...

Комуникация с крави – нов начин да се отървете от стреса

Като правило, когато възникне стрес, човек изпитва трудности във всички сфери на живота, губи предишното си представяне. Той може да се случи, ако човек не си позволи да си почине.

Кажете си: „Спрете!“Вместо купчина случаи, с които трябва да се справите, да изберете време и да отидете във фермата. Комуникацията с кравите ще изложи състоянието ви.

Комуникация с крави - нов начин да се отървете от стреса

„Прегръдки с крави“ от холандците

Смята се, че първият, който е предложил такава практика, е холандците. Поддръжниците на комуникационни идеи с крави смятат, че тази практика ще подобри не само настроението, но и здравето.

„Гледайки до голямо топло животно, усещайки сърцето си, хората започват да се чувстват много по-добре“, казват експерти.

Такава практика вече се използва в САЩ и Европа. Хората се движат във фермата и прекарват времето си с крави. Не се страхувайте да изглеждате глупави! При пристигане във фермата, покажете го на собствениците на статията за ползите от комуникацията с домашен бик.

Експертите уверяват, че в момента на ръцете с бик се произвежда от оксицзин (любовни хормон), успокояващи нерви. В Съединените щати вече отвори стопанствата за всички и техните собственици гарантират, че техните домашни бикове са добри, топли и големи!

Освен това винаги е полезно да се прекарват времето си в чист въздух от цивилизацията. Оказва се 2 в 1.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Borislav

    Как точно комуникацията с кравите може да помогне за отстраняването на стреса и как се изпълнява този нов начин?

    Отговор
  2. Stefan Georgiev

    Как се осъществява комуникацията с кравите и как точно тя помага в преодоляването на стреса? Ще бъда благодарен/благодарна, ако споделите повече информация за този нов начин и как да го приложим в нашия ежедневен живот.

    Отговор
Добавяне на коментари