...

Юлия Михалков каза защо никога не гледа на цените при избора на дрехи

Юлия Михалков – звездата на „Урал Пелмен“ може да претендира за заглавието на един от най-стилните Теледис. В този случай гардеробът почти не съдържа модерни неща, казва Джулия, но е достатъчно дрехи, които тя просто отива.

Тенденции – това не е това, което тя обикновено привлича вниманието, избирайки екипировка. Тя не гледа ценовите етикети и марки, и просто избира нещата на лицето си и на фигурата.

трябва да бъде отбелязано че Вкусът на Михалкова е практически безупречен. Всеки от нейния достъп до хора, светското събитие се обсъжда активно от феновете, но никой няма оплаквания за избрани сладкиши и тоалети.

Юлия Михалков каза защо никога не гледа на цените при избора на дрехиЮлия Михалков каза защо никога не гледа на цените при избора на дрехиЮлия Михалков каза защо никога не гледа на цените при избора на дрехи

Особено за своите фенове, телевизионният водещ реши да сподели тайните на компилацията на гардероба, който ще помогне на всеки да намери себе си и да изглежда стилен.

Главната тайна, според Михалкова, не може да следва модерни тенденции. Не гледайте на етикета и оценете кой е зашил едно или друго нещо, скъпа или евтино. Нещо просто трябва да бъде женствено, подчертайте предимствата на този, който ще го накара да бъде и Тя определено трябва да хареса на жената.

В същото време Джулия призна, че той следи тясно модерните тенденции, но от страна, просто забелязвайки някои подробности за себе си и внимателно „филтриране“ вижда и чуваше.

По-рано Михалков даде още два ценни съвета на своите абонати и фенове. Тя посъветва всички по-често усмивка. Каквото и да се случи, трябва да помните приятни събития по-често, това ще спомогне за поддържане на голямо настроение и положително отношение.

Юлия Михалков каза защо никога не гледа на цените при избора на дрехи

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Petrov

    Защо Юлия Михалков никога не гледа на цените при избора на дрехи? Има ли специална причина за това? Това се дължи на нейния стил или има други фактори, които влияят на нейното решение? Бих искал/а да разбера повече за мотивацията и подхода й към пазаруването на дрехи.

    Отговор
Добавяне на коментари