...

Как да се карате със съпруга си (или съпруг) да не унищожават брак

Има кавги във всяка връзка – това е нормално, много по-ужасно, когато няма. Но как да го направим, така че те да не повлияват непоправима вреда?

Специалист на семейните отношения разказва как да се карат така, че връзката да не бъде засегната.

Как да се карате със съпруга си (или съпруг) да не унищожават брак

Освобождаването Steam е нормално!

По какъвто и да е начин има разногласия. Как иначе? Всички след всички живи хора! Ако всеки има свое собствено мнение – те са неизбежни. Но кавга. Можете да изразявате взаимно всичко, което има грубо, но в същото време да уважавате чувствата на другия, без обиди и манипулации.

Ако се унижиш, обида – всичко това остава с човек и постепенно се справя в него. В един момент вашият съпруг (или съпруг) ще иска да прекъсне токсичността.

Когато преодолеете емоциите – е много лесно да се измъкнете от контрол, Какво е особено нежелателно, ако децата ви свидетелстват в кавги. Децата чуват и помнят – кавгите на родителите могат да им причинят психологическа травма.

Специалист силно препоръчва да се контролира емоциите си и да обсъжда проблемите „по същество“, без обиди и обидни.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Koleva

    Как да намерим баланс и споразумение в отношенията си със съпруга/съпруг? Какви подходи и комуникационни стратегии могат да помогнат да предотвратим разрушаването на брака и да си сътрудничим за построяването на силна връзка? Кои са най-честите проблеми и как да ги решим, без да навлизаме във вредни конфликти? Желая съвети и насоки от вас. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари