...

Материалът нарече методите за избелване на зъбите у дома

Вероятно знаете, че някои продукти избелват кожата. Но също така има такива, които могат да избелят зъбите си, но важно правило – редовността на процедурите.

Материалът нарече методите за избелване на зъбите у дома

Някои хора използват някои продукти само една седмица, а след това изненадани: „Защо нищо не се е променило?“

Важно е да се спазвате редовността и да се отървете от навиците, които се намесват в постигането на цели. В нашия случай тази пушене и прекомерна употреба на кафе.

Продукти и зеленчуци за избелване на зъби

Хладилотът на Анана Белусов разказа какви продукти могат да избелят. Например, морковите и избелването на целина, поради механичното отстраняване на плаката, в допълнение, тези зеленчуци правят венците по-силни, което подобрява състоянието на цялата орална кухина.

Тя нарича и ананас и папая. Според диетола, хората, които често използват тези плодове, белите зъби от други. И те убиват бактерии. В същото време Белусова съветва да не пренебрегва съвременните услуги за избелване на зъбите – те дават по-изразен и бърз ефект.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Koleva

    Интересно четиво! Но имам един въпрос – какви са най-ефективните методи за избелване на зъбите у дома? Има ли някакви рискове или странични ефекти, които трябва да знам? Бихте ли препоръчали някои специфични продукти или техники? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари