Измийте, гага, не губете: майстор от Перм е направен и изпратил обеци на лейди Гага от нападения в интернет

Обидени от руско-говорящото население Лейди Гага скоро ще получи Невероятно подарък. Ръчно изработен майстор от Perm Александър Дяков Особено за певицата направи сребърни обеци с уралните камъни от злото. Авторът на занаятите изпрати Гага в Ню Йорк по пощата.

Измийте, гага, не губете: майстор от Перм е направен и изпратил обеци на лейди Гага от нападения в интернет

Всички юли, бедните гага бяха ценни в социалните мрежи, атакувах своята Instagram и всичко се дължи на факта, че певицата е причината за разделяне на актьора Брадли Купър и руснаците Ирина. В гражданския брак Ирина роди дъщеря си Leu. След раздялата в къщата на Купър почти веднага се премести да живее да лейди Гага. Беше за това, че руснаците и руснаците за първи път я удариха на кристал и след това просто станаха в Instagram певицата, обсъждаща природата, модата, времето, текущите домакински въпроси.

Един регионален заместник дори изразходва за лично приемане на певицата.

Александър Дяков – от тези, които са решили да подкрепят Гага. Той е автор на еко-колекционните декорации „VA’CLAV елемент“.

Mail Един мъж изпрати сребърни обеци за гага, когато се използва редки материали – Дървен пало Санто, смола, камъни. В обеци има рядък ррев камък, който отдавна се счита за верен от злите очи и зли хора.

С всичко това, господарят не е фен на творчеството Гага, той казва също, че той няма значение пред личния й живот. Просто се превърна в съжаление за човек, който се нахвърлил някаква половина, не е най-малката страна в света. Той се надява, че редките крайбрежни обеци няма да загубят по пътя към Ню Йорк и, като ги получиха, Гага със сигурност ще публикува картина в социалните мрежи, така че всеки да разбира, че тя вече не притежава престъпления на руснаците.

Прочетете повече  Наблюдаването на розово: 32-годишният учител позволи на себе си гардероб и интериор в стила на Барби само след преместването си & # 160 до собствения си апартамент

Измийте, гага, не губете: майстор от Перм е направен и изпратил обеци на лейди Гага от нападения в интернетИзмийте, гага, не губете: майстор от Перм е направен и изпратил обеци на лейди Гага от нападения в интернет

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yana Marinova

    Можете ли да ни предоставите повече информация за това събитие? Какъв е бил мотивът на майстора да направи и изпрати обеците на лейди Гага? Има ли специално значимо послание зад този жест? И не на последно място, как Гага е реагирала на подаръка?

    Отговор
Добавяне на коментари