на Меган лисица, допълнен с малко грим, подчертава устните на червено червило и черна мини чанта.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Svetoslav Georgiev

    Защо във вашите очики г-жа Фокс носи сива рокля, която подчертава женствените й форми? Чувствате ли, че това съчетание изразява нейния стил или има някакво скрито послание в тази избор на облекло?

    Отговор
Добавяне на коментари